7 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Sherlock Holmes - TV'de İlk Kez (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

ne kaçmasından bahsediyon sen vadi aynı saatinde başladı asıl kaçanı gördük 10 dk özet veren intikam dün 1 saat özet vermiş ama fayda etmedi
initkam kaç haftadır özet vermiyor 10 dakikalık :) izklemden konuşmayalım uek var diye en başta öyle gitti sonra 23 e yayıldı uek gidince 23.15 kadar geldi diğer diziler gibi :) vadi 20.50 de reklam verir 21.05 de başlardı ama geçmiş o günler şimdi 21.30 a bile uzuyor öyle yapsa atv alkışlardınız :)

@takas İntikam hep aynı sürelerde başlıyor,bölüm uzunsa biraz daha erken,bölüm kısaysa biraz daha geç.Bitişi hiç değişmiyor,22:45,bitiş sabit olduğu için bölümün uzunluğuna göre özet kısalıyor ya da uzuyor.

@xemrexxx Kurtlar Vadisi Pusu hep 21:00 gibi başlıyor ve uzun reklama giriyor gördüğüm kadarıyla.

vadi 20.50 de reklama girip 21.05 te mi başlıyo yok daha neler her zaman 21.00 de reklama girip 21.15 te başlıyo

ATV başlama ve aralar konusunda belli bir standart yakaladı,açıkçası diziyi ATV'de izlemek güzel oluyor,az ara veriliyor.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]27.09.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:54:12[/TD]
[TD="align: center"]23:19:48[/TD]
[TD="align: center"]12,18[/TD]
[TD="align: center"]35,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

27 eylül 2012 tarihli reyting :) 20.54 başlangıç saati :) konuya gidip 11.sayfaya bakarsanız vadinin jenerikten sonra reklamsız başladığını görebilirsiniz :)

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]27.09.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:54:12[/TD]
[TD="align: center"]23:19:48[/TD]
[TD="align: center"]12,18[/TD]
[TD="align: center"]35,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

27 eylül 2012 tarihli reyting :) 20.54 başlangıç saati :) konuya gidip 11.sayfaya bakarsanız vadinin jenerikten sonra reklamsız başladığını görebilirsiniz :)

tebrikler 7 ay önceki zamanla şimdiyi kıyaslamayı başardın o zamanla şimdi bir mi

egzozu patlamış motorların gücü adına...........laaaaaaaaaaa....ne tartışıp duruyonuz daha sizzzzzz...pişmiş aşa su katılırmı...vadi birinci....maç ikinci.......nokta...virgül...iki nokta.........bitti.............:tıkla::W:up::168:[X(] al seçme özgürlüğü tanıyorum...

arasamn daha da bulabilrim merak etme :) sadece ilk 3 bölme baktım demek ki neymiş başlangıç saatleri değişebilri miş

7 ay önceki durumla şimdiki durum bir mi tutulur mantığa bak ya son zamanlarda 1 bölüm hariç hep aynı başlıyo boşa çabalama

bahsettiğmi şey vadinin satini n erken d ebaşlayacağoı başka diziye laf etmeden 10 yıllık diziye bakalım diyorum :)

vadi son bikaç aydır hep aynı şekilde başlıyo 1 bölüm hariç maç var diye ne erken ne geç başlamadı anlatamıyorum galiba

vadi son bikaç aydır hep aynı şekilde başlıyo 1 bölüm hariç maç var diye ne erken ne geç başlamadı anlatamıyorum galiba

ben anlatamıyor muyum uekyüksek alsın diye 22.30 a kadar az reklam verekrek sürdü intikam sonra 22.45 oldu uek reyting alamayınca normal reklam süresine döndü 23.00 oldu uek fox a gideince 23.15 kadar sürdü intikam :) tüm bürük diziler gibi prime time ı kapladı :)

biz vadiden bahsediyoruz intikam uek ne alaka