8 Şubat 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

dizinin adı belli oldumu kuşkanın oynayacağı dizinin ismi cismi oyuncu kadrosu falan filan ???

takipteyiz kuşkan nerde ben orda hayat devam ediyoruda onun sayesinde izlemiştim :)
Yasak dizinin adı senin ve @Forumdash'ın olduğu yerde bende varım birlikte izler yorumlarız.
Fikret Kuşkan için bende izleyecem. HDE'yi sırf onun için izliyordum. Zaten olmasa o dizi 5.bölümden sonra bittiydi:)

Fikret Kuşkan için bende izleyecem. HDE'yi sırf onun için izliyordum. Zaten olmasa o dizi 5.bölümden sonra bittiydi:)

parmaklıklar ardında dizisinde fikret kuşkanla nejat işler in karşılıklı oynadıkları sahneler vardı mükemmeldi diyalogları doğaçlama şeklinde kendileri götürüyordu, senaryoya bağlı kaldıklarını sanmıyorum bu tarz oyuncularımız az ama hakettikleri kalitede bir dizide veya filmde oynayamıyorlar orası üzücü ?

parmaklıklar ardında dizisinde fikret kuşkanla nejat işler in karşılıklı oynadıkları sahneler vardı mükemmeldi diyalogları doğaçlama şeklinde kendileri götürüyordu, senaryoya bağlı kaldıklarını sanmıyorum bu tarz oyuncularımız az ama hakettikleri kalitede bir dizide veya filmde oynayamıyorlar orası üzücü ?
Fikret Kuşkan ve Nejat İşlerin oyunculukları tartışılmaz ama Babam Ve Oğlum veya Kaybedenler Kulübü gibi kendilerini gösterecek senaryo lazım.İkilinin birlikte oynadıkları Bıçak Sırtı dizisi maalesef senaryo tukandığı için yayından kaldırılmıştı.:)

“True Detective”de nasıl olurdu Nejat İşler?Bence Rust'dan aşağı oynamazdı:) @Forumdash @destere

bu diziyi izlerken ilk bölümde aynı şeyi düşündüm hatta yazmıştım.. bencede süper olurdu, hakkınıda verirdi rolün ama bizde adama aptal saftirik aşık rollerinden başka bişey düşmüyor vatandaşta gidip kafayı çekiyor bu dünyanın ben ... yım dercesine :))

bu diziyi izlerken ilk bölümde aynı şeyi düşündüm hatta yazmıştım.. bencede süper olurdu, hakkınıda verirdi rolün ama bizde adama aptal saftirik aşık rollerinden başka bişey düşmüyor vatandaşta gidip kafayı çekiyor bu dünyanın ben ... yım dercesine :))
İşte o aptal aşık halleri hep dudak bukmesinden:X

Arka Sokaklarda heyecan bitince tekrar eski gücüne geri dönmüş. Ama hala yükselebilen güce sahip olduğunu 8. sezonunda da kanıtladı.

Bugünün Saraylısı yükselişe geçmiş Tebrikler. :)

Arka Sokaklar Cevher'in gidişiyle birlikte düşmüş. Bugünün Saraylısı özellikle ab'de çok iyi gitmiş tebrikler. :)