7 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Sherlock Holmes - TV'de İlk Kez (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Son 30 dk süperdi gerçekten

Benim için kaç dakika fazla reklam vermiş ne zaman reklam girmiş o önemli değil reklamları diziler belirlemez bu bir ikinciside senin bahsettiğin dizi Kanal D Kurtlar Vadisi ise ATV'de yayınlanıyor her kanalın yayın politikası farklıdır neticeye gelecek olursak ta Vadi 15 alıyor sanırım doğru açıklayabildim. :)

Aga. Sen bunla tartışma. Bunlar milleti banlaır.

nestroyersi banlattılar. China_shangai abimize bile ceza verdirtti. Adam bu işi aşmış.

Benim için kaç dakika fazla reklam vermiş ne zaman reklam girmiş o önemli değil reklamları diziler belirlemez bu bir ikinciside senin bahsettiğin dizi Kanal D Kurtlar Vadisi ise ATV'de yayınlanıyor her kanalın yayın politikası farklıdır neticeye gelecek olursak ta Vadi 15 alıyor sanırım doğru açıklayabildim. :)

Evet ama ikidizin arasında reyting farkı olduğu için yayın politikası , reytingi ona göre düşük olanla aynıysa bi sorun var demektir..

Kimseye cevap vermeyin aga bizim rakibimiz yok

Uzun reklam vermemezlikle ne alakası var. İlk baştaki reklamı ortada verse ne fark edcek?

Sonuç 45 dakika reklam alıyo. Biz de memnunuz ATV de. Sadece bazı insanların dizisi Vadi'yi geçemediği için bu yönden kendilerini tatmin ediyolar.

O arada reklam verse sanki 10 reytinge düşecek. Kayıp en fazla 0,05 olur.

Genel reyting toplamında ne kadar kayıba uğrayacağinı bilemem ama anlıklarda diğer kanallara seyirci kaptırmamak için bu kadar uzun reklam vermemezliği bu yuzdendir.İnsanların birşeye odaklanma süresi ortlama 40'dır.Okullarda ders süreleri bile buna göre ayarlanır.Belki bu akam Vadi güzeldir uzun süre aralık vermediğinden sen sıkılmış olabilirsin belkide 😕 Demek istediğim insanlar sıkılır ihtyaç gideremez.atv yönunden bakarsak onlarda kanala izleyici kaptırmama peşinde.Sonda verilen reklamda ise diğer kanallarda son reklamlarını veriyor diğer programa geçiş için verilen reklam aralarında 22:45 - 23:15'de hemen hemen butun kanallar reklam arasındadir.