Süper reklam olmasa 16.5.yarın 15+ garanti
15+ hayal aga. Böyle bi bölüm 15 alamaz. :
Süper reklam olmasa 16.5.yarın 15+ garanti
23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 12.06 , 2) KANALD: 4.64 , 3) FOX: 2.98 , 4) STAR: 2.19 , 5) SMNYL TV: 1.81
Yarısı reklam süper anlık.
Kanal D 4 ATV 12
Yarısı reklamdı.
Tüm yapımlar reklamdayken, vadi anca yükselmiş
Rakip ne demek
- - - Ekleme - - -
Bilmiom ama ben çok derin bi darbe bekliyorum
diğerlerinin hepsi reklamdı
Genel reyting toplamında ne kadar kayıba uğrayacağinı bilemem ama anlıklarda diğer kanallara seyirci kaptırmamak için bu kadar uzun reklam vermemezliği bu yuzdendir.İnsanların birşeye odaklanma süresi ortlama 40'dır.Okullarda ders süreleri bile buna göre ayarlanır.Belki bu akam Vadi güzeldir uzun süre aralık vermediğinden sen sıkılmış olabilirsin belkide 😕 Demek istediğim insanlar sıkılır ihtyaç gideremez.atv yönunden bakarsak onlarda kanala izleyici kaptırmama peşinde.Sonda verilen reklamda ise diğer kanallarda son reklamlarını veriyor diğer programa geçiş için verilen reklam aralarında 22:45 - 23:15'de hemen hemen butun kanallar reklam arasındadir.
Belli olmaz aga ya alırsa
TNS ters köşe yapabilir hiç belli olmaz. :victorious:
Vadiye 13.90 verdim tahminlerde, artırayım mı? Ne diyorsunuz arkadaşlar?
ah be panap keşke aynısını revan bbeb yi reklam vermediği için savunurken onunla dalga geçen arkadaşalra da söyleseydin de mesajın samimi olsaydı90 dakika bence de uzun. Süper bi bölüm olmadığı sürece son yarım saatte reklamı bekliyorum ben de. Ama bazı insanların bunu sanki çok kötü bir kusurmuş gibi dalga geçmeye çalışmaları gülünç.
Yarın özellikle AB grubunu merakla bekliyorum.
ATV'yi arayıp sorarım şimdi neden bir buçuk saat reklamsız gittiniz diye tamam.
ah be panap keşke aynısını revan bbeb yi reklam vermediği için savunurken onunla dalga geçen arkadaşalra da söyleseydin de mesajın samimi olsaydı
O kadar da ters köşe olmaz. Geçen haftakinden daha mı güzeldi bölüm?
14,5'tan fazla almaz Vadi.
O kadar da ters köşe olmaz. Geçen haftakinden daha mı güzeldi bölüm?
14,5'tan fazla almaz Vadi.