7 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 48.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 7 28.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 5 20.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Muhtesem iyi oranlar almaya devam ediyor, tabi alisik oldugumuz gibi SBT'nin reytingleri borsa gibi oynamaya devam ediyor. Kuzey guney'de bu zor gunde iyi sonuclar almaya devam ediyor, ikiside super... Yetenek sizsiniz diger gunlerine gore kotu olsada reytingleri iyi geliyor. Cocuklar Duymasin Atv'ye gore cok kotu olmasada genele bakildiginda miladini doldurmus gozukuyor. Eyvah Dusuyorum oldukca iyi reytingler aliyor.

muhteşem yüzyıl her zamanki gibi destan yazmış yükselmeye devam ediyor

kuzey güney düşüşe geçmiş sezon sonu reytingi 3 civarı olur

çocuklar duymasını artık bu reytinglerle çocuklarda duymayacak

ve son olarak tns gelsede şu dandik sbt den kurtulsak ne iyi olurdu

herkese günaydın:))

Yine farklı bakış açınla ayarlarımızı bozdun destere, günaydın. :)

Muhtesem Yuzyil 1 reyting dusmus bu SBT reytinglerine hic guvenim kalmadi yukselicegi yerde dusuyor.Ama insallah gelecek hafta yukselir.

focus08mart1.jpg

NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün zirvede 'Muhteşem Yüzyıl' yer almış. Dün yine sarayda fırtınalar koptu. İntikam peşinde koşan Hürrem'in yaşadıkları ilgiyle izlenmiş. 'Muhteşem Yüzyıl'ın peşinde 'Kuzey Güney' var. Kuzey ve Güney için dün akşam hesaplaşma vaktiydi. 'Focus' grubu, aralarındaki ipleri koparan bu ikiliyi ilgiyle izlemiş.
Haberlerde 'Mehmet Ali Birand' önde gitmiş. Bir gün önce ameliyat olan Birand'ın, ameliyattan hemen sonra canlı yayına çıkıp sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamalar dikkatle izlenmiş.
CNN Türk'te 5 N 1 K'ya katılan Femen grubunun sözcüsü Inna Shevchenko ile Cüneyt Özdemir'in diyalogları güldürmüş. Özdemir'in çıplak protestolarıyla dünyanın tanıdığı Femen üyesine 'Lütfen sadece anlatın, göstermeyin sakın' dediği anlar hayli ilgi çekmiş.
Sabah kuşağında TNT'deki 'Magazin Dünyası' konuk olan ünlü radyocu Bay J'nin kadın erkek ilişkileriyle ilgili anlattıkları ve 'yılın aşkı' Kenan Doğulu ve Beren Saat'i yorumladığı anlar 'focus' grubu tarafından ilgiyle izlenmiş…
'Melek'e konuk olan ünlü televizyon eleştirmeni Mesut yar'ın nasıl kilo verdiğini anlattığı ve 'Bir ara 140 kiloya çıkmıştım' dediği anlar ilgiyle izlenmiş.
Tv 8'deki 'Böyle Bir Şey Var Mı?' programına katılan usta oyuncu Ahmet Gülhan'ın, Metin Akpınar ve Zeki Alasya'yı 'Devekuşu Kabare' konusunda eleştirdiği anlar ilgiyle izlenmiş.
Show'da artık öğle kuşağında ekrana gelen Saba Tümer'in dünkü durgun hali dikkatli 'focus'luların gözünden kaçmamış.
Öğle kuşağında 'Haberaktif' programında günlerdir tartışma konusu olan kredi kartları aidatları masaya yatırıldı. 'Focus' grubu tüketiciyi ilgilendiren bu konuyu ilgiyle izlemiş.
Gece kuşağında Eser Yenenler'in sunduğu 'Eyvah Düşüyorum' ilk sırada yer alırken, yarışmacıların çok kolay soruları bilememesi dikkat çekmiş.
TRT'deki 'Kurt Kanunu' dizisine Enver Paşa rolüyle konuk olan Necati Şaşmaz, 'ucankusfocus'ta dizinin ratinglerini yükseltmiş.

İşte twitter'daki 'focus'lulardan gelen anlık görüşler;

@metin-senalp
Muhteşem Yüzyıl'da yine entrika vardı ve çok güzeldi.

