7 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Firüze yenibölüm var finaller boş izlerim bu gece firüzeyi ahh show ahh :D

Kaçak full reklamda Çalıkuşu'nu geçmiş,Yarın Celal ve Ceren'den sonra ençok izlenen ikinci yapım olacak.

Benim için üzülme bitti.

@EveN seni hiç iyi görmüyorum H3N2 mi oldun yoksa 🙂 Bildiğin starcı olmuş 🙂 🙂

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 4.87 rating oranı ile üçüncü sırada yer aldı.@RatingKurdu

NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR 5.77 izlenme oranına ulaştı sırası da bir basamak yükseldi.Dizi ikincilikte yer aldı.@RatingKurdu

:(:(

Charlie'nin Meleklerini bekliyorum:( Cİnayet bitti nasıl baoşluğa düştüm 😱

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 8.2 2) STAR: 4.82 3) SHOW: 3.55 4) KANALD: 2.97 5) SMNYL TV: 2.81

Kaçak son 15 dakika süperdi reytinglerde uçmuş yani. :D

Genel olarak ortalama bir bölümdü çok daha iyilerini izlemiştik haftaya daha iyi bir bölüm olacak. :)

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 8.2 2) STAR: 4.82 3) SHOW: 3.55 4) KANALD: 2.97 5) SMNYL TV: 2.81

Kaçak son 15 dakika süperdi reytinglerde uçmuş yani. :D

Genel olarak ortalama bir bölümdü çok daha iyilerini izlemiştik haftaya daha iyi bir bölüm olacak. :)
Atv Kaçak yükselmeye başladığında reklama girmese 10 reytingi görecek zırt pırt reklama giriyor.
Karadayı gibi süresi uzun değil,Kurtlar vadisi gibi aksiyon yok ama bu reytinglerde iyi.

Atv Kaçak yükselmeye başladığında reklama girmese 10 reytingi görecek zırt pırt reklama giriyor.
Karadayı gibi süresi uzun değil,Kurtlar vadisi gibi aksiyon yok ama bu reytinglerde iyi.

Karadayı da fazla abartıyor 2 saati aşıyor bölümler bence böyle daha iyi Kaçak aksiyon bakımından tatmin etse de bölümün başındaki cenaze sahnesi yakışmadı Serhatın İsmet Alinin yanına geçmesiyle daha da aksiyon artacaktır. :D

Karadayı da fazla abartıyor 2 saati aşıyor bölümler bence böyle daha iyi Kaçak aksiyon bakımından tatmin etse de bölümün başındaki cenaze sahnesi yakışmadı Serhatın İsmet Alinin yanına geçmesiyle daha da aksiyon artacaktır. :D

cinayeti izledinmi???

Konuyla alakasiz yorumlar silindi. Gereksiz polemik yaratmayalim..

Tesekkürler :)

Cenaze sahnesi yakışmadı ama son 15 dakikadaki aksiyon sahnesi herşeyin üstünü kapattı.

Kaçak reklam dönüşü 23:22

Charlie'nin Meleklerini bekliyorum:( Cİnayet bitti nasıl baoşluğa düştüm 😱
Kaçak bitti Charlie'nin Melekleri başlıyor.