yok aga stv yi kanal 7 yi izleyenlerde çok
sbt deneklerine göre çok izlenio
yok aga stv yi kanal 7 yi izleyenlerde çok
sbt deneklerine göre çok izlenio
Muhtesem yüzyıl böyle heycanli bı bölümde bu oranları aldıysa durumu vahim gözüküyor. Yakında belki kuzeey güney ile arasinda 1-2 Aralık kalırsa şaşırmam..
ne vahimi kardes biz dizimize güvenioz reytinglerini artıracak bu halde bile totalde 4:75 ab 8.72 fark var haftaya oranlarimizi dahada artırcaz ö.b.g.z 2 reyting düsünce şike diyon m.yüzyil 1 reyting düstü vahimmi oldu
Heralde biliyoruz sbt nin ne kadar sikeci olduğunu suanda hiç bı dizi hakeettigi reytingi almiyo ( tabi bazı saçma diziler aksine yukseliyo o da ayrı bı olay ) ama yinede heycanli bı bölümde bu oranlar şaşırtıcı..
Neyse yarın fatmagul aciklanicak bakalım bu günkü bölüme ne şike yapicaklar :s
tns ne zaman gelio tam olarak acaba ayn kardes hak veriom bu reytingler inanmamak lazım
ya ne alakası var? takasın da dediği gibi ben hiç görmedim erkeklerin aralarında my ı konuştuklarını. zaten dizi kadın entrikalarından oluşuyor. erkeklerin entrikalarla ne işi olur. zzaten ben de o yüzden kreyse şaşırıyorum. erkekler nasıl izliyor diye. belki en fazla hürremin fiziği için izliyorlardır. ama sorarım size ALLAH aşkına sadece bir fizik için daha çok erkekler izliyor denir mi? sapık mıyız ki ailelerimizin gözü önünde babalarımız veya erkek abi, kardeşlerimiz oturup bu diziyi izleyek? bu nedenle bunun en mantıklı açıklaması kesinlikle bu diziyi en fazla kadınların izlediği kanısıdır... yani bu daha akla uygundur.
o kadar...
KUZEY GÜNEY e gelince:
ya bu dizide kıvançın yakışıklılığı denen bişey yok. adam, saçı sakalı bırakmış, dedem gibi gözüküyor. adam, bu dizide abisinden intikam almaya çalışan, herşeyini kaybetmiş birini oynuyor ve bu dizide iki erkek kardeşin birbiriyle olan mücadelesi anlatılıyor. kızlar ne yapsın erkeklerin mücadelesini. bu dizi, bir PEMBE DİZİ mi ki kızlar izlesin??? (ha eğer bir NATALİA OREİRO dizisi olsa neyse. çünkü o tam kızların izleyeybileceği bir pembe dizi. ) Dizide anlatılan konular da günümüz gençlerinin de içinde bulunduğu sorunlara benzer olduğu için bu dizi daha çok gençler ve özellikle de erkekler tarafından izleniyor... anladın mı destere, yeterince açıklayıcı oldum mu???
O KADAR.....<label for="rb_iconid_14"></label>
bu yazıya karşı yazacağım o kadar çok güzel cevaplarım varki) yalnız ceza olayı varya insanı etkiliyor tabiki ama şu sapıkmıyızki my izleyelim lafından dolayı ceza alman lazım buda bir gerçek.. yoksa karşı cevabımda cezasız kalmalı..
aga sen takma destere yi biraz daha konuşursa ceza alacam benya destere senden gerçekten bişey anlamıyorum. ne güzel yazı yazmışım. bi kere de kabul et, ''he kardeş sen haklısın'' desen ne olur.?
yani bu yazıya nasıl bir cevap verceksinki. bi kere yazıda kışkıtıcı bişey yok. kimseye hakaret yok. sapıkmıyız lafını kimseye karşı direkt kullanmadım ki beni suçluyasın. sadece öyle bir millet değiliz dedim. bu yanlış mı? yanlışsa söyle. bir daha yazmam. Anlamıyorum ki ne cezasından bahsediyon.
ya ALLAH aşkına hepinize soruyorum benim üstteki yazının neyi var? mis gibi yazı. okuyanlara iki dizi hakkında muhteşem bir özet ve izleyici kitlesi hakkında bilgi veriyor. ne güzel yazı işte. neyi beğenilmesinki bu yazının.
NOT: lütfen destere herşeye karşı çıkmak gibi davranışlardan vazgeç. çünkü kırıcı oluyor gerçekten....
''''sapık mıyız ki ailelerimizin gözü önünde babalarımız veya erkek abi, kardeşlerimiz oturup bu diziyi izleyek?''''
yukarda yazdığın şu cümle sakat bir cümle yoksa senin diğer yazdıkların seni ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez beğenip beğenmemek millete kalmış ama yazının bu kısmı filmi izleyen herkese hakarettir duygusal arkadaşım..
son olarak çoluk çocuğun araya girip !!söylenenleri takma'' gibi laf ebeliklerine kanıpta gaza gelme.. seviyeni bozma, çünkü seviye kaybı olan insanlar karşıdaki insanları kendi seviyelerine çekmeye çalışır...