7 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 48.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 7 28.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 5 20.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Eyvah Düşüyorum'a bakabildim biraz.
Total'de düşmüş, umarım yükselir. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kuzey Güneyi İzledim harikaydı bu hafta ferhatın dönmesi cok iyi oldu haftaya daha heyecanlı bir bölüm olur

Kurt Kanununada baktım necati şaşmaz konuk oyuncuydu bu hafta..

Gelecek hafta eminim ki Muhtesem Yuzyil artar.Ha Babam Uzay gelince ise M.Y 13 reytingi gececektir Ha babam uzay ise en fazla 4-5 reyting alir.

Kuzey Güney her iki grupta da 2. olmayı başarmış.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yükselmiş.

Çocuklar Duymasın gerilerde kalmış. Bence özetsiz yayınlanmalı.

Flahforward iyi bir başlangıç yapmış.

Muhtesem yüzyıl böyle heycanli bı bölümde bu oranları aldıysa durumu vahim gözüküyor. Yakında belki kuzeey güney ile arasinda 1-2 Aralık kalırsa şaşırmam..

Muhtesem yüzyıl böyle heycanli bı bölümde bu oranları aldıysa durumu vahim gözüküyor. Yakında belki kuzeey güney ile arasinda 1-2 Aralık kalırsa şaşırmam..

ne vahimi kardes biz dizimize güvenioz reytinglerini artıracak bu halde bile totalde 4:75 ab 8.72 fark var haftaya oranlarimizi dahada artırcaz ö.b.g.z 2 reyting düsünce şike diyon m.yüzyil 1 reyting düstü vahimmi oldu :)

ne vahimi kardes biz dizimize güvenioz reytinglerini artıracak bu halde bile totalde 4:75 ab 8.72 fark var haftaya oranlarimizi dahada artırcaz ö.b.g.z 2 reyting düsünce şike diyon m.yüzyil 1 reyting düstü vahimmi oldu :)

Heralde biliyoruz sbt nin ne kadar sikeci olduğunu suanda hiç bı dizi hakeettigi reytingi almiyo ( tabi bazı saçma diziler aksine yukseliyo o da ayrı bı olay ) ama yinede heycanli bı bölümde bu oranlar şaşırtıcı..

Neyse yarın fatmagul aciklanicak bakalım bu günkü bölüme ne şike yapicaklar :s

Heralde biliyoruz sbt nin ne kadar sikeci olduğunu suanda hiç bı dizi hakeettigi reytingi almiyo ( tabi bazı saçma diziler aksine yukseliyo o da ayrı bı olay ) ama yinede heycanli bı bölümde bu oranlar şaşırtıcı..

Neyse yarın fatmagul aciklanicak bakalım bu günkü bölüme ne şike yapicaklar :s

tns ne zaman gelio tam olarak acaba ayn kardes hak veriom bu reytingler inanmamak lazım

Son düzenleme:
1 Mayıs 2012 diye ilan edildi, herhalde doğrudur. :) Yalnız ilk başladığında az denekle sonuç yayınlayacak, o nedenle kesin doğru olmayabilir sonuçlar Eylül ayına kadar, Eylül ayında tamamen güvenilir olmasını umuyoruz. :)

yine 3 aşağı 5 yukarı belli olur. zaten önemli olan sayısı değil doğru tespit edilmesi deneklerin

ya ne alakası var? takasın da dediği gibi ben hiç görmedim erkeklerin aralarında my ı konuştuklarını. zaten dizi kadın entrikalarından oluşuyor. erkeklerin entrikalarla ne işi olur. zzaten ben de o yüzden kreyse şaşırıyorum. erkekler nasıl izliyor diye. belki en fazla hürremin fiziği için izliyorlardır. ama sorarım size ALLAH aşkına sadece bir fizik için daha çok erkekler izliyor denir mi? sapık mıyız ki ailelerimizin gözü önünde babalarımız veya erkek abi, kardeşlerimiz oturup bu diziyi izleyek? bu nedenle bunun en mantıklı açıklaması kesinlikle bu diziyi en fazla kadınların izlediği kanısıdır... yani bu daha akla uygundur.
o kadar...

KUZEY GÜNEY e gelince:
ya bu dizide kıvançın yakışıklılığı denen bişey yok. adam, saçı sakalı bırakmış, dedem gibi gözüküyor. adam, bu dizide abisinden intikam almaya çalışan, herşeyini kaybetmiş birini oynuyor ve bu dizide iki erkek kardeşin birbiriyle olan mücadelesi anlatılıyor. kızlar ne yapsın erkeklerin mücadelesini. bu dizi, bir PEMBE DİZİ mi ki kızlar izlesin??? (ha eğer bir NATALİA OREİRO dizisi olsa neyse. çünkü o tam kızların izleyeybileceği bir pembe dizi. ) Dizide anlatılan konular da günümüz gençlerinin de içinde bulunduğu sorunlara benzer olduğu için bu dizi daha çok gençler ve özellikle de erkekler tarafından izleniyor... anladın mı destere, yeterince açıklayıcı oldum mu???
O KADAR.....<label for="rb_iconid_14">
icon14.png
</label>

bu yazıya karşı yazacağım o kadar çok güzel cevaplarım varki:)) yalnız ceza olayı varya insanı etkiliyor tabiki ama şu sapıkmıyızki my izleyelim lafından dolayı ceza alman lazım buda bir gerçek.. yoksa karşı cevabımda cezasız kalmalı..

