7 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

cinayeti izledinmi???

Reklam arasında zapladım biraz Ahmet Mümtaz Taylan gözüme çarptı hemen büyük oyuncu ama senaryo yavaş ilerliyor gibi geldi bana pek heyecanı yoktu "Kızım Nerede?" havası sezdim biraz. :D

Reklam arasında zapladım biraz Ahmet Mümtaz Taylan gözüme çarptı hemen büyük oyuncu ama senaryo yavaş ilerliyor gibi geldi bana pek heyecanı yoktu "Kızım Nerede?" havası sezdim biraz. :D

ben izleyemedim yine yarın tekrarına bakarım artık ..

Show dizinin günüyle oynar firüze her hafta farklı günde yayınlanır...Kanal D saatiyle oynar inadına yaşamak her hafta farklı saatte başlar iki kanalada yazıkk!!!

hep başkası mı yapacak teorileri bir tane de ben yapayım görüldüğü gibi celal ile ceren gibi güçlü bir total iş geldiğinde biü ve kaçak iyi gidemiyor :) salıya rıza baba gelsin cumartesi x factor olsun :F @EveN

hee bu arada serhatların son bölümde operasyon yaptığı adam çok kötü oyuncuydu ya nerden bulmuşlar onu acayip sırıtıyodu
bir de serhatlara sağlam düşman lazım mübarek herşeyi çok kolay yapıyolar düşmanları bildiğim beyinsiz :D

C.M 3'ü görmüş:X Taşıyıcı gibi 2.defa verildiğinde daha yüksek alır :FAnlamadiğim şey atv neden bunu almiş? 8 bölüm bişey sonuçta:F

24 aralık kaçak anlıkları (21-22): 6.3-7.14-7.53-3.54
bu hafta:5.24-6.23-4.98-6.16

celal ile ceren bitene ka son bölüme göre düşük gitmiş :)
Niye 21:00 ile 22:00 anlıklarını paylaşıyorsun.22:00'de bitti mi kaçak ondan sonra iki defa 7 bir defa 8 aldı.
İlk anlıklarda düşük olması normal iki kuşak reklam ve 53 dakika özet vardı.