7 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Sherlock Holmes - TV'de İlk Kez (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

90 dakika bence de uzun. Süper bi bölüm olmadığı sürece son yarım saatte reklamı bekliyorum ben de. Ama bazı insanların bunu sanki çok kötü bir kusurmuş gibi dalga geçmeye çalışmaları gülünç.

1 buçuk saat gerçekten abartidir 45dk yada en en fazlası 1 saat kafidir.Bende reklamsız gidilmesi taraftarıyım.Neyse alan memnu veren memnuysa sorun yoktur :X:X

1 buçuk saat gerçekten abartidir 45dk yada en en fazlası 1 saat kafidir.Bende reklamsız gidilmesi taraftarıyım.Neyse alan memnu veren memnuysa sorun yoktur :X:X

Bölüm pek güzel olmayınca reklam ihtiyacı hissedilmiyo ama 175. Bölüm olsa 3 saatte sürse izlerdim. :D

Reklam isteğim bölüme göre değişir yani :livid:

Hakaret etme! Seviyeli konuş..

tartışmaya girme bırak ya her defasında aynısı luyor kızacağını yanlış bir kelime yazacaını biliyorlar :)

- - - Ekleme - - -

Haftasonu reyting konusuna hiç girmem bile :D

iismi lazım değil sana çok yakın bazı kişiler bunu hep konuşurdu nasıl görmezsin :F hadi onu görmedin mahoninin acun niye reklam vermiyi diyenlere karşı kahramanca savunmasını da mı görmedin?

iismi lazım değil sana çok yakın bazı kişiler bunu hep konuşurdu nasıl görmezsin :F hadi onu görmedin mahoninin acun niye reklam vermiyi diyenlere karşı kahramanca savunmasını da mı görmedin?

Vallahi hiç görmedim o tartışmaları. :D Şu an çok ezik hissettim kendimi :D

Bölüm pek güzel olmayınca reklam ihtiyacı hissedilmiyo ama 175. Bölüm olsa 3 saatte sürse izlerdim. :D

Reklam isteğim bölüme göre değişir yani :livid:

Ohooo herkesin istediği olsaydı kanallarda herkesin kanalı olurdu.Biz burda geneli baz alarak tartişiyoruz :X Sen şahsa indirmişssin..

neyse işte hacım öyle böyle izliyoruz :X

BBEB ile ne alaka şimdi o D yapımın bir programı masrafsız 2.5 saat reklamsız bile gittiği oluyordur. :D

Ohooo herkesin istediği olsaydı kanallarda herkesin kanalı olurdu.Biz burda geneli baz alarak tartişiyoruz :X Sen şahsa indirmişssin..

neyse işte hacım öyle böyle izliyoruz :X

Her türlü izlerim. Doğru. :D

Reklam vermiyo diye diziyi bırakacak değiliz ya :D

tartışmaya girme bırak ya her defasında aynısı luyor kızacağını yanlış bir kelime yazacaını biliyorlar :)

- - - Ekleme - - -

Şeffaf formülü yakalamaya az kaldı panpa :)

Hakaret etme! Seviyeli konuş..

konuştuğun adam 38 yaşında üslubunu düzeltirsen seviniriz

- - - Ekleme - - -

vadi intikamdan daha çok reklam alıyo ve reklam değeri intikamın 5 katı en az neden bahsediyonuz reytingleri de 2 katı özeti bile geçiyo bu hafta maç olduğundan özet geçemez belki ama haftaya tekrar özetle geçmeye devam ederiz :D