NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün zirvede 'Muhteşem Yüzyıl' yer almış. Dün yine sarayda fırtınalar koptu. İntikam peşinde koşan Hürrem'in yaşadıkları ilgiyle izlenmiş. 'Muhteşem Yüzyıl'ın peşinde 'Kuzey Güney' var. Kuzey ve Güney için dün akşam hesaplaşma vaktiydi. 'Focus' grubu, aralarındaki ipleri koparan bu ikiliyi ilgiyle izlemiş.
Haberlerde 'Mehmet Ali Birand' önde gitmiş. Bir gün önce ameliyat olan Birand'ın, ameliyattan hemen sonra canlı yayına çıkıp sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamalar dikkatle izlenmiş.
CNN Türk'te 5 N 1 K'ya katılan Femen grubunun sözcüsü Inna Shevchenko ile Cüneyt Özdemir'in diyalogları güldürmüş. Özdemir'in çıplak protestolarıyla dünyanın tanıdığı Femen üyesine 'Lütfen sadece anlatın, göstermeyin sakın' dediği anlar hayli ilgi çekmiş.
Sabah kuşağında TNT'deki 'Magazin Dünyası' konuk olan ünlü radyocu Bay J'nin kadın erkek ilişkileriyle ilgili anlattıkları ve 'yılın aşkı' Kenan Doğulu ve Beren Saat'i yorumladığı anlar 'focus' grubu tarafından ilgiyle izlenmiş…
'Melek'e konuk olan ünlü televizyon eleştirmeni Mesut yar'ın nasıl kilo verdiğini anlattığı ve 'Bir ara 140 kiloya çıkmıştım' dediği anlar ilgiyle izlenmiş.
Tv 8'deki 'Böyle Bir Şey Var Mı?' programına katılan usta oyuncu Ahmet Gülhan'ın, Metin Akpınar ve Zeki Alasya'yı 'Devekuşu Kabare' konusunda eleştirdiği anlar ilgiyle izlenmiş.
Show'da artık öğle kuşağında ekrana gelen Saba Tümer'in dünkü durgun hali dikkatli 'focus'luların gözünden kaçmamış.
Öğle kuşağında 'Haberaktif' programında günlerdir tartışma konusu olan kredi kartları aidatları masaya yatırıldı. 'Focus' grubu tüketiciyi ilgilendiren bu konuyu ilgiyle izlemiş.
Gece kuşağında Eser Yenenler'in sunduğu 'Eyvah Düşüyorum' ilk sırada yer alırken, yarışmacıların çok kolay soruları bilememesi dikkat çekmiş.
TRT'deki 'Kurt Kanunu' dizisine Enver Paşa rolüyle konuk olan Necati Şaşmaz, 'ucankusfocus'ta dizinin ratinglerini yükseltmiş.
İşte twitter'daki 'focus'lulardan gelen anlık görüşler;
@metin-senalp
Muhteşem Yüzyıl'da yine entrika vardı ve çok güzeldi.
@kahvekrokan
Mehmet Günsur'u Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosuna almak kimin fikriydi. Hadi madem alıyosunuz BARI SAÇLARINI KESMEYEYDINIZ!
@Dengekolik
Kuzey Güney,bugüne kadar yapılmış en iyi dizi olmakla beraber,oyunculuk kalitesi göz ardı edilemeyecek derecede somut.
@ayegletin4
@ucankusfocus kuzey güney akşamıydı bugün. süper bölümdü. ferhat geldi diziye heyecan geldi.kuzey ve zeynep aşkı istiyoruz bu arada...
@Burcuptk
@ucankusfocus çarkıfelek. Petek dinçözün kıyafeti bugün çok güzel
@kaanrq
TRT'de Kemal Tahir Üstad'ın "Kurt Kanunu" kitabından uyarlanan diziyi tavsiye ederim.Yakın tarihimizi anlatan en önemli kitaplardan biridir.
@erhan_gunsel
Mehmet ali birandtaki ne hırstır arkadaş ameliyat oldun git dinlen abicim J
@yoari86
Cüneyt Özdemir ile FEMEN grubu üyesi arasındaki diyalog çok hoştu, epey güldüm.
@ceydakoc
Esra erol locadakileri birbirleryle evlendrse ya hepsinin istegi ayni
@GamzeeGuney
Bana Her Şey Yakışır'daki kadınların tarzını sevemedimm..
@janin_yan
magazin dünyasında bay j var. en sevdiğim radyocudur kendisi yine döktürüyor.
@hayat_ceyli
'Kral Çıplak' da biter ve ben kaçarım. Bu arada özellikle Nedim Saban'la olan sohbet defalarca izlenecek kadar keyifliydi.