Hayır ondan örnek verecektim derken Vedat'ı ecünnü sevmeyen erkeklere örnek olarak gösterecekmiş yani@Forumdash da Vedat üstünden vurucaktım bende demiş , her dizide bir herifmi sahipleniyorsun nedir 😱😱😱 @Yiğitt
Hayır ondan örnek verecektim derken Vedat'ı ecünnü sevmeyen erkeklere örnek olarak gösterecekmiş yani@Forumdash da Vedat üstünden vurucaktım bende demiş , her dizide bir herifmi sahipleniyorsun nedir 😱😱😱 @Yiğitt
Bende Tolga hayranlığını söyledim pot kırdık kusura bakma artık cnmHayır ondan örnek verecektim derken Vedat'ı ecünnü sevmeyen erkeklere örnek olarak gösterecekmiş yani![]()
![]()
Pot kırmak değil bilerek söylemişsin senBende Tolga hayranlığını söyledim pot kırdık kusura bakma artık cnm![]()
![]()
![]()
Burda biz bizeyiz merak etme cnm
Ben utanmıyorum ve sahiplendiğim de yok adamın yakışıklı olduğunu söyledim sadece ama siz konuyu nereye getirdinizBurda biz bizeyiz merak etme cnm![]()
![]()
Hem madem utanacan ne sahipleniyon elin herifini![]()
![]()
![]()
Resmen iftira laa
Senin makuz tarihn hep böyle yanliş anlaşilmamı olacakBen utanmıyorum ve sahiplendiğim de yok adamın yakışıklı olduğunu söyledim sadece ama siz konuyu nereye getirdiniz![]()
![]()
Evet @eskici doğru diyor yanlış anlaşılıcak bir şey yok bildiğin herifi gibi toz kondurmuyorduYanlış anlaşılma değil bunlar bilerek konuyu buraya getiriyorlar![]()
![]()
Yine başladın
Yakışıklı dedim inkar etmiyorum ama siz başka yerlere çektiniz onu diyorum
Aaa tamam cnm istediğini beğen sana bir şey diyen yok ki hatta sevinirim ben parlak takımına bir üye daha olurYakışıklı dedim inkar etmiyorum ama siz başka yerlere çektiniz onu diyorum![]()
![]()
@eskici bu kız sana bişeyleri kabul ettirme derdinde haberin olsunAaa tamam cnm istediğini beğen sana bir şey diyen yok ki hatta sevinirim ben parlak takımına bir üye daha olur![]()
![]()
@Forumdash
Aaa tamam cnm istediğini beğen sana bir şey diyen yok ki hatta sevinirim ben parlak takımına bir üye daha olur![]()
![]()
@Forumdash
Fark ediyorum hala parlak takımı diyor ya yok öyle bir şey
Fark ediyorum hala parlak takımı diyor ya yok öyle bir şey![]()
![]()
@Forumdash Gibi baskımı kurayım kaçıncı yüzyıldayız
Napıyor ki o
Sen de zorla parlakçı yapmaya çalışıyorsun beni