sesi süper adamın tipi de iyi
Hee yaa yaşina göre iyi
sesi süper adamın tipi de iyi
Olay şu toplamda diziler 45-50 dakika arası reklam alıyor kanal bunu istediği gibi kullanır ister 15 dakikada bir ister son 45 dakikada bunda anlamayacak birşey yok..
Edit edit edit
Güven Bana yokki bugun neden ankette?
Konuyu kapat, hem kasmıycak post diyosun hem konuyu uzatıyosun..
Nihat Hoca'ya kimse oy vermemiş oldu ama neyse...Ben kullanmamiştim şimdi kullanam Güven Bana'nın oyları ona verilemez mi?
Değiştirdim.
Nihat Hoca'ya kimse oy vermemiş oldu ama neyse...Ben kullanmamiştim şimdi kullanam Güven Bana'nın oyları ona verilemez mi?
Evet ak saçlı bide anne vardi galiba? Anne 2.sezonda girmişti ama flashbacklerle 1.sezonda gösterildi mi hatırlamıyorum 😕ya rekklam süresi çok uzadı konuyu değiştiriyorum @Forumdash intikam da takeda da igo oalrak geldi heralde 2.seozna kadar gelecek tek karakter ak saçlı amca kaldı dimim?
Evet ak saçlı bide anne vardi galiba? Anne 2.sezonda girmişti ama flashbacklerle 1.sezonda gösterildi mi hatırlamıyorum 😕
siz vadi mi izliyonuz ak saçlı falan ne iş
Bak @takas ne diyor? ak saçlı yazma konuya sonra dalga geçiliyoruz White Haired Men kısaca W.H.M diyek biz asortik olsunyok 2.sezon ak saçlının ölümüyle çıkıyor ortaya
Bak @takas ne diyor? ak saçlı yazma konuya sonra dalga geçiliyoruz White Haired Men kısaca W.H.M diyek biz asortik olsun
yok artık abd deki diziden de mi haberin yokoha vadiden özenmişler vadide yıllardır aksaçlı var ihtiyarların başı ben intikamı tek bir saniye bile açmamış adamım bi forumda ismini duyuyorum ne intikamı
oha vadiden özenmişler vadide yıllardır aksaçlı var ihtiyarların başı ben intikamı tek bir saniye bile açmamış adamım bi forumda ismini duyuyorum ne intikamı
vadide yıllardır aksaçlı var bizden copy paste yapmışlar belki aksaçlıyı duyan vadici olurdu bize bakarlar diye [/SIZE]
o dizide bizden özenmiştir
Sizde aklı saçlı adam kaç senedir var?
Önce ben sordum önden buyursizin o yabancı dizide kaç senedir var onu bi söyleyin
sende aynı soruyu sorduguna göre kesin Revenge'de önceden cıktıak saçlı vadiye ne zaman geldi takas bir aratır bakayım )