Ben Cinayetin haftaya bu oranları koruyacağını sanmıyorum.Tns deneklerinin polisiye dizide tercihi Kaçak olacaktır.Evet ama o Cinayet denen dizi iyi gitti Cinayeti koy carsambaya İrfan sahin
Ben Cinayetin haftaya bu oranları koruyacağını sanmıyorum.Tns deneklerinin polisiye dizide tercihi Kaçak olacaktır.Evet ama o Cinayet denen dizi iyi gitti Cinayeti koy carsambaya İrfan sahin
kendimden utandim ya cidden en sevdigim dizilerden birini unuttumYalan Dünya.
Ya da bırak Yalan Dünya Starıma geçsin.
°°°mobil mesaj°°°
Zaten korumaz.Nurgülun ve enginin hangi dizisi tuttuda yaniBen Cinayetin haftaya bu oranları koruyacağını sanmıyorum.Tns deneklerinin polisiye dizide tercihi Kaçak olacaktır.
Engin'le Nurgül'den polis olmamış.Zaten korumaz.Nurgülun ve enginin hangi dizisi tuttuda yani
Eğer Starda vermediyse benim görmüş olmam imkansız ve asla başka kanalda seyretmeyeceğim. Starda verirse rastlarım.Nurhayat'ın yeni Reklam Film çıkmış şimdi gördüm. @EveN
Yalan Dünya benim için en uygun gün aslında Cuma. Ama Çarşamba da olabilir. Perşembe olmasın. Sonra savaş çıkar forumda.Pazartesi: X factor
Salı: Arka Sokaklar 23 Cinayet
Çarşamba: Zeytin Tepesi 23 Kayıp
Perşembe: Yalan Dünya 22.30 intikam
Cuma: Çalıkuşu 23 Beyaz
Cumartesi: Arkadaşım Hoşgeldin 22 merhamet
Pazar: Güneşi Beklerken 23 Takip
@EveN oldu mu )
pt 2 olmasin ama even ya saliya koysunlar o zaman star daEğer Starda vermediyse benim görmüş olmam imkansız ve asla başka kanalda seyretmeyeceğim. Starda verirse rastlarım.
Ben Yalan Dünyaya bile bir yaz günü logosuz bakmaya başlamıştım. Neden mi? Çünkü bana Starda yayınlanıyor demişlerdi. Kandırdılar beni. O gün bugündür Yalan Dünya başladığında sağ ekrana kartondan Star logosu, sol ekrana ise Kanal D`nin logosunu kapatmak için siyah bir karton koyuyorum.
Yalan Dünya benim için en uygun gün aslında Cuma. Ama Çarşamba da olabilir. Perşembe olmasın. Sonra savaş çıkar forumda.
En iyisi Yalan Dünyayı Starım alsın. Muhteşem bitince Çarşamba yayınlar.
Tamam Kanal D`de kalsın ama ben yine Star logosuyla izlerim.pt 2 olmasin ama even ya saliya koysunlar o zaman star da
)) ya o degilde samimi olarak seneye star napacak merak ediyorum?Tamam Kanal D`de kalsın ama ben yine Star logosuyla izlerim.
Bence zaten Zeytin Tepesi Çarşamba olacak. Ama Arka Sokaklar için en uygun gün şu an için Salı gibi ama Cumartesi de iyi gidiyor. A/B`si iyiyken Kanal D dokunmaz.@EveN senin goruslerine deger veriyorum sence pazrtsi x factor sali arka sokaklar carsamba zeytn tepesi nasil gider ?
)) ya o degilde samimi olarak seneye star napacak merak ediyorum?
tesekkur ederim ama simdi baktim calikusu artis yakaladi gibi ayni oranlari alirsa cinayet 22 ye kadar uzar sonra calikusu devam eder gibiBence zaten Zeytin Tepesi Çarşamba olacak. Ama Arka Sokaklar için en uygun gün şu an için Salı gibi ama Cumartesi de iyi gidiyor. A/B`si iyiyken Kanal D dokunmaz.
X Factor O Ses bittikten sonra iş yapabilir mi orası muamma.