7 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Sherlock Holmes - TV'de İlk Kez (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
@Forumdash İntikam temalı,sürükleyici,heyecanlı bir bölüm gelecek mi yakın zamanda?Mesela haftaya.Yoksa diziyi bırakayım mı?5. bölüm güzeldi,ona kıyasla söyleyebilirsin.Bu arada dün Atakan Ilgazdağ çok iyiydi,en başarılı bölümlerden biriydi müzik olarak,her hafta yeni parçalar duyuyorum,bu adama bayılıyorum.kendi şarkısını da sonlarda kulanmıştı,fena değildi o da.

İyide ben hiç bir zaman iddia etmedim ki İntikam totalde Kvp'yi gecer diye😕 Benim İddiam hep AB üzerinden oldu.AB bizim olacak totalde de KVP'yi zorlayacaktır dedim ve hala diyorum.
laaaaaaaaaa....sen bu mesaja yorum yazdığına eminmin.....intikam dizisinin kurtlar vadisinin özetinin rakibi olduğunu kabul ettiğin sonucu çıkıyo bu mesajla diyorum ben...totalde vadiyi geçceği iddasından bahsetmiyorum...yazdığın cevap verilen soru kitapçığına uymuyo panpa...:A:up:

Mac zirvede yer almis. Beklemiyordum acikcasi

Seneye maçların yayın haklarını almak için büyük kapışma olabilir,hep maçları izledik bu yıl.En çok izlenen işler bu bir kaç bin kişiye göre maçlar.

@Forumdash İntikam temalı,sürükleyici,heyecanlı bir bölüm gelecek mi yakın zamanda?Mesela haftaya.Yoksa diziyi bırakayım mı?5. bölüm güzeldi,ona kıyasla söyleyebilirsin.Bu arada dün Atakan Ilgazdağ çok iyiydi,en başarılı bölümlerden biriydi müzik olarak,her hafta yeni parçalar duyuyorum,bu adama bayılıyorum.kendi şarkısını da sonlarda kulanmıştı,fena değildi o da.
Şimdi sana haftaya su su olacak desem yalan olur haftaya verilecek bölümün ile benim izlediğim zaman farkı tam 1 bucuk sene.Ama İntikam/Revenge 1.sezonuyla hem ABD hemde TR'de en iyi başlayan dizidir.Daha Beren'in dövüş sahneleride var.Benim tavsiyem diziyi izlemen yönunde, sezon sonunda memnun kalıcaksın iyiki izlemişim diceksin yeni sezonu sabirsizlikla bekliceksin.Eğer beğenmezsen beni banlat :X Zaten burdayım :X

pek çok forum üyesi arkadaşımız yine kel alakaya maydanoz ekmiş....dün gece vadideki 1-2 reytinglik düşüşü sanki büyük bir olay ve başarısızlık mışşşşşşş gibi abartmış...13.85 reytingi sanki her dizi normal yayınında alabiliyomuş gibi....dün gece fenerin avrupa tarihinin en önemli maçlarından biri olmasına rağmen yine de haftanın en çok izlenme oranına ulaşabiliyorsa sadece şapka çıkartırım ben....işi kemal sunal abime havale ediyommmm.....NAZAR ETME NE OLUR ....ÇALIŞ SENİNDE OLUR......(e)[sm=s17.gif]:d

laaaaaaaaaa....sen bu mesaja yorum yazdığına eminmin.....intikam dizisinin kurtlar vadisinin özetinin rakibi olduğunu kabul ettiğin sonucu çıkıyo bu mesajla diyorum ben...totalde vadiyi geçceği iddasından bahsetmiyorum...yazdığın cevap verilen soru kitapçığına uymuyo panpa...:A:up:

Hayır o postta o yazmıyor.Senin bana yazdiğin cevaba göre özetler senin gözünde program olarak geçtiği sonucu çıkıyor.Ben özetleri program olarak saymıyorum.Sizin neden saydiğinizda belli zaten.KVP'yi biraz zorladiği için nerde açık kapı var ordan saldıralım.

Perşembe 23:00 sonrası ATV'nin akıl almaz gün değişikliği nedeniyle bomboş kaldı.O saatte Galip Derviş belki tutunabilir,dizi tutarsa 4 sene devam eder,Monk'un direkt aynısı olduğu için sevmeyen de çok olacaktır.Bense Monk'un aynısı olduğu için izlemeyi düşünüyorum.

@Forumdash Atakan için kredim henüz bitmedi,az daha sabredeceğim.

vadi bu bölüme fazla bile almis ama yine de en cok izlenen yapim :U mac iyi oranlar almis ama ab de birinciligi alacagini tahmin etmemistim :U
intikam a da tebrikler iyi oranlar aliyor :U