@Forumdash revenge'in gelecek bölümlerini(1. sezon) biraz inceledim,izleyenlerin beğenip beğenmediğine baktım.Anladığım kadarıyla dizi bu bölümdeki aşk temalı gençlik dizisi halinden pek çıkmıyor.Ancak gelecek haftaki aşırı sıkıcı bölümden sonra biraz açılıyormuş(11-12),girenler-çıkanlar oluyormuş.15. bölümde patlıyormuş,hemen ardından tekrar aşırı sıkıcı moda dönüp son 1,5 bölümde(21-22) ikinci ve daha büyük patlamasını yapıyormuş.Dizi çok büyük ilerleme katetmiyor,hep böyle gidiyor anladığım kadarıyla.Ben ölçümlerde hep düşeceğini düşünüyorum.(Çoğu kişi ilk bölümlerin daha iyi olduğunu,sonradan sıkıldıklarını yazmış)Şimdi sana sorum şu:İkinci sezon bu sezona oranla nasıl?(İkinci sezon izlemeyi bırakanlar olmuş oldukça,ayrıntılarına bakmadım.)
@xemrexxx sen de revenge'i izlediysen bilgi verebilirsin.Dizinin geleceği dünkü bölümden iyi olacak mı?
yorumları okudum da intikam 9 bölüm oldu ortalamsını alırssak n iyi başlangıcı yapmış hala laf edenelr var
dizinin orjinalini bilen ben 8 reytting bekliyordum 8 reytingte dolaşıyorKötü başlangıç yapmış diyen yok.Kötü reyting alıyo diyen var.
Ben Vadici olmama rağmen bu kadar düşük beklemiyodum başlamadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?