Aksaçlı terimi en baştan beri vardı ama kullanılmıyodu. Bu sene kullanılıyor.
Raci izliyor Revenge boşa debelenmeyin
Aksaçlı terimi en baştan beri vardı ama kullanılmıyodu. Bu sene kullanılıyor.
ihtiyarlar başkanı deniyordu kuzey vasrgın aksaçlı oldu 162.bölmüde yani revengedeki dah öncehem türkçeye çevirince ak saçlı oluyor ingilizce tam o anlamı vermiyopr
buğra paraya ihtiyacın var galiba mesaiye kalmışsın gene
Dizimag Revenge sonradan fark etmiştirdizimöag te 26 nisanda yayınlkanmış obölüm dizimag kahin mi oldu
Raci izliyor Revenge boşa debelenmeyin
yav forumdash cidden inanıyon mu raci nin işi gücü yok sıradan bi abd dizisi izleyecekbence revenge yapımcıları vadi izliyodur bişeyler kaparlar belki vadiden
Çıkıyorum konudan.
diziportta takılırdım ara verdim dizimag fırlamışDizimag Revenge sonradan fark etmiştirBen o siteyi keşfettiğimde oralar hep dutluktu.Nolduysa bi anda oldu ve site atak yaptı😕 Ama en kullanışlı site olsada ben indirip izliyorum.Eski bişeyler varsa ordan izlerim ancak
takastan büyük itiraf geldi revenge de aksaçlı var kvp de aksaçlı var ikisi etkileşmişler o zmaan kvp de monte cristodan almış........... @Forumdash
Kurtlar Vadisi Pusu 30. Bölümde ilk kez İhtiyarlar Başkanı ile görüştü. O zaman Naip, Aksaçlı terimleri geçti. Ancak zamanla hiç kullanılmadı bu sezona kadar.
30. Bölüm de 13 Mart 2008'de yayınlanmış.
vadi vadi vadi yok böyle dizi efsanenin önünde saygıyla eğiliyorum bir kez daha
- - - Ekleme - - -
XanTier dediyse konu kapanmıştır adam o bölümleri daha yeni yeni izlemiş biri hepimizden çok daha iyi bilir
yav forumdash cidden inanıyon mu raci nin işi gücü yok sıradan bi abd dizisi izleyecekbence revenge yapımcıları vadi izliyodur bişeyler kaparlar belki vadiden
takastan büyük itiraf geldi revenge de aksaçlı var kvp de aksaçlı var ikisi etkileşmişler o zmaan kvp de monte cristodan almış
Arşivde dizimag önde artık.Playerlari hoşuma gitmiyor sadece.diziportta takılırdım ara verdim dizimag fırlamış
Gören gözlerini sevim yaaa
Baksana adamın tarza Amerikan variBu mu Amerikan dizisi izlemicekHer ne kadar insanın kişiliğini içi oluştursada dişıda içini yansıtır.Amerikan özentisidir.Kendine verdiği özeni dizilerine verse izlerdim ama nerdeeeee
Kapmışlar işte Aksaçlıyı
Doğuya iş satmak kolay.Doğuda sinema endüstrüsü ne kadar geniş? Kolaysa batıya satsin? Yapamaz onlarda biliyor işin gerçeğini batililarin sinama/tv end. ne kadar değer verdiğini.
bu adamın vadiye verdiği değeri bilmiyon galiba ırak filmiyle en pahalı türk filmini yapıp rekor kırdı filistinle en çok ülkeye satılan türk filmi oldu hollwood tan birçok yıldız getirdi ve çok büyük oyuncuları kardolara kattı abd de çekimler yapıp tarihi sahneler yapmış adam merak etme yani
müzikelri daha önceki dizlerde kullanuılmış müzikler
vadinin senaryosunun en ufak bir diziyle filmle en ufak bir alakası bile yok müzikleri vs. de dahil
Sen yeni yeni izliyormuşssun en taze hafıza sende demek.O vakit kaynak alakBiz verdik kaynakçayi sizden de alak dimi😉
- - - Ekleme - - -
Doğuya iş satmak kolay.Doğuda sinema endüstrüsü ne kadar geniş? Kolaysa batıya satsin? Yapamaz onlarda biliyor işin gerçeğini batililarin sinama/tv end. ne kadar değer verdiğini.
Yahu sen hala KVP ile yola cıkıyorsun.Yayınlanmama sebebi politik olaylar yuzundendir bilemem KVP'yi izlemediğim için.Benim dediğim farklı projelerle yola cıkılması.Yapsınlar bi AB işi görelim.İlk tebrik zaten benden gelir.nasıl satamaz almanya ya vs. çok sattı muro filmi avrupada 1 milyon izlendi abd sence alır mı vadiyi yasaklıyo onlar kafalarına çuval geçiriyoz adamları beyaz perde de rezil ediyoruz yasaklıyolarisrail bayrağına kan sıçrattık adamlar yasakladı muhaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?