SBT açıklamadı anlığı.
Gerek yok yaptiğim aramalarda sizin aklı saçlı adamınız bu sene eylulde(2012) girmiş.Demekki raci Revenge izliyor hemen gördü ordan bi lakap hoooop kaptısiz bi söyleyin bekliyom hadi [/SIZE]
Paylaşamadiğin için suçlu hissediyor gibi yazmişssin sanki😕[/B][/COLOR][/FONT]SBT açıklamadı anlığı.
Paylaşamadiğin için suçlu hissediyor gibi yazmişssin sanki😕
vadide ihtiyarlar yıllardır var aksaçlı da onların başı raci öyle dandik abd dizilerini izlemez sanmam cevabı birazdan vercem bekleyin
ihtiyarlar başkanı ölfdü aksaçlı kuzey vaargındır 162.bölümde girmiştir.yaptığım çeşitli analizler araştırmalar görüşler ve pek çok farklı öngörü ve istişare sonucu vadide ilk ihtiyarlar başkanının 2007-2008 yılında dizide olduğunu tespit ettik ancak aksaçlı kavramı 162.bölüm itibariyle dizide söylenmeye başlamış yani vadide pusunun ilk zamanından beri var ama bu yıl aksaçlı deniyor anlatabildim mi
yaptığım çeşitli analizler araştırmalar görüşler ve pek çok farklı öngörü ve istişare sonucu vadide ilk ihtiyarlar başkanının 2007-2008 yılında dizide olduğunu tespit ettik ancak aksaçlı kavramı 162.bölüm itibariyle dizide söylenmeye başlamış yani vadide pusunun ilk zamanından beri var ama bu yıl aksaçlı deniyor anlatabildim mi
ihtiyarlar başkanı ölfdü aksaçlı kuzey vaargındır 162.bölümde girmiştir.
yani vadieki ak saçlı 13 eylül 2012 de gelmiş
revengedeki ak saçlı 18.bölümde gelmiş yani 26 nisan 2012
Tamam işte o zaman gönül rahatlyla bende sana diyebilirim ki Revenge 18. bölümde ilk ak saçlı adam giriyor diziye. Yanıyaptığım çeşitli analizler araştırmalar görüşler ve pek çok farklı öngörü ve istişare sonucu vadide ilk ihtiyarlar başkanının 2007-2008 yılında dizide olduğunu tespit ettik ancak aksaçlı kavramı 162.bölüm itibariyle dizide söylenmeye başlamış yani vadide pusunun ilk zamanından beri var ama bu yıl aksaçlı deniyor anlatabildim mi
[h=1]Absolution (2 May 2012) [/h]
İMDB mayıs diyorihtiyarlar başkanı ölfdü aksaçlı kuzey vaargındır 162.bölümde girmiştir.
yani vadieki ak saçlı 13 eylül 2012 de gelmiş
revengedeki ak saçlı 18.bölümde gelmiş yani 26 nisan 2012
00:45 - 01:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 3.21 , 2) ATV: 2.84 , 3) FOX: 0.92
İMDB mayıs diyor