Günün yorumu:
1-) Muhteşem Yüzyıl kreys'in söylediği oranlarda düşmüş. Kreys bunu sabit bir izleyici olarak reklamların artmasına bağlıyor. Haklı olabileceğini düşünüyorum. Tabi bu düşüşle A/B birinciliğini haftalık sıralamada maalesef kaybetti ama haftaya tekrar zirveye çıkabilir, umut vaad ediyor.
2-) Eyvah Düşüyorum tahmin edilebileceği gibi Muhteşem Yüzyıl'ın etkisiyle düştü, A/B'de dördüncülük pek alışık olduğumuz bir sıra değil.
3-) Kuzey-Güney hiç oynamadı desek yeridir, yaprak bile kıpırdamamış nerdeyse.
4-) Sakarya Fırat gözle görülür şekilde gerilemiş yanılmıyorsam ama kendi ortalamalarında, durumu kötü değil.
5-) Yetenek Sizsiniz miniklerle çok iyi bir iş çıkarmış, ben beklemiyordum çocuklardan böyle bir performansı. kuzey-Güney'i dahi geçebilirmiş.
6-) Çocuklar Duymasın tek tutturduğum tahmin olarak çok çok gerilerde ama asıl dikkati özetinin yeni bölümü geçmesi çekiyor.
aga uzuldum ama bence artar y.sizsiniz 5 6 7 lere firlamis kuzey yine ayni
Bu arada Muhteşem Yüzyıl'ın özetinde de bir düşüş var gibi, geçen hafta yükseldiği bölümün özetinde düşüş olması mantıklı değil.
Bu arada Muhteşem Yüzyıl'ın özetinde de bir düşüş var gibi, geçen hafta yükseldiği bölümün özetinde düşüş olması mantıklı değil.
vala durumu gayet iyi bence yukselir tekrar umud ediyorum total 13 ab 17 gecer haftaya
Durumu kötü demiyorum kreys, her şeyi yanlış anlama.
Sadece, geçen haftaki bölüm iyi reyting aldığına göre bu haftaki özetin de iyi reyting alması beklenirdi, onu söylüyorum.
Haftaya yükselişe geçer bence, canını sıkma kreys. Muhteşem Yüzyıl en az konu sıkıntısı çeken dizi bana göre, yani mutlaka heyecanlı konular vardır işlenecek.
dun yazdim Kuzey guneyde yine senaryo degisiyor kuzey guneyden ikide boyle senaryo degisirse elindeki reytinglerde gider.
flash forward eyvah dusuyorumu dusurmus. ))))
artik flash forward gosterdiki cnbc-e bize artik dandik ve sacma amerikan senaryolu dizileri izleyen bir genclik yetistirmis ))))) neymis herkes 6 ay sonrasini ogrenmismis )))))
daha once dedim muhtesem yuzyil tarihi dizi degil ,muhtesem hurrem dizisi ))))) muhtesem huremin rolu azalirsa dizinin reytingi duser. hadi hurem entrika vakti geldi yoksa reytingler dusecek. )))) yoksa bak ikide bir senaryosu degisen kuzey guney sixpadleriyle seni dover ))))))
cocuklar duymasin icin dun dedim senarsti muhtemelen degisti. berbat bir bolum ve kimik olmayan bayat espirilerle doldurmuslar. dizideki karakterlerle oynamislar. sanirim birol guven seksenlere daldi cocuklar duymasin bitti. seneye atv cocuklar duymasini duymayabilir ..
Teror olaylari azaldi sakarya firat arazi oldu.. o dizininde bitme vakti geldi yada konseptini dagdan ovaya cevirmeli mesela dagsaki bir karekter milletvekili yapilmali heycan gelmeli yoksa bu heycansizlik diziye gittikce zarar verecek
flash forward gece başlamasına rağmen iyi gitmiş cidden
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]24[/TD]
[TD] FLASH FORWARD[/TD]
[TD] ATV[/TD]
[TD] 23:21:50[/TD]
[TD] 24:09:41[/TD]
[TD] 00:40:09[/TD]
[TD] 2,98[/TD]
[TD] 9,39[/TD]
[/TR]