Vadi 13 ü geçebilecek mi acaba geçen hafta sbt ile tns arasında 1.5 reyting gibi bir fark var.İntikam da 1 reyting düşük çıkıyo 6.5 alabilir.bence Vadi 14+ alır veya 15+ İnşallah.
günaydın aga 13.81 almışız
Vadi 13 ü geçebilecek mi acaba geçen hafta sbt ile tns arasında 1.5 reyting gibi bir fark var.İntikam da 1 reyting düşük çıkıyo 6.5 alabilir.bence Vadi 14+ alır veya 15+ İnşallah.
Abi Reytingler aciklandi. Vadi 13.81 almis TOTALde.
günaydın aga 13.81 almışız
Daha yeni gördüm aga Baya bi düşüş yaşamışız.
laaa...olum abartmayın bu kadar....karşısında koskoca avrupa maçı vardı..korkusuzca çarpıştık....yine haftanın en çok izlenen dizisini bırak yapımıyız yapımı............türkiye yine en fazla vadi izledi bu hafta....vadi olmayaydı fener 14 ü bulurdu bu hafta...fener vadiyi durduramaz vadi feneri durdurur...kan kaybı elbet olcaktı...:haha::ban::biggrin:Daha yeni gördüm aga Baya bi düşüş yaşamışız.
sen hala intikamı rakip olarak görüyon mu....:GDG:yalnız biz her türlü yükseliriz de intikam adlı dizi 7 yi bile zor alacak artık gibi
- - - Ekleme - - -
1 reyting düşmüşüz aga fazla değil ama hakettiler
laaa...olum abartmayın bu kadar....karşısında koskoca avrupa maçı vardı..korkusuzca çarpıştık....yine haftanın en çok izlenen dizisini bırak yapımıyız yapımı............türkiye yine en fazla vadi izledi bu hafta....vadi olmayaydı fener 14 ü bulurdu bu hafta...fener vadiyi durduramaz vadi feneri durdurur...kan kaybı elbet olcaktı...:haha::ban::biggrin:
sen hala intikamı rakip olarak görüyon mu....:GDG:
Yok kulağinda çalan çan sesleri ya birisi senin hakkında konuşuyor yada bi KBB'ye görün.Forumdash'ın olarak bunu tavsiye edebilirim.Müzikleri nedeniyle izlediğim İntikam yayın hayatının sonuna yaklaşıyor.Dizi amacından saptı,intikamı bırakıp aşk dolu gençlik dizisi kıvamına geldi.Boöboş hiç bir şey olmayan bölümler var 2 haftadır.Bu şekilde devam ederse abbas yolcu.2. sezonun ilk sezona oranla kötü olduğu da kulağıma çalındı,tehlike çanları çalacaktır.
en ideal zaman 21.30-21.45 .....ama atv politikası bu......yapcak birşey yok.....böyle fazla gelir elde ediliyosa ne denebilir....yine sbt ve tns rekorları kırdık....bu sene perşembeleri fener ...haftalıktada galatasaray vadiye rakip olabilecek tek yapımlar....:beaten: 13.85 i diğer diziler ancak rüyasında görür...
aga öyle tabi de neden kan kaybı olsun 21.30-21.45 arası başlatsa olmazmıydı
- - - Ekleme - - -
yok aga ne rakibi ya maç varken bile özetimizle aynı nerdeyse
yok aga ne rakibi ya maç varken bile özetimizle aynı nerdeyse
intikam dizisinin vadinin özetinin rakibi olduğunu kabul eden 2. kişi olduğunuz için dızzzzzzzzzzzzzzztttt.....hızlıdan bir tane beğeni kazandınız tebrikler...........ikinci tebriğide özetimizi geçen ikinci yapım olan plzen-fener maçına yapıyorum....tebrikler fenerbahçe....[:'(]:GDG:
eee sen demiyormuydun? Özetimizi geçsin diye tebrik edicem diyen? Maça rağmen özetinizi geçmiş."Maça rağmen" sizin bile reytinigiz düşmüşken 😉
İyide ben hiç bir zaman iddia etmedim ki İntikam totalde Kvp'yi gecer diye😕 Benim İddiam hep AB üzerinden oldu.AB bizim olacak totalde de KVP'yi zorlayacaktır dedim ve hala diyorum.intikam dizisinin vadinin özetinin rakibi olduğunu kabul eden 2. kişi olduğunuz için dızzzzzzzzzzzzzzztttt.....hızlıdan bir tane beğeni kazandınız tebrikler...........ikinci tebriğide özetimizi geçen ikinci yapım olan plzen-fener maçına yapıyorum....tebrikler fenerbahçe....[:'(]:GDG: