7 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Sherlock Holmes - TV'de İlk Kez (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

1 buçuk saat gerçekten abartidir 45dk yada en en fazlası 1 saat kafidir.Bende reklamsız gidilmesi taraftarıyım.Neyse alan memnu veren memnuysa sorun yoktur

1 buçuk saat gerçekten abartidir 45dk yada en en fazlası 1 saat kafidir.Bende reklamsız gidilmesi taraftarıyım.Neyse alan memnu veren memnuysa sorun yoktur

Bölüm pek güzel olmayınca reklam ihtiyacı hissedilmiyo ama 175. Bölüm olsa 3 saatte sürse izlerdim.

Reklam isteğim bölüme göre değişir yani :livid:

Hakaret etme! Seviyeli konuş..

tartışmaya girme bırak ya her defasında aynısı luyor kızacağını yanlış bir kelime yazacaını biliyorlar

- - - Ekleme - - -

Haftasonu reyting konusuna hiç girmem bile

iismi lazım değil sana çok yakın bazı kişiler bunu hep konuşurdu nasıl görmezsin
hadi onu görmedin mahoninin acun niye reklam vermiyi diyenlere karşı kahramanca savunmasını da mı görmedin?

ah be panap keşke aynısını revan bbeb yi reklam vermediği için savunurken onunla dalga geçen arkadaşalra da söyleseydin de mesajın samimi olsaydı

Kesinlikle öyle, burdanda sözlerin gerçek fikirleri temsil etmediğini görüyoruz..

iismi lazım değil sana çok yakın bazı kişiler bunu hep konuşurdu nasıl görmezsin
hadi onu görmedin mahoninin acun niye reklam vermiyi diyenlere karşı kahramanca savunmasını da mı görmedin?

Vallahi hiç görmedim o tartışmaları.
Şu an çok ezik hissettim kendimi

Bölüm pek güzel olmayınca reklam ihtiyacı hissedilmiyo ama 175. Bölüm olsa 3 saatte sürse izlerdim.

Reklam isteğim bölüme göre değişir yani :livid:

Ohooo herkesin istediği olsaydı kanallarda herkesin kanalı olurdu.Biz burda geneli baz alarak tartişiyoruz
Sen şahsa indirmişssin..

neyse işte hacım öyle böyle izliyoruz

BBEB ile ne alaka şimdi o D yapımın bir programı masrafsız 2.5 saat reklamsız bile gittiği oluyordur.

Ohooo herkesin istediği olsaydı kanallarda herkesin kanalı olurdu.Biz burda geneli baz alarak tartişiyoruz
Sen şahsa indirmişssin..

neyse işte hacım öyle böyle izliyoruz

Her türlü izlerim. Doğru.

Reklam vermiyo diye diziyi bırakacak değiliz ya

Şeffaf formülü yakalamaya az kaldı panpa

Hakaret etme! Seviyeli konuş..

konuştuğun adam 38 yaşında üslubunu düzeltirsen seviniriz

- - - Ekleme - - -

vadi intikamdan daha çok reklam alıyo ve reklam değeri intikamın 5 katı en az neden bahsediyonuz reytingleri de 2 katı özeti bile geçiyo bu hafta maç olduğundan özet geçemez belki ama haftaya tekrar özetle geçmeye devam ederiz