bu yazıya karşı yazacağım o kadar çok güzel cevaplarım varki:)) yalnız ceza olayı varya insanı etkiliyor tabiki ama şu sapıkmıyızki my izleyelim lafından dolayı ceza alman lazım buda bir gerçek.. yoksa karşı cevabımda cezasız kalmalı..

ya destere senden gerçekten bişey anlamıyorum. ne güzel yazı yazmışım. bi kere de kabul et, ''he kardeş sen haklısın'' desen ne olur.?
yani bu yazıya nasıl bir cevap verceksinki
. bi kere yazıda kışkıtıcı bişey yok. kimseye hakaret yok. sapıkmıyız lafını kimseye karşı direkt kullanmadım ki beni suçluyasın. sadece öyle bir millet değiliz dedim. bu yanlış mı? yanlışsa söyle. bir daha yazmam. Anlamıyorum ki ne cezasından bahsediyon.

ya ALLAH aşkına hepinize soruyorum benim üstteki yazının neyi var? mis gibi yazı. okuyanlara iki dizi hakkında muhteşem bir özet ve izleyici kitlesi hakkında bilgi veriyor. ne güzel yazı işte. neyi beğenilmesinki bu yazının.

NOT: lütfen destere herşeye karşı çıkmak gibi davranışlardan vazgeç. çünkü kırıcı oluyor gerçekten....
kuzey-guney ve duygusal.jpg

Ekli dosyalar

• kuzey-guney ve duygusal.jpg
    kuzey-guney ve duygusal.jpg
    21.5 KB · Hit: 524
Son düzenleme:
ya destere senden gerçekten bişey anlamıyorum. ne güzel yazı yazmışım. bi kere de kabul et, ''he kardeş sen haklısın'' desen ne olur.?
yani bu yazıya nasıl bir cevap verceksinki
. bi kere yazıda kışkıtıcı bişey yok. kimseye hakaret yok. sapıkmıyız lafını kimseye karşı direkt kullanmadım ki beni suçluyasın. sadece öyle bir millet değiliz dedim. bu yanlış mı? yanlışsa söyle. bir daha yazmam. Anlamıyorum ki ne cezasından bahsediyon.

ya ALLAH aşkına hepinize soruyorum benim üstteki yazının neyi var? mis gibi yazı. okuyanlara iki dizi hakkında muhteşem bir özet ve izleyici kitlesi hakkında bilgi veriyor. ne güzel yazı işte. neyi beğenilmesinki bu yazının.

NOT: lütfen destere herşeye karşı çıkmak gibi davranışlardan vazgeç. çünkü kırıcı oluyor gerçekten....
aga sen takma destere yi biraz daha konuşursa ceza alacam ben

''''sapık mıyız ki ailelerimizin gözü önünde babalarımız veya erkek abi, kardeşlerimiz oturup bu diziyi izleyek?''''

yukarda yazdığın şu cümle sakat bir cümle yoksa senin diğer yazdıkların seni ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez beğenip beğenmemek millete kalmış ama yazının bu kısmı filmi izleyen herkese hakarettir duygusal arkadaşım..

son olarak çoluk çocuğun araya girip !!söylenenleri takma'' gibi laf ebeliklerine kanıpta gaza gelme.. seviyeni bozma, çünkü seviye kaybı olan insanlar karşıdaki insanları kendi seviyelerine çekmeye çalışır...

düzgün konuş bak

harbiden ha.. kuzey guney in hayranları kıvanca,vadinin hayranları polata hasta..... :)

burdan emreemreu ya sesleniyorum:

çok sağol, hakkaten ya çok makbule geçti bu cezan. siz adminler, gerçekten ozandan habersiz iyi işler planlıyorsunuz destere ile.

destere de, benim mesajdan sonra ''son olarak çoluk çocuğun araya girip !!söylenenleri takma'' gibi laf ebeliklerine kanıpta gaza gelme.. seviyeni bozma, çünkü seviye kaybı olan insanlar karşıdaki insanları kendi seviyelerine çekmeye çalışır...'' mesajını yazdı ve üstü kapalı takasa çoluk çocuk dedi. bu hakaret benimkinden çok daha ağır, görmüyon mu?

peki sen ne yaptın.? bana verdiğin cezayı muhakkak ona da vermişsin sandım. foruma bi baktım sadece bana ceza. destereye ceza yok. hem ben o lafı kötü niyetle söylemedim. eğer herşeyi bu kadar didik didik inceliyorsan git önce destereye de ceza ver. yoksa seni ozana şikayet ederim.

kesinlikle yaparım. bu ne ya böyle. ayıptır. resmen haksızlık bu senin yaptığın. forumun başında oturuyorum ve senin destereye ceza vermeni bekliyorum. bu mseajı şimdi OZANA yolluyum haberin ola......