Damien Duff
Favori Üye
cevher gelcek soydan göründüArka Sokaklar'ın Cevher gidince düşceği belliydi zaten Cevher gidince bende bıraktım izlemeyi biraz daha uzatsalardı gidişini keşke
cevher gelcek soydan göründüArka Sokaklar'ın Cevher gidince düşceği belliydi zaten Cevher gidince bende bıraktım izlemeyi biraz daha uzatsalardı gidişini keşke
Ha yeni senaristler ne zaman yazmaya başladı bilmiyorum. dün biraz baktım senaryoyu toplamislar. biraz iki üç olay birden başlamışlarEvet doğru..
O zaman işler değişir Cevher gelirse Arka Sokaklar gine coşar reytinglerdecevher gelcek soydan göründü
Ha yeni senaristler ne zaman yazmaya başladı bilmiyorum. dün biraz baktım senaryoyu toplamislar. biraz iki üç olay birden başlamışlar
Şöyle bir durum var dizi iki haftadır mükemmel ilerliyor ama Kudret Sabancı'nın dünkü bölüm son iş günüydüBugünün Saraylisi cok iyi giymis. AB'de iyi yükselmis. Atv zirve olmasada sonunda iyi bir dizi buldu cumartesiye.
an dikkatli olun soydana bulaşırsalar rıza baba ve ekibi suikastle karşılaşabilirlerAcun Medya'ya tebrikler, çok iyi oranlar almış.
Arka Sokakları uçurumdan kim itti.(!)
Ayşen'e cahil,kezban diyolar ama bence bu dizideki tek cahil ve salak Feride bi insan bu kadar mı salak olur gözü kör olurayşenin açıklamasına engel oldu feride yazıklar olsun saftirik kız....
tamda ayşen fırıldak damatın gerçek yüzünü anlatacaktı ..