8 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kenan ı çok fena dövdüler

karadayı hem arka sokakları hemide yer gök aşkı yemiş :)))) karadyı reytinglere göre açık ara tutmuştur dagılın beyler :))))) bu duruma göre acun artık 2.likle idare edecek pazarteisiler cumartesi yaşadıgı hezimeti pazartesileride yaşayacak..

karadayıya şuan pek bakmadım konusunu tam bilmiyorum ama oyunvuluklar çok iyi gözüküyor

beyazsoy sence hem arka sokaklar, hem yer gök ask bu sezon sonunda biterler mi?

Arka Sokaklar bu sezon, final yapmazsa gelecek sezon Pt-2'de yayınlanır. Eğer bu sezon biterse Birol Güven, Özgür Ozan'ı Çocuklar Duymasın'a transfer eder. Karadayı fena dizi değil, hafta sonu tekrarından izlemeyi planlıyorum. :) Bu arada Recep Ivedik'de az önce gösterdiği sahneyi tekrar gösteriyor. :D

Show kafayı yedi yayını bantladı yayını çok geriye sardı

Kanal D bu sezon Pazartesini ve Perşembeyi kaybetti.Cumanın Totalini kaybetti. Her hafta kesin 1.olduğu gün Salı(Maçlar dışında)
Atv Pazartesi ve Salıyı kurtarmasını bekliyorduk.(Zaten Perşembe kurtarılmıştı.) Ama Salı yerine Cumayı ele geçirdi.Pazartesi,Perşembe.Cuma çok iyi gidiyor.
Star bu seozn beklenildiği gibi 4 gün(Pazartesi,Çarşamba,Cumartesi,Pazar) 1. oluyor.Diğer günlerde kendini idare ediyor.Salı ve Perşembe günlerinde maçlar olduğunda yine 1. oluyor.
Show bu sezon çok kötü.Gün 1.liği bile yok. En iyi dizisi Pis Yedili ve Ustura Kemal.Onlar da en fazla 5 reyting alıyor.
Fox Cumartesi ve Pazar istediği sonuçları alıyor. Yakında Pazartesilerini kaybedeceğini düşünüyorum.

Karadayı tutmuş gibi ilerki haftalarda dahada belli olur

yga yeni bölüm başladı mı :D
acun yaklaşıyor ama recep burun farkıyla da olsa zirveyi vermez :D