7 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Sherlock Holmes - TV'de İlk Kez (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Intikam yine iyi sonuclar elde etti kanimca

aabbbbobbbboovvv maçç netmiş :F
vadi ile intikma ortalamınn altında gitmiş hem de bya altınada:)
ab de vadi de kırmızı arm var :)

@Forumdash revenge'in gelecek bölümlerini(1. sezon) biraz inceledim,izleyenlerin beğenip beğenmediğine baktım.Anladığım kadarıyla dizi bu bölümdeki aşk temalı gençlik dizisi halinden pek çıkmıyor.Ancak gelecek haftaki aşırı sıkıcı bölümden sonra biraz açılıyormuş(11-12),girenler-çıkanlar oluyormuş.15. bölümde patlıyormuş,hemen ardından tekrar aşırı sıkıcı moda dönüp son 1,5 bölümde(21-22) ikinci ve daha büyük patlamasını yapıyormuş.Dizi çok büyük ilerleme katetmiyor,hep böyle gidiyor anladığım kadarıyla.Ben ölçümlerde hep düşeceğini düşünüyorum.(Çoğu kişi ilk bölümlerin daha iyi olduğunu,sonradan sıkıldıklarını yazmış)Şimdi sana sorum şu:İkinci sezon bu sezona oranla nasıl?(İkinci sezon izlemeyi bırakanlar olmuş oldukça,ayrıntılarına bakmadım.)

@Forumdash revenge'in gelecek bölümlerini(1. sezon) biraz inceledim,izleyenlerin beğenip beğenmediğine baktım.Anladığım kadarıyla dizi bu bölümdeki aşk temalı gençlik dizisi halinden pek çıkmıyor.Ancak gelecek haftaki aşırı sıkıcı bölümden sonra biraz açılıyormuş(11-12),girenler-çıkanlar oluyormuş.15. bölümde patlıyormuş,hemen ardından tekrar aşırı sıkıcı moda dönüp son 1,5 bölümde(21-22) ikinci ve daha büyük patlamasını yapıyormuş.Dizi çok büyük ilerleme katetmiyor,hep böyle gidiyor anladığım kadarıyla.Ben ölçümlerde hep düşeceğini düşünüyorum.(Çoğu kişi ilk bölümlerin daha iyi olduğunu,sonradan sıkıldıklarını yazmış)Şimdi sana sorum şu:İkinci sezon bu sezona oranla nasıl?(İkinci sezon izlemeyi bırakanlar olmuş oldukça,ayrıntılarına bakmadım.)

iyi en azından 15.bölüm tezimi destekeleyen bir mesaj :)

@xemrexxx sen de revenge'i izlediysen bilgi verebilirsin.Dizinin geleceği dünkü bölümden iyi olacak mı?

15'den sonra ikinci sıkıcı dalga varmış,özellikle 19-20 hiç beğenilmemiş.Dizinin süresi kısalsa bir nebze daha iyi olurdu belki,45'den 110'a,çok gereksiz sahne var.

gereksğiz sahne yok 40 dk nin üzerine eklenti sahne yok diyologlar uzayınca insanları sıkabilir ama iyi oyuncu seçerseniz sorun çıkmaz mesela hakanın sahneleri sıkmıyor ama cemre-barışsahnleri insanı sıkıyor uzayınca

ben beğendim valla o bölümlerde ak saçlı geliyor biraz geçmişle bağlantılar var yağmur un babasının ölmesiş hapishane zamanları falan :)
flashback sevmeyenler güzel bulmamıştır

yorumları okudum da intikam 9 bölüm oldu ortalamsını alırssak n iyi başlangıcı yapmış hala laf edenelr var :)

yorumları okudum da intikam 9 bölüm oldu ortalamsını alırssak n iyi başlangıcı yapmış hala laf edenelr var :)

Kötü başlangıç yapmış diyen yok. :D Kötü reyting alıyo diyen var.

Ben Vadici olmama rağmen bu kadar düşük beklemiyodum başlamadan önce :F

@Forumdash @xemrexxx revenge'in her bölüm senaristinin değişme nedeni nedir?Mike Kelley usta her hafta farklı biri ile çalışmış.