duygusal x kişi
Banlı
- Reaksiyon puanı
- 0
- Puanı
- 0
Ailece Kuzey Güney'i izledim.. Gözle görülen bir gelişme var dizide buda yakın zamanda reytingleri ilerletir diye düşünüyorum.
artacak inşallah
Ailece Kuzey Güney'i izledim.. Gözle görülen bir gelişme var dizide buda yakın zamanda reytingleri ilerletir diye düşünüyorum.
oyuncular mütis yakında fark açilcaktircariyeler güzellestirmeleri şart ses getircek ünlüler gelcek
ZATEN ANCAK DEKOLTEYLE REYTİNG ALABİLİR ONLAR. ben demiştim bu dizi spartaküse benziyecek diye.
ZATEN ANCAK DEKOLTEYLE REYTİNG ALABİLİR ONLAR. ben demiştim bu dizi spartaküse benziyecek diye.
Rtük izin verse spartakuse tur bindirecekler ama rtuk gozlerini korkutuyor iste))))))))
bakalim selime neler yazilacak. selime cariye kiyafeti giyfirip hareme gizli gizli bilem sokabilir senarist)))))
gerçek tarihte bunun olmadığını nerden biliyorsun tarihte iyi olan şeyleri duyuyoruz ama karizmayı çizdirecek gerçeklerin çoğu gizlenmiştir.. deli ibrahimi filme çekeceklerki sen o zaman gör neler var neler..
Senaryoyo aksion gelmesi icin haremden cikmali senarist. bu bolum yok pragalin metreshanesi yok mustafanin cariyeleri. gorende osmanlida tek uckurla donuyor sanacak))))
hurremin rolunun artmasi senaristin aklini baska seylere calistirmasiyla olur. ve tabiki birazda zamanin ilerletmesiyle. boyle yaparak senarist pragaliyda bitiriyor. aksion adami pragalinin yaptigi aksionlara bak)))) huremle pragali savasi varken senarist pragaliyla kalfalik dersi aldiyor bu olacak ismi))
Yooo 2. beyazit ve selimin içki içtigini en osmanlici tarihciler bilem yaziyor..
Yooo 2. beyazit ve selimin içki içtigini en osmanlici tarihciler bilem yaziyor..
onu demiyorum beyazsoy dediğim şudur .. deli ibrahimle ilgili neden film çekilmiyor tarihimizdeki en renkli simataktığı küpeler alyanslar , kadın kıyafeti giymesi, haremde 60 cariyeyle banyo keyfi falan da filan
bu da şunu gösteriyor: KUZEY GÜNEY , derinden sessizce, yayaş yavaş ve tehlikeli bir şekilde geliyor.
işte budur. kuzey güney reytingleri değişmemiş neredyse. muhteşem yüzyıl ise büyük düşüş yaşamış geçen haftaya göre. işte ispatı:
kuzey güney geçen hafta bu hafta
(total) 7.45 (ab) 7.39 (total) 7.44 (ab) 7.41
yani totalde 0.01 düşmüş ab de ise 0.02 artmış sonuç olarak bu hafta küsüratli bile olsa yine de artış var.
muh.yüzyıl geçen hafta bu hafta
(total) 12.94 (ab) 16.93 (total) 11.90 (ab) 15.45
yani totalde 1.04 düşmüş ab de ise 1.48 düşmüş sonuç : bu hafta toplam olarak 1.04 + 1.48 = 2.52 lik bir düşüş var.
bu da şunu gösteriyor: KUZEY GÜNEY , derinden sessizce, yayaş yavaş ve tehlikeli bir şekilde geliyor.
bu yükselişte şunu gösteriyor demekki kuzey güney 12 yıl sonra muhteşemi yakalayacak .. muhteşemin şimdiden önlem alması lazım...)
çok korktuk arada da totalde 4.75 ab 8 reyting fazla fark varMuhteşem Yüzyıl Ölü Haliyle Bile Ezmiş Geçmiş
hiç sorun değil, çünkü muh.yüzyıl her hafta böyle2.52 şer düşsün(ki düşecek kesin) bir kaç haftaya
görürüz gerçek ölü halini zaten... çok uzak değil o günler...
11:85 reyting aldigindada atlamıştınız ertesi hafta 12:96 almıstı susmustunuz yine artacak Haftaya bekleriz arkadas 2.5 reyting mis totalde 1 ab 1.5 reyting düsmüs ikisini toplamis 2.5er düsüs demis gibi yutturuyon haftaya fark atinca tekrar şikeci sbt reytingleri dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?