Keske.insallah cinayet pt2ye alinir.Ama Kanal d diziyi ilk bölümünden itibaren bitirmeye calisti.(Ilk bölumun 20. dksinde reklam verdi.)Haftaya tekrar 20:00'ye çekilebilir.
Keske.insallah cinayet pt2ye alinir.Ama Kanal d diziyi ilk bölümünden itibaren bitirmeye calisti.(Ilk bölumun 20. dksinde reklam verdi.)Haftaya tekrar 20:00'ye çekilebilir.
Cinayet iyi başladı ilk bölüm olarak. Haftaya saat değiştireceğini sanmıyorum.Haftaya tekrar 20:00'ye çekilebilir.
Insallah Foxa gecer.Fox'a geçicek haberleri doğru galiba @xBUGRAx reytinglerini düşürüp Fox alır mı? Yukseltir Show alır
İzlermisin yine de ???Gelecekse senaristi değişsin.
Ne suursuz bi kanal bu kanal d .İRFAN SAHIN İSTIFA ET VEYA KOVUL !!hafta ici en iyi giden dizi degilmiydi calikusu kanal d nin ne vardi yerinden etti acilem geri donmeli saatine. hen gunkeri gectim gecen yildan kayip sehirde gorduk boyle 21.30 22.00 hatta 22.30da baslayan dizilerde reyting kaybi olur
Haftaya 20:00'ye çekerse bir haftadan bi'şey olmaz,izleyici kanal hatasından döndü der çalıkuşunu izlemeye devam eder,geçiktirmesi yanlış olur.Keske.insallah cinayet pt2ye alinir.Ama Kanal d diziyi ilk bölümünden itibaren bitirmeye calisti.(Ilk bölumun 20. dksinde reklam verdi.)
Evet ya.Hep IRFAN SAHİNhala inanamiyorum ya uzuluyorum emeklere boyle guzel diziler az izlenince
İzlermisin yine de ???
Yeni diziler yoldaysa zaten Çalıkuşunun PT2'de kalması normaldir. Ya da kanal değiştirmesi.Haftaya 20:00'ye çekerse bir haftadan bi'şey olmaz,izleyici kanal hatasından döndü der çalıkuşunu izlemeye devam eder,geçiktirmesi yanlış olur.
Cinayet pt1 dizisi değil.Çalıkuşu pt2 dizisi hiç değil.Cinayet iyi başladı ilk bölüm olarak. Haftaya saat değiştireceğini sanmıyorum.
Bence Çalıkuşu Pazartesiye geçebilir şimdilik.
°°°mobil mesaj°°°
Evet ama o Cinayet denen dizi iyi gitti Cinayeti koy carsambaya İrfan sahinHaftaya 20:00'ye çekerse bir haftadan bi'şey olmaz,izleyici kanal hatasından döndü der çalıkuşunu izlemeye devam eder,geçiktirmesi yanlış olur.
Fox ve Show bayılır alır.Fox'a geçicek haberleri doğru galiba @xBUGRAx reytinglerini düşürüp Fox alır mı? Yukseltir Show alır
Bencede ama irfan sahin hala ne koysa 10 alacak sanioCinayet pt1 dizisi değil.Çalıkuşu pt2 dizisi hiç değil.
Yalan Dünya.pazartesi x factor
sali arka skaklar 23 cinayet ama dedigim gibi suresi kisalmali
carsamba zeytin karasi 23 kayip suresi kisaltilmali
persembe intikam 22.30 merhamet
cuma calikusu 23 beyaz
cumartesi arkadasim hosgeldin galip
pazar gunesi beklerken takip
unuttugum dizi olabilir tam begenmedim kaba taslak boyle bi program olsa nasil olur?