Hönk Firuze bitmedi miFirüze yenibölüm var finaller boş izlerim bu gece firüzeyi ahh show ahh
Geçen Yıl öve öve bitiremediğin. Var ya Benim Için Üzülme'yi izleseydin ya yahu.Charlie'nin Meleklerini bekliyorum Cİnayet bitti nasıl baoşluğa düştüm 😱
Atv Kaçak yükselmeye başladığında reklama girmese 10 reytingi görecek zırt pırt reklama giriyor.22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 8.2 2) STAR: 4.82 3) SHOW: 3.55 4) KANALD: 2.97 5) SMNYL TV: 2.81
Kaçak son 15 dakika süperdi reytinglerde uçmuş yani.
Genel olarak ortalama bir bölümdü çok daha iyilerini izlemiştik haftaya daha iyi bir bölüm olacak.
Atv Kaçak yükselmeye başladığında reklama girmese 10 reytingi görecek zırt pırt reklama giriyor.
Karadayı gibi süresi uzun değil,Kurtlar vadisi gibi aksiyon yok ama bu reytinglerde iyi.
Karadayı da fazla abartıyor 2 saati aşıyor bölümler bence böyle daha iyi Kaçak aksiyon bakımından tatmin etse de bölümün başındaki cenaze sahnesi yakışmadı Serhatın İsmet Alinin yanına geçmesiyle daha da aksiyon artacaktır.
Cenaze sahnesi yakışmadı ama son 15 dakikadaki aksiyon sahnesi herşeyin üstünü kapattı.Karadayı da fazla abartıyor 2 saati aşıyor bölümler bence böyle daha iyi Kaçak aksiyon bakımından tatmin etse de bölümün başındaki cenaze sahnesi yakışmadı Serhatın İsmet Alinin yanına geçmesiyle daha da aksiyon artacaktır.
Kaçak bitti Charlie'nin Melekleri başlıyor.Charlie'nin Meleklerini bekliyorum Cİnayet bitti nasıl baoşluğa düştüm 😱
Hönk Firuze bitmedi mi
PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi