8 Şubat 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ayşen'e cahil,kezban diyolar ama bence bu dizideki tek cahil ve salak Feride bi insan bu kadar mı salak olur gözü kör olur:)

şimdi tüm dzilerde şu kezban ismiyle dalğa geçme olayı var türkiyedeki tüm kezbanlar birleşip mahkemede dava açsa kazanırmı sence? :)

şimdi tüm dzilerde şu kezban ismiyle dalğa geçme olayı var türkiyedeki tüm kezbanlar birleşip mahkemede dava açsa kazanırmı sence? :)
Adım Kezban olsaydı diziyi mahkemeye verirdim.Kazandığım paraları da çatır çutur yerdim. Azıcık zeki olun Kezbanlar.:)

Adım Kezban olsaydı diziyi mahkemeye verirdim.Kazandığım paraları da çatır çutur yerdim. Azıcık zeki olun Kezbanlar.:)

bu arada dün bugünün saraylısının konusunu açmamışsın önümüzdeki haftanın fragmanını paylaşmamışsın :)
başkada konuyu açmaya niyeti olan vatandaş yok :)

bu arada dün bugünün saraylısının konusunu açmamışsın önümüzdeki haftanın fragmanını paylaşmamışsın :)
başkada konuyu açmaya niyeti olan vatandaş yok :)
Dün gece diziyi izledim ama yorum yapmak için foruma giremedim,ince bir işim vardı:)

süreyya'dan fatih'e "seni sevdiğim için beni affet.başka çarem yoktu"

Dün gece diziyi izledim ama yorum yapmak için foruma giremedim,ince bir işim vardı:)

süreyya'dan fatih'e "seni sevdiğim için beni affet.başka çarem yoktu"

süreyyanın artık eve dönmesini istiyoruz o kız muhteşem oynuyor geri dönsün :) fatih salağı kadir kıymet bilmiyor ama neylersinki kız yanlış sapa aşık olmuş:)

süreyyanın artık eve dönmesini istiyoruz o kız muhteşem oynuyor geri dönsün :) fatih salağı kadir kıymet bilmiyor ama neylersinki kız yanlış sapa aşık olmuş:)
Vay be! :)

b30f22bbc20a0b1a679f7fe5dd280bc2.jpg

Şefkat tepe iyi gitmiş totalde 1. olmuş tebrikler :)
Bugünün saraylısı AB de 2. olmuş :)
Arka Sokaklar baya düşmüş.
YST Totalde 2. ABde 1. olmuş :) Tebrikler

totallikten içim şişti bu ne yav günün ab işi avşar filmin yalılı dizisi bs :F
as düşmüş cevher gitmiş zaar
acn yine yoyal artık total olarak kalacak gibi kaliteyi çok düşürdü

#BS AB'miz süper olmuş :oley:YST yi al-aşa edicez inş:A

Şöyle bir durum var dizi iki haftadır mükemmel ilerliyor ama Kudret Sabancı'nın dünkü bölüm son iş günüydü
dizi bu kadar iyi ilerlerken diziyi bırakması doğrumu?

Reytingleri gördünüzmü @Forumdash @destere @Ahmad
Bilemiyorum iş senaryoda mı yoksa yönetmenlikte mi(b) Kudret TMC'nin bir dizisi var belki oraya gidiyordur?

Kaç Para Kaç fena başlamamış. Bugün gündüz tekrarı da iyi gitmiş. Bakalım haftaya ne yapacak..