7 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Sherlock Holmes - TV'de İlk Kez (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
siz bi söyleyin bekliyom hadi :D

vadide ihtiyarlar yıllardır var aksaçlı da onların başı raci öyle dandik abd dizilerini izlemez sanmam :D cevabı birazdan vercem bekleyin

vadide ihtiyarlar yıllardır var aksaçlı da onların başı raci öyle dandik abd dizilerini izlemez sanmam :D cevabı birazdan vercem bekleyin

iyiyde ilk ne zaman ak saçlı girdi diziye.Sanmalarla savunma yapma nerden bilecen adamın özel hayatını:X Belki adam harbi harbi Revenge izliyor :X

yaptığım çeşitli analizler araştırmalar görüşler ve pek çok farklı öngörü ve istişare sonucu vadide ilk ihtiyarlar başkanının 2007-2008 yılında dizide olduğunu tespit ettik :D ancak aksaçlı kavramı 162.bölüm itibariyle dizide söylenmeye başlamış yani vadide pusunun ilk zamanından beri var ama bu yıl aksaçlı deniyor anlatabildim mi :D

yaptığım çeşitli analizler araştırmalar görüşler ve pek çok farklı öngörü ve istişare sonucu vadide ilk ihtiyarlar başkanının 2007-2008 yılında dizide olduğunu tespit ettik :D ancak aksaçlı kavramı 162.bölüm itibariyle dizide söylenmeye başlamış yani vadide pusunun ilk zamanından beri var ama bu yıl aksaçlı deniyor anlatabildim mi :D
ihtiyarlar başkanı ölfdü aksaçlı kuzey vaargındır 162.bölümde girmiştir.
yani vadieki ak saçlı 13 eylül 2012 de gelmiş
revengedeki ak saçlı 18.bölümde gelmiş yani 26 nisan 2012 :)

vadide ihtiyarlar başkanı yani aksaçlı 2007-2008 den beri var

Aksaçlı adı başından beri var :D İlk kez görüştüğünde de Aksaçlı denmişti.

Vikipedideki yeni aksaçlı Eski aksaçlı Pusu'nun 31. Bölümünde girdi diziye. Yani 2008'in başında.

- - - Ekleme - - -

ihtiyarlar başkanı ölfdü aksaçlı kuzey vaargındır 162.bölümde girmiştir.
yani vadieki ak saçlı 13 eylül 2012 de gelmiş
revengedeki ak saçlı 18.bölümde gelmiş yani 26 nisan 2012 :)

Aksaçlı terimi en baştan beri vardı ama kullanılmıyodu. Bu sene kullanılıyor.

Tamam işte o zaman gönül rahatlyla bende sana diyebilirim ki Revenge 18. bölümde ilk ak saçlı adam giriyor diziye. Yanı
[h=1]Absolution (2 May 2012) [/h]

Yani Raci bu zamana kadar isim bulamamiş demekki Revenge'den kapmiştir bişeyler :F:F

aga o bölümleri tam hatırlamıyorum sen yeni izledin hatırlarsın olay bitmiştir o zaman :D

ihtiyarlar başkanı deniyordu kuzey vasrgın aksaçlı oldu 162.bölmüde yani revengedeki dah önce :) hem türkçeye çevirince ak saçlı oluyor ingilizce tam o anlamı vermiyopr :F