7 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 48.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 7 28.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 5 20.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Muhtesem Yüzyil düsmüs. Beklemezdim acikcasi. Fragman güzeldi cünkü.

Günün yorumu: :)

1-) Muhteşem Yüzyıl kreys'in söylediği oranlarda düşmüş. Kreys bunu sabit bir izleyici olarak reklamların artmasına bağlıyor. Haklı olabileceğini düşünüyorum. Tabi bu düşüşle A/B birinciliğini haftalık sıralamada maalesef kaybetti ama haftaya tekrar zirveye çıkabilir, umut vaad ediyor.

2-) Eyvah Düşüyorum tahmin edilebileceği gibi Muhteşem Yüzyıl'ın etkisiyle düştü, A/B'de dördüncülük pek alışık olduğumuz bir sıra değil. :)

3-) Kuzey-Güney hiç oynamadı desek yeridir, yaprak bile kıpırdamamış nerdeyse. :)

4-) Sakarya Fırat gözle görülür şekilde gerilemiş yanılmıyorsam ama kendi ortalamalarında, durumu kötü değil.

5-) Yetenek Sizsiniz miniklerle çok iyi bir iş çıkarmış, ben beklemiyordum çocuklardan böyle bir performansı. kuzey-Güney'i dahi geçebilirmiş.

6-) Çocuklar Duymasın tek tutturduğum tahmin olarak çok çok gerilerde ama asıl dikkati özetinin yeni bölümü geçmesi çekiyor.

7-) Flash Forward Eyvah Düşüyorum'un, Umutsuz Ev Kadınları'nın karşısında 40 dakikalık bölümüyle 9 share almış, ilk gün için kötü değil.

😎 Birand iki gündür zirveyi kaptırmıyor. Ali Kırca'nın A/B'de çok iyi, Total'de çok kötü olması dikkat çekiyor, bunu da Muhteşem Yüzyıl'a bağlayabiliriz belki.

9-) Evim Şahane bugün biraz uslanmış 12 share'a düşmüş, eğer 10 share'ın üstünde kalmayı becerirse ömrü uzun olur. Kanal D'nin diğer programları ise pek umut vaad etmiyor. Kanal D gündüz kuşağını İrfan Değirmenci ve dizilere borçlu ama dizileri kısaltarak hata yapıyor.

10-) Listede TRT'nin çok programı var, Gülben'i ilk kez listede görüyorum hem de çok yukarılarda, yine SBT güven sarsıcı sonuçlar çıkarmış.

10 madde yeter sanırım. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Günün yorumu: :)

1-) Muhteşem Yüzyıl kreys'in söylediği oranlarda düşmüş. Kreys bunu sabit bir izleyici olarak reklamların artmasına bağlıyor. Haklı olabileceğini düşünüyorum. Tabi bu düşüşle A/B birinciliğini haftalık sıralamada maalesef kaybetti ama haftaya tekrar zirveye çıkabilir, umut vaad ediyor.

2-) Eyvah Düşüyorum tahmin edilebileceği gibi Muhteşem Yüzyıl'ın etkisiyle düştü, A/B'de dördüncülük pek alışık olduğumuz bir sıra değil. :)

3-) Kuzey-Güney hiç oynamadı desek yeridir, yaprak bile kıpırdamamış nerdeyse. :)

4-) Sakarya Fırat gözle görülür şekilde gerilemiş yanılmıyorsam ama kendi ortalamalarında, durumu kötü değil.

5-) Yetenek Sizsiniz miniklerle çok iyi bir iş çıkarmış, ben beklemiyordum çocuklardan böyle bir performansı. kuzey-Güney'i dahi geçebilirmiş.

6-) Çocuklar Duymasın tek tutturduğum tahmin olarak çok çok gerilerde ama asıl dikkati özetinin yeni bölümü geçmesi çekiyor.

aga uzuldum ama bence artar y.sizsiniz 5 6 7 lere firlamis kuzey yine ayni

Moderatörün son düzenlenenleri:
Muhtesem yüzyil iki grubtada düsmüs ama hala cok basarili. Benim icin 10 reytingin üstü cok basarilidir.

Kuzey Güney hic kipirdamiyor 7 reytingde kaldi, bakalim ferhatin gelisiyle haftaya yükselecekmi?

YST de minikler bence gayet basarili olmus, bence Acun carsamba günleri hep minikleri cikarsin.

Sakarya Firat gecen haftaya göre yükselmis ama haftaya bence daha fazla yükselecek cünkü esma vuruldu.

Cocuklar Duymasin iki grubtada cok gerilerde kalmis Dizi iki grubtada 3reytingde kalmis. Su atv inat etmesede özeti kisa tuta Dizi ilk 10 a bile girebilir.

Kurt Kanunu bu hafta biraz yükselmis ama yeterli degil.

Bu arada Muhteşem Yüzyıl'ın özetinde de bir düşüş var gibi, geçen hafta yükseldiği bölümün özetinde düşüş olması mantıklı değil.

vala durumu gayet iyi bence yukselir tekrar umud ediyorum total 13 ab 17 gecer haftaya

Durumu kötü demiyorum kreys, her şeyi yanlış anlama. :)

Sadece, geçen haftaki bölüm iyi reyting aldığına göre bu haftaki özetin de iyi reyting alması beklenirdi, onu söylüyorum.

