WesTxCoasT
Favori Üye
cinayeti izledinmi???
Reklam arasında zapladım biraz Ahmet Mümtaz Taylan gözüme çarptı hemen büyük oyuncu ama senaryo yavaş ilerliyor gibi geldi bana pek heyecanı yoktu "Kızım Nerede?" havası sezdim biraz.
cinayeti izledinmi???
Reklam arasında zapladım biraz Ahmet Mümtaz Taylan gözüme çarptı hemen büyük oyuncu ama senaryo yavaş ilerliyor gibi geldi bana pek heyecanı yoktu "Kızım Nerede?" havası sezdim biraz.
Kaçak total 7.50 ab 5.50 alır.Çalıkuşu Total 3.5 A\B 4.5 alır
İzliyorum Nasıl dövüşüyorlar izlemen gerek Hele sarişin bi afet@Forumdash senin dizi başladı atv de)
ve dövüş başladı,kızların dövüşüne bayılırım.İzliyorum Nasıl dövüşüyorlar izlemen gerek Hele sarişin bi afet
23:25'de başladı bi sonraki anlıklarda meleklerin reytingini görücez.Burda C.M'nin reytingi var mı ? @sürgünüm saate bakamadım
Celal ve Ceren Kaçak'ı etkilemedi ki!hep başkası mı yapacak teorileri bir tane de ben yapayım görüldüğü gibi celal ile ceren gibi güçlü bir total iş geldiğinde biü ve kaçak iyi gidemiyor salıya rıza baba gelsin cumartesi x factor olsun @EveN
Celal ve Ceren Kaçak'ı etkilemedi ki!
Niye 21:00 ile 22:00 anlıklarını paylaşıyorsun.22:00'de bitti mi kaçak ondan sonra iki defa 7 bir defa 8 aldı.24 aralık kaçak anlıkları (21-22): 6.3-7.14-7.53-3.54
bu hafta:5.24-6.23-4.98-6.16
celal ile ceren bitene ka son bölüme göre düşük gitmiş