@kahvekrokan
Mehmet Günsur'u Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosuna almak kimin fikriydi. Hadi madem alıyosunuz BARI SAÇLARINI KESMEYEYDINIZ!

@Dengekolik
Kuzey Güney,bugüne kadar yapılmış en iyi dizi olmakla beraber,oyunculuk kalitesi göz ardı edilemeyecek derecede somut.

@ayegletin4
@ucankusfocus kuzey güney akşamıydı bugün. süper bölümdü. ferhat geldi diziye heyecan geldi.kuzey ve zeynep aşkı istiyoruz bu arada...

@Burcuptk
@ucankusfocus çarkıfelek. Petek dinçözün kıyafeti bugün çok güzel

@kaanrq
TRT'de Kemal Tahir Üstad'ın "Kurt Kanunu" kitabından uyarlanan diziyi tavsiye ederim.Yakın tarihimizi anlatan en önemli kitaplardan biridir.

@erhan_gunsel
Mehmet ali birandtaki ne hırstır arkadaş ameliyat oldun git dinlen abicim J

@yoari86
Cüneyt Özdemir ile FEMEN grubu üyesi arasındaki diyalog çok hoştu, epey güldüm.

@ceydakoc
Esra erol locadakileri birbirleryle evlendrse ya hepsinin istegi ayni :)

@GamzeeGuney
Bana Her Şey Yakışır'daki kadınların tarzını sevemedimm..

@janin_yan
magazin dünyasında bay j var. en sevdiğim radyocudur kendisi yine döktürüyor.

@hayat_ceyli
'Kral Çıplak' da biter ve ben kaçarım. Bu arada özellikle Nedim Saban'la olan sohbet defalarca izlenecek kadar keyifliydi.

Gelecek Hafta Hem Kuzey Hem M.yüzyıl yükselişe geçicektir 13 Reytingi geçer m.yüzyıl inş kuzey 8 reytingi geçer :)

Her zamanki gibi Muhteşem Yüzyıl'ı izledim. Reytinginin düşeceğini tahmin etmiştim. Çünkü son sahneler hariç dizide pek heyecan yoktu. Çok durağan ilerledi. Üstelik Hürrem'in rolü azalmış. Ama yine de birinciliği kimselere kaptırmamış. Umarım haftaya tekrar eski ihtişamına döner. :)

Gelecek Hafta Hem Kuzey Hem M.yüzyıl yükselişe geçicektir 13 Reytingi geçer m.yüzyıl inş kuzey 8 reytingi geçer :)

Zannetmiyorum. hurremin etrikalari bitti artik. dizi mustafa selim catismasina kadar bir atriksion yapamaz

dizideki entrikaya bakin mustafaya cariye secme oyunlari kim izler bunu bide mustafaya sectikleri cariyelere bak anasi yasinda :)))

Bu saaten sonra reyting artisi icin hureme daha fazla dekolte ve daha cok sevisme sahbesi yazarlarsa sasirmayin derim :)))))))))))

Son düzenleme:
Zannetmiyorum. hurremin etrikalari bitti artik. dizi mustafa selim catismasina kadar bir atriksion yapamaz

dizideki entrikaya bakin mustafaya cariye secme oyunlari kim izler bunu bide mustafaya sectikleri cariyelere bak anasi yasinda :)))

Bu saaten sonra reyting artisi icin hureme daha fazla dekolte ve daha cok sevisme sahbesi yazarlarsa sasirmayin derim :)))))))))))

dekolte artacak dendi habertürk görmüstüm reytingler kesin artcak demiyorum bak altını çiziyorum umut ediyorum su hali bile totalde 4.72 ab 8.82 reyting fark var bu fark dahada artmasini umut ediyorum

hürremin entrikaları hiç bitmez çünkü hayal gücüne bağlı senaryo var entrikalarda her an herşey olabilir. tarihte pargalının haticeyi aldattığına dair tek satır varmı yok!! nasıl bunu biz heyecanla seyrediyorsak böyle daha binlerce konu açılır ..
mustafaya bulunan kızlar tipsiz ona bende katılıyorum nora hürremin tırnağı yapmaz aybigede yerden bitme bodur tavuk onada tamamız :) ama sonuçta mustafada filmde 17 yaşında ama aslında 38 yaşında yani mustafanın gerçek yaşına göre uygun düşüyorlar:)
muhteşem yüzyılın reytingi sbt de 5 aşağıda buna eminim.. tns gelince reyting 20 lere çıkacaktır bir çok filmlere yaptığı gibi sbt her hafta oranlarla kafasına göre oynuyor..

