7 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

hafta ici en iyi giden dizi degilmiydi calikusu kanal d nin ne vardi yerinden etti acilem geri donmeli saatine. hen gunkeri gectim gecen yildan kayip sehirde gorduk boyle 21.30 22.00 hatta 22.30da baslayan dizilerde reyting kaybi olur

hala inanamiyorum ya uzuluyorum emeklere boyle guzel diziler az izlenince :(

hafta ici en iyi giden dizi degilmiydi calikusu kanal d nin ne vardi yerinden etti acilem geri donmeli saatine. hen gunkeri gectim gecen yildan kayip sehirde gorduk boyle 21.30 22.00 hatta 22.30da baslayan dizilerde reyting kaybi olur
Ne suursuz bi kanal bu kanal d .İRFAN SAHIN İSTIFA ET VEYA KOVUL !!

Keske.insallah cinayet pt2ye alinir.Ama Kanal d diziyi ilk bölümünden itibaren bitirmeye calisti.(Ilk bölumun 20. dksinde reklam verdi.)
Haftaya 20:00'ye çekerse bir haftadan bi'şey olmaz,izleyici kanal hatasından döndü der çalıkuşunu izlemeye devam eder,geçiktirmesi yanlış olur.

Haftaya 20:00'ye çekerse bir haftadan bi'şey olmaz,izleyici kanal hatasından döndü der çalıkuşunu izlemeye devam eder,geçiktirmesi yanlış olur.
Yeni diziler yoldaysa zaten Çalıkuşunun PT2'de kalması normaldir. Ya da kanal değiştirmesi.

Kanal D'nin bu sene düştüğüne bakma. 5 reytingden aşağısı kesmez kendilerini. O da yüksek reytingli dizisi olduğunda. Şu an öyle bir dizi olmadığına göre her günü yeni diziyle deneyecektir. :)

°°°mobil mesaj°°°

pazartesi x factor
sali arka skaklar 23 cinayet ama dedigim gibi suresi kisalmali
carsamba zeytin karasi 23 kayip suresi kisaltilmali
persembe intikam 22.30 merhamet
cuma calikusu 23 beyaz
cumartesi arkadasim hosgeldin galip
pazar gunesi beklerken takip

unuttugum dizi olabilir tam begenmedim kaba taslak boyle bi program olsa nasil olur?

pazartesi x factor
sali arka skaklar 23 cinayet ama dedigim gibi suresi kisalmali
carsamba zeytin karasi 23 kayip suresi kisaltilmali
persembe intikam 22.30 merhamet
cuma calikusu 23 beyaz
cumartesi arkadasim hosgeldin galip
pazar gunesi beklerken takip

unuttugum dizi olabilir tam begenmedim kaba taslak boyle bi program olsa nasil olur?
Yalan Dünya. :bağır:

Ya da bırak Yalan Dünya Starıma geçsin. :)

°°°mobil mesaj°°°