7 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Sherlock Holmes - TV'de İlk Kez (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
ya rekklam süresi çok uzadı :) konuyu değiştiriyorum @Forumdash intikam da takeda da igo oalrak geldi heralde 2.seozna kadar gelecek tek karakter ak saçlı amca kaldı dimim?

ya rekklam süresi çok uzadı :) konuyu değiştiriyorum @Forumdash intikam da takeda da igo oalrak geldi heralde 2.seozna kadar gelecek tek karakter ak saçlı amca kaldı dimim?
Evet ak saçlı bide anne vardi galiba? Anne 2.sezonda girmişti ama flashbacklerle 1.sezonda gösterildi mi hatırlamıyorum 😕

siz vadi mi izliyonuz ak saçlı falan ne iş :kiki:

oha vadiden özenmişler vadide yıllardır aksaçlı var ihtiyarların başı :kiki: ben intikamı tek bir saniye bile açmamış adamım bi forumda ismini duyuyorum ne intikamı :D

- - - Ekleme - - -

Bak @takas ne diyor? ak saçlı yazma konuya sonra dalga geçiliyoruz :( White Haired Men kısaca W.H.M diyek biz asortik olsun :F:F

vadide yıllardır aksaçlı var bizden copy paste yapmışlar belki aksaçlıyı duyan vadici olurdu bize bakarlar diye :D

oha vadiden özenmişler vadide yıllardır aksaçlı var ihtiyarların başı :kiki: ben intikamı tek bir saniye bile açmamış adamım bi forumda ismini duyuyorum ne intikamı :D

vadide yıllardır aksaçlı var bizden copy paste yapmışlar belki aksaçlıyı duyan vadici olurdu bize bakarlar diye :D
[/SIZE]

Sizde aklı saçlı adam kaç senedir var?[/B][/COLOR][/FONT]