8 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Show full reklamla baya iyi gitmiş star iyi gidiyo

Arka Sokaklar artık zirve yarısından uzak , Karadayı için ise sonunda beni hayal kırıklığına uğramadığım bir dizi çıktı bu sezon , Recep Ivedik3 çok iyi gidiyor daha önce 4 defa izlediğim için tvde izleme gereği duymuyorum, Yer Gök Aşk ilerleyen dakikalarda 4. sıraya yerleşir

Uyduruk SBT reytinglerine göre tuttu demiyelim istersen. :D

Şaka maksatlı söylüyorum, sen SBT'yi kaale almıyorsun ya ondan. :)

Her ne kadar kaale almasanda TNS ile sıralama farkları yok denecek kadar az, anlık veri paylaşması da yorumlarımızı güçlendiriyor...

Burada iyi olan orada da çok kötü almayacak o kesin ama program sıralamalarını hiç kale almıyorum, sıralamalar da tutmuyor zaten, ciddi farklar oluyor...

Kanal d' de senelerin arka sokaklarını hala koyarsa o rakamlar bile çok fazla ona, ne var güzel bi dizi cekselerdi pzt'ye..

Karadayıya tebrikler gerçekten iyi gidiyor umarım başarısı daim olur.Arka Sokaklar oldukça düşüş yaşamaya devam ediyor dizi bir sezon daha göremeyebilir artık :)

Recep İvedik karate sahnesinde bir solukta aralıksız 1 dakika boyunca küfür etti, allahtan biplemediler ses yoktu :D

Burada iyi olan orada da çok kötü almayacak o kesin ama program sıralamalarını hiç kale almıyorum, sıralamalar da tutmuyor zaten, ciddi farklar oluyor...

Tutması diye bir şey söz konusu olamaz, denekler farklı, total ve A/B'nin sınıflandırılması bile faklı...

Zirve yapımları çok farklılık göstermiyor zaten. :)