8 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoşuma gitmedi yakıştımanız, Karadayı'nın A/B dizisi olduğunu söylemek hatalı mı sizce ? Elbette A/B'de daha iyi olacak...
AB reyting sayınız Reyting Kurdu diye bir tweet hesabı var ordan mı baktınız diyeydi.Çünkü sayılar aynıydı.Yoksa rencide edici herhangi bir uslup benim tarzim değil sadece şaka maksatlı benzetmeydi.Reyting Kurdu hesabını bilmiyorsunuz sanırım?

- - - Ekleme - - -

20:45 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 7.6 , 2) ATV: 6.1 , 3) SHOW: 5.14 , 4) KANALD: 4.92 , 5) FOX: 3.17

Recep İvedik 3 gerçekten çok iyi gidiyor. Açık ara zirvede yer alacak gibi. O Ses'i izliyordum ama Recep İvedik 3'e takıldım ben de biraz. Kalitesiz falan ama güldürüyor amacını yerine getiriyor. :):)

20:45 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.6 , 2) ATV: 6.1 , 3) SHOW: 5.14 , 4) KANALD: 4.92 , 5) FOX: 3.17

AB reyting sayınız Reyting Kurdu diye bir tweet hesabı var ordan mı baktınız diyeydi.Çünkü sayılar aynıydı.Yoksa rencide edici herhangi bir uslup benim tarzim değil sadece şaka maksatlı benzetmeydi.Reyting Kurdu hesabını bilmiyorsunuz sanırım?

Sadece tahmindi, herhangi bir yerden bakmadım...

- - - Ekleme - - -

ATV coştu, dizi tuttu...

Recep İvedik 3 gerçekten çok iyi gidiyor. Açık ara zirvede yer alacak gibi. O Ses'i izliyordum ama Recep İvedik 3'e takıldım ben de biraz. Kalitesiz falan ama güldürüyor amacını yerine getiriyor. :):)

Ozan, Karadayı tutmuş gözüküyor, ne diyorsun ?

Kenan farkını gösteriyo bu adamın dizisinin tutmama şansı yok ab de uçmuştur

Arka Sokaklar 4'e takıldı, artık kaldırılma zamanı gelmiş anlaşılan...

Karadayı uçtu gerçekten gittikçe yükseliyor

- - - Ekleme - - -

Recepte iyi gidiyor reklamdı sanırım

Sadece tahmindi, herhangi bir yerden bakmadım...

- - - Ekleme - - -

ATV coştu, dizi tuttu...
Uyduruk SBT reytinglerine göre tuttu demiyelim istersen. :D

Şaka maksatlı söylüyorum, sen SBT'yi kaale almıyorsun ya ondan. :)

Her ne kadar kaale almasanda TNS ile sıralama farkları yok denecek kadar az, anlık veri paylaşması da yorumlarımızı güçlendiriyor...

Bende karadayıyı izliyorum :) orta karar gidi dizi senaryo olarak..dizi ince bi çizginin üstünde birazdaha çekişmeli yada heyecanlı sahneleri cogaltsalar iyicene yükselir.. Zaten sürekli bi yükseliş temposunda bu da dizinin veda vakası olmayacağının sinyali bence..:)

Recep dokturmus , o ses gecen haftaki oranlarından çok uzak :d haftaya Pzt bi kabataslak çizgileri belli olur ama 2 hafta sonra net bişey söylenir..