7 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 48.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 7 28.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 5 20.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
oyuncular mütis yakında fark açilcaktir :) cariