7 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Kaçak ve BİU çok iyi gidiyor
Çalıkuşu listeye girmiş.umarım yeni saatinde dizi eski reytinglerini korur her ne kadar zor olsa da

Pazartesi: X factor
Salı: Arka Sokaklar 23 Cinayet
Çarşamba: Zeytin Tepesi 23 Kayıp
Perşembe: Yalan Dünya 22.30 intikam
Cuma: Çalıkuşu 23 Beyaz
Cumartesi: Arkadaşım Hoşgeldin 22 merhamet
Pazar: Güneşi Beklerken 23 Takip

@EveN oldu mu :))

Nurhayat'ın yeni Reklam Film çıkmış şimdi gördüm. :X @EveN
Eğer Starda vermediyse benim görmüş olmam imkansız ve asla başka kanalda seyretmeyeceğim. Starda verirse rastlarım.

Ben Yalan Dünyaya bile bir yaz günü logosuz bakmaya başlamıştım. Neden mi? Çünkü bana Starda yayınlanıyor demişlerdi. Kandırdılar beni. O gün bugündür Yalan Dünya başladığında sağ ekrana kartondan Star logosu, sol ekrana ise Kanal D`nin logosunu kapatmak için siyah bir karton koyuyorum. :F

Pazartesi: X factor
Salı: Arka Sokaklar 23 Cinayet
Çarşamba: Zeytin Tepesi 23 Kayıp
Perşembe: Yalan Dünya 22.30 intikam
Cuma: Çalıkuşu 23 Beyaz
Cumartesi: Arkadaşım Hoşgeldin 22 merhamet
Pazar: Güneşi Beklerken 23 Takip

@EveN oldu mu :))
Yalan Dünya benim için en uygun gün aslında Cuma. Ama Çarşamba da olabilir. Perşembe olmasın. Sonra savaş çıkar forumda. :D

En iyisi Yalan Dünyayı Starım alsın. :X Muhteşem bitince Çarşamba yayınlar.

Eğer Starda vermediyse benim görmüş olmam imkansız ve asla başka kanalda seyretmeyeceğim. Starda verirse rastlarım.

Ben Yalan Dünyaya bile bir yaz günü logosuz bakmaya başlamıştım. Neden mi? Çünkü bana Starda yayınlanıyor demişlerdi. Kandırdılar beni. O gün bugündür Yalan Dünya başladığında sağ ekrana kartondan Star logosu, sol ekrana ise Kanal D`nin logosunu kapatmak için siyah bir karton koyuyorum. :F

Yalan Dünya benim için en uygun gün aslında Cuma. Ama Çarşamba da olabilir. Perşembe olmasın. Sonra savaş çıkar forumda. :D

En iyisi Yalan Dünyayı Starım alsın. :X Muhteşem bitince Çarşamba yayınlar.
pt 2 olmasin ama even ya :( saliya koysunlar o zaman star da :)

@EveN senin goruslerine deger veriyorum sence pazrtsi x factor sali arka sokaklar carsamba zeytn tepesi nasil gider :)?

:))) ya o degilde samimi olarak seneye star napacak merak ediyorum?
Bence zaten Zeytin Tepesi Çarşamba olacak. Ama Arka Sokaklar için en uygun gün şu an için Salı gibi ama Cumartesi de iyi gidiyor. A/B`si iyiyken Kanal D dokunmaz.

X Factor O Ses bittikten sonra iş yapabilir mi orası muamma. :)

Bence zaten Zeytin Tepesi Çarşamba olacak. Ama Arka Sokaklar için en uygun gün şu an için Salı gibi ama Cumartesi de iyi gidiyor. A/B`si iyiyken Kanal D dokunmaz.

X Factor O Ses bittikten sonra iş yapabilir mi orası muamma. :)
tesekkur ederim ama simdi baktim calikusu artis yakaladi gibi ayni oranlari alirsa cinayet 22 ye kadar uzar sonra calikusu devam eder gibi

cinayet abde nasil gelecek acaba ??