8 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o ses daha yeni başladı :D 2. kısımı :D

Recep ivedik geldi karadayının oranlar nerdeyse aynı kalmış

bu acun hayatımda gördügüm en çakal insan programı simdi böldü :D

- - - Ekleme - - -

bu acun hayatımda gördügüm en çakal insan programı simdi böldü :D

Tutması diye bir şey söz konusu olamaz, denekler farklı, total ve A/B'nin sınıflandırılması bile faklı...

Zirve yapımları çok farklılık göstermiyor zaten. :)

Eğer iki şirket de güvenilir olsaydı sonuçlar birbirine benzemeliydi, özellikle sıralama konusunda, sıralama dahi uymuyorsa bunu denek farklılığıyla açıklamak mümkün değil, deneğe göre reyting bu kadar değişecekse o zaman her sonuç yanlış demektir...

Hangisi güvenilir bilinmez ama biz uyduruk olmayanı seçmek zorundayız...

Arka sokaklarda artık bitiyo 21 aralık gerçek mi olacak acaba .d.d.d.d.d

karadayı hem arka sokakları hemide yer gök aşkı yemiş :)))) karadyı reytinglere göre açık ara tutmuştur dagılın beyler :))))) bu duruma göre acun artık 2.likle idare edecek pazarteisiler cumartesi yaşadıgı hezimeti pazartesileride yaşayacak..

karadayıya şuan pek bakmadım konusunu tam bilmiyorum ama oyunvuluklar çok iyi gözüküyor

recep zirvede hala acunu zaten bi o indirir:Dü
yga yeni bölüme geçince arka sokakları geçer
arka sokaklar için erken konuşmayın daha öne de türk malı ve ezel varken çok kötü duruma düşmüştü şimdi ikisi de yok ama arka sokaklar var hala
karadayı ab de çok daha iyidir diye tahmin ediyorum:D

aliyi bozmuşlar ya kibrit yasin ne lan :)

- - - Ekleme - - -

aliyi bozmuşlar ya kibrit yasin ne lan :)

Eğer iki şirket de güvenilir olsaydı sonuçlar birbirine benzemeliydi, özellikle sıralama konusunda, sıralama dahi uymuyorsa bunu denek farklılığıyla açıklamak mümkün değil, deneğe göre reyting bu kadar değişecekse o zaman her sonuç yanlış demektir...

Hangisi güvenilir bilinmez ama biz uyduruk olmayanı seçmek zorundayız...

İki şirkette güvenilir değil. :)

Biz sadece "resmi" adını kazanmış olanı dikkate alıyoruz o kadar. :)