Bu ecünnü heves kaçırdı tekrar İskenderli bir fragman lazımFragmanın son kısımları baya iyi ama bundan önceki daha iyiydi bence müzik falan efsaneydi
Bu ecünnü heves kaçırdı tekrar İskenderli bir fragman lazımFragmanın son kısımları baya iyi ama bundan önceki daha iyiydi bence müzik falan efsaneydi
İnşallah pazartesi olur falan desene senin kalbin temizdir.Bu iyi olmuş.
2. fragmanda bol bol var işte o yeter.Bu ecünnü heves kaçırdı tekrar İskenderli bir fragman lazım
Aynen öyle diğer fragman daha iyiydi bu dizinin yıldızı İskender olacak galibaBu ecünnü heves kaçırdı tekrar İskenderli bir fragman lazım
İnşallah pazartesi olur falan desene senin kalbin temizdir.
2. fragmanda bol bol var işte o yeter.
Ama içtenlikle ve çıkarlarını geri plana atarak söylemen lazım.Olsun valla Çukur'la birbirlerini düşürsünler.
Ama içtenlikle ve çıkarlarını geri plana atarak söylemen lazım.
Öfff şu kıskançliğini at bi kenara daa İlk bölümden kareler nolacaktı? Kızın nasıl bi hayatı varmiş nasıl hayatı olacak onu izlicez işte
Fragman çok iyi duruyorda bir tek Cem Davran'ı yadırgıyorum bu dizi için
Aynen öyle diğer fragman daha iyiydi bu dizinin yıldızı İskender olacak galiba
@eskici de benle aynı fikirdeÖfff şu kıskançliğini at bi kenara daa İlk bölümden kareler nolacaktı? Kızın nasıl bi hayatı varmiş nasıl hayatı olacak onu izlicez işte
O değil de en güzel sahne Ceyda Düvenci'nin:"Dostumuza düşmanımıza biz karar verecez" demesi harika birsahne... Bilim kurgu tarafı hem sağla hem de aksiyonlu olur inşallah
Bazı erkekler de ecünnü düşmanıdır Dizilerde görmuyoz mu sankiErkek değilmi @eskici Bana ecünnü konusunda katıldığına göre kıskanmamla alakası yok
Aaaa 😱 Ben Karadeniz dizisindeki Vedat üzerinden örnekleme yapıcaktım sen nerelere çektin şimdi @eskici iiiiii
Abartmayalım lütfen sadece yakışıklı dedim o kadarAaaa 😱 Ben Karadeniz dizisindeki Vedat üzerinden örnekleme yapıcaktım sen nerelere çektin şimdi @eskici iiiiii
Abartmayalım lütfen sadece yakışıklı dedim o kadar
@Forumdash da Vedat üstünden vurucaktım bende demiş , her dizide bir herifmi sahipleniyorsun nedir 😱😱😱 @YiğittAaaa 😱 Ben Karadeniz dizisindeki Vedat üzerinden örnekleme yapıcaktım sen nerelere çektin şimdi @eskici iiiiii