1)Muhteşem yuzyil düsmüş ne diyeyim çok sevindim inşallah daha da düşer 2)kuzey güney neredeyse ayni oranlari almiş ancak myin düşüşü devam ederse kuzey güney ipi gögüslüye bilir ama abde zor geçmesi 3) sakarya firat iyice düşmüş 4) çocuklar duymasin çox gerilerde özet kisa olsa daha iyi ola bilir gün deyişikliyi de olur 5) hayret yetenek sizsiniz yükselmiş Bir sey daha soyleyeyim hababam uzay geldiyinde en cox muhtesem yuzyilin düseceyini düşünüyorum.

Haftaya yükselişe geçer bence, canını sıkma kreys. Muhteşem Yüzyıl en az konu sıkıntısı çeken dizi bana göre, yani mutlaka heyecanlı konular vardır işlenecek. :)

dun yazdim Kuzey guneyde yine senaryo degisiyor kuzey guneyden ikide boyle senaryo degisirse elindeki reytinglerde gider.

flash forward eyvah dusuyorumu dusurmus. :)))))

artik flash forward gosterdiki cnbc-e bize artik dandik ve sacma amerikan senaryolu dizileri izleyen bir genclik yetistirmis :)))))) neymis herkes 6 ay sonrasini ogrenmismis :))))))

daha once dedim muhtesem yuzyil tarihi dizi degil ,muhtesem hurrem dizisi :)))))) muhtesem huremin rolu azalirsa dizinin reytingi duser. hadi hurem entrika vakti geldi yoksa reytingler dusecek. :))))) yoksa bak ikide bir senaryosu degisen kuzey guney sixpadleriyle seni dover :)))))))

cocuklar duymasin icin dun dedim senarsti muhtemelen degisti. berbat bir bolum ve kimik olmayan bayat espirilerle doldurmuslar. dizideki karakterlerle oynamislar. sanirim birol guven seksenlere daldi cocuklar duymasin bitti. seneye atv cocuklar duymasini duymayabilir ..

Teror olaylari azaldi sakarya firat arazi oldu.. o dizininde bitme vakti geldi yada konseptini dagdan ovaya cevirmeli mesela dagsaki bir karekter milletvekili yapilmali heycan gelmeli yoksa bu heycansizlik diziye gittikce zarar verecek

Son düzenleme:
dun yazdim Kuzey guneyde yine senaryo degisiyor kuzey guneyden ikide boyle senaryo degisirse elindeki reytinglerde gider.

flash forward eyvah dusuyorumu dusurmus. :)))))

artik flash forward gosterdiki cnbc-e bize artik dandik ve sacma amerikan senaryolu dizileri izleyen bir genclik yetistirmis :)))))) neymis herkes 6 ay sonrasini ogrenmismis :))))))

daha once dedim muhtesem yuzyil tarihi dizi degil ,muhtesem hurrem dizisi :)))))) muhtesem huremin rolu azalirsa dizinin reytingi duser. hadi hurem entrika vakti geldi yoksa reytingler dusecek. :))))) yoksa bak ikide bir senaryosu degisen kuzey guney sixpadleriyle seni dover :)))))))

cocuklar duymasin icin dun dedim senarsti muhtemelen degisti. berbat bir bolum ve kimik olmayan bayat espirilerle doldurmuslar. dizideki karakterlerle oynamislar. sanirim birol guven seksenlere daldi cocuklar duymasin bitti. seneye atv cocuklar duymasini duymayabilir ..

Teror olaylari azaldi sakarya firat arazi oldu.. o dizininde bitme vakti geldi yada konseptini dagdan ovaya cevirmeli mesela dagsaki bir karekter milletvekili yapilmali heycan gelmeli yoksa bu heycansizlik diziye gittikce zarar verecek

hurrem rolu bence artar . EYVAH DUSUYORUM REYTINGLERI SUPER BENCE KALBIM HAFTAYA KESIN M.YUZYIL ARTAR DIE GECIO AMA BAKALIM SARZ .1 DERSHANEDEIM HERKEZE IYI GUNLER

flash forward gece başlamasına rağmen iyi gitmiş cidden :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]24[/TD]
[TD] FLASH FORWARD[/TD]
[TD] ATV[/TD]
[TD] 23:21:50[/TD]
[TD] 24:09:41[/TD]
[TD] 00:40:09[/TD]
[TD] 2,98[/TD]
[TD] 9,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bende muhteşem yüzyılı izledim..çarşamba günlerini sabırsızlıkla bekliyodum ama bu hafta tempo biraz düştü sanki ama hürrem'in intikamını alması şahaneydi :)
nigar ve ibrahim paşa günden güne köşeye sıkışıyor en son daye gördü o tokat neydi öyle :)
ben mustafa'yı pek sevmedim..aşkını bırakıp sonunda kafası karıştı ve kabul etti.aynı şekilde malkoçoğlu'da aybigeden vazgeçti..
ahhhh validem ahh hep senin yüzünden :) ayırdın sevenleri :D :D

flash forward gece başlamasına rağmen iyi gitmiş cidden :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]24[/TD]
[TD] FLASH FORWARD[/TD]
[TD] ATV[/TD]
[TD] 23:21:50[/TD]
[TD] 24:09:41[/TD]
[TD] 00:40:09[/TD]
[TD] 2,98[/TD]
[TD] 9,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]