dekolte artacak dendi habertürk görmüstüm reytingler kesin artcak demiyorum bak altını çiziyorum umut ediyorum su hali bile totalde 4.72 ab 8.82 reyting fark var bu fark dahada artmasini umut ediyorum

Dekoltenin artacagini bilmiyorum ama tek care buymus gibi :)))))
fark artar kuzey guneyde senaryoda yalpaliyor. belkm tayfu guneyerin dedigi gibi uzayli turkler muhtesemi ezer :)))))))) malum hafta ha babam ha babam uzay basliyor

hürremin entrikaları hiç bitmez çünkü hayal gücüne bağlı senaryo var entrikalarda her an herşey olabilir. Tarihte pargalının haticeyi aldattığına dair tek satır varmı yok!! Nasıl bunu biz heyecanla seyrediyorsak böyle daha binlerce konu açılır ..
Mustafaya bulunan kızlar tipsiz ona bende katılıyorum nora hürremin tırnağı yapmaz aybigede yerden bitme bodur tavuk onada tamamız :) ama sonuçta mustafada filmde 17 yaşında ama aslında 38 yaşında yani mustafanın gerçek yaşına göre uygun düşüyorlar:)
muhteşem yüzyılın reytingi sbt de 5 aşağıda buna eminim.. Tns gelince reyting 20 lere çıkacaktır bir çok filmlere yaptığı gibi sbt her hafta oranlarla kafasına göre oynuyor..

sbt yeteneksizsiniz minikleri utanmasa birinci yapacak sbt deneklerinden ne beklenir ki

Dekoltenin artacagini bilmiyorum ama tek care buymus gibi :)))))
fark artar kuzey guneyde senaryoda yalpaliyor. belkm tayfu guneyerin dedigi gibi uzayli turkler muhtesemi ezer :)))))))) malum hafta ha babam ha babam uzay basliyor

beyazsoy bugünü yaz m.yüzyil özetini bile geçemeyecek diyorum her iki katagoride o gün bunlari hatirlatirim :)

hürremin entrikaları hiç bitmez çünkü hayal gücüne bağlı senaryo var entrikalarda her an herşey olabilir. tarihte pargalının haticeyi aldattığına dair tek satır varmı yok!! nasıl bunu biz heyecanla seyrediyorsak böyle daha binlerce konu açılır ..
mustafaya bulunan kızlar tipsiz ona bende katılıyorum nora hürremin tırnağı yapmaz aybigede yerden bitme bodur tavuk onada tamamız :) ama sonuçta mustafada filmde 17 yaşında ama aslında 38 yaşında yani mustafanın gerçek yaşına göre uygun düşüyorlar:)
muhteşem yüzyılın reytingi sbt de 5 aşağıda buna eminim.. tns gelince reyting 20 lere çıkacaktır bir çok filmlere yaptığı gibi sbt her hafta oranlarla kafasına göre oynuyor..

carielerde bir mantik yok .. Aybige hatun normalde 20 yaslarinda nora hatun 30 kusur.. 30 yasinda biri nasil cariye yapilir evlere senlik :))))) bu hatunlar neye gore secilmis bilen yokk . madem gunsuru getirdiniz karsina adam akilli bir hatun koyun yahu.. gerci mehmet gunsuda 40 yasinda oldugu okadar belliki nasil sehzade yapilmis o da muama. annesiyle yanyana geliyo annesi daha citir :)))))))

ayrica entika icin bir neden olmali kuru kuru entrika olmaz. suan muhtesemde entrika yapilacak konu yok. hurrem niye entrika yapsin.. hurremin etikalari icin selimin yada Beyazidin gelip mustafayla taht kavgasina girmeli. selimi ickici hayta biri gosterirse diziye orjinalik gelir. selim karakteri tam senaristin istedigi osmanli tipi :))istedigi kadar ona harem sahnesi alem sahnesi yazabilir :)))))))

carielerde bir mantik yok .. Aybige hatun normalde 20 yaslarinda nora hatun 30 kusur.. 30 yasinda biri nasil cariye yapilir evlere senlik :))))) bu hatunlar neye gore secilmis bilen yokk . madem gunsuru getirdiniz karsina adam akilli bir hatun koyun yahu.. gerci mehmet gunsuda 40 yasinda oldugu okadar belliki nasil sehzade yapilmis o da muama. annesiyle yanyana geliyo annesi daha citir :)))))))

ayrica entika icin bir neden olmali kuru kuru entrika olmaz. suan muhtesemde entrika yapilacak konu yok. hurrem niye entrika yapsin.. hurremin etikalari icin selimin yada Beyazidin gelip mustafayla taht kavgasina girmeli. selimi ickici hayta biri gosterirse diziye orjinalik gelir. selim karakteri tam senaristin istedigi osmanli tipi :))istedigi kadar ona harem sahnesi alem sahnesi yazabilir :)))))))

hürrem entrikalari bitmezz hürremin bi ayak sallamasi 10 reyting diyerleride senaryo + sı biraz atraksyon gelsin TAVAN yapar :D

mustafanın bu uymayan yaşı ilerki sahnelerde çok güzel duracak şu 17 yaşından bir kurtarsalar süper olurdu ama senaryoyu yazan pargalıyı valideyi hemen öldürmemek için zamanı ağır işletiyor yoksa bu yıllar çabuk geçerdi..
ilerki sahnelerde mustafayla babasının karşılaşacağı muhteşem sahneler olacak birazda tarihe bağlı kalmaları gerekiyor dediğin gibi..
mesela selim karakteri çok renkli ve tam hareme göre .. onu oynayacak oyuncuyuda iyi düşünerek seçmeleri lazım.. birazda rolü güzelleştiren oyuncunun kendisidir herşeyi senaryoya bağlamamak lazım mesela pargalı karakterinin bu kadar çok tutulacağını meral okay bile asla düşünmediğini itiraf ediyor pargalıya can veren hayat veren ilgi odağı haline getiren okan yalabık ın muhteşem oyunculuğudur.. aynı tipte yetenekli bir oyuncu bulmaları lazım sarı selim için..

mustafanın bu uymayan yaşı ilerki sahnelerde çok güzel duracak şu 17 yaşından bir kurtarsalar süper olurdu ama senaryoyu yazan pargalıyı valideyi hemen öldürmemek için zamanı ağır işletiyor yoksa bu yıllar çabuk geçerdi..
ilerki sahnelerde mustafayla babasının karşılaşacağı muhteşem sahneler olacak birazda tarihe bağlı kalmaları gerekiyor dediğin gibi..
mesela selim karakteri çok renkli ve tam hareme göre .. onu oynayacak oyuncuyuda iyi düşünerek seçmeleri lazım.. birazda rolü güzelleştiren oyuncunun kendisidir herşeyi senaryoya bağlamamak lazım mesela pargalı karakterinin bu kadar çok tutulacağını meral okay bile asla düşünmediğini itiraf ediyor pargalıya can veren hayat veren ilgi odağı haline getiren okan yalabık ın muhteşem oyunculuğudur.. aynı tipte yetenekli bir oyuncu bulmaları lazım sarı selim için..

bakalim selime neler yazilacak. selime cariye kiyafeti giyfirip hareme gizli gizli bilem sokabilir senarist :))))))

hürrem entrikalari bitmezz hürremin bi ayak sallamasi 10 reyting diyerleride senaryo + sı biraz atraksyon gelsin TAVAN yapar :D

Senaryoyo aksion gelmesi icin haremden cikmali senarist. bu bolum yok pragalin metreshanesi yok mustafanin cariyeleri. gorende osmanlida tek uckurla donuyor sanacak :)))))

hurremin rolunun artmasi senaristin aklini baska seylere calistirmasiyla olur. ve tabiki birazda zamanin ilerletmesiyle. boyle yaparak senarist pragaliyda bitiriyor. aksion adami pragalinin yaptigi aksionlara bak :))))) huremle pragali savasi varken senarist pragaliyla kalfalik dersi aldiyor bu olacak ismi :)))

ZATEN ANCAK DEKOLTEYLE REYTİNG ALABİLİR ONLAR. ben demiştim bu dizi spartaküse benziyecek diye.