Iki yetenek abidesi(!) aynı dizide fena mı?ağzını hayra aç .ss
Iki yetenek abidesi(!) aynı dizide fena mı?ağzını hayra aç .ss
Benim suçum ne bana nasıl gelirsen öyle tepki veririm heBundan gayri cekilmez olacak diye bir duyum var ortalikta
inşalla pompy nin dizisinde her bölüm patlayan araba-ev-karakol vb. düşersinIki yetenek abidesi(!) aynı dizide fena mı?
Benim suçum ne bana nasıl gelirsen öyle tepki veririm he
Sen de böyle yapacaksan kime takılacağız.Bekliyoruz TOTAL'lik replikleri
Düşerim, seni de yanımda götürürüm. Yetenek abidesi(!) çift olur ikisi TolMer.inşalla pompy nin dizisinde her bölüm patlayan araba-ev-karakol vb. düşersin
ıyykkkkk ganinin dizilerinde orçoya partner olasın .ssDüşerim, seni de yanımda götürürüm. Yetenek abidesi(!) çift olur ikisi TolMer.
.ıyykkkkk ganinin dizilerinde orçoya partner olasın .ss
partner dedim yani sevgli , karı-koca gibi 😱.
Büyük zevkle olurum.
Allah seni pompy yapsın emi. Aklın fikrin şeyde. Halbuki ben o mesajı ne kadar saf duygularla okumuştum.partner dedim yani sevgli , karı-koca gibi 😱
Sen de böyle yapacaksan kime takılacağız.
ne ka safsan partner kelimesinden arkadaşça şeyler çıakrdın A:Allah seni pompy yapsın emi. Aklın fikrin şeyde. Halbuki ben o mesajı ne kadar saf duygularla okumuştum.
Kalbim temiz. Ben gönderme de bilmezdim hep Buğra'dan öğrendim mesela.ne ka safsan partner kelimesinden arkadaşça şeyler çıakrdın A:
bu işin üstadı pompy den hiç mi bişi öğrenmedin 😱Kalbim temiz. Ben gönderme de bilmezdim hep Buğra'dan öğrendim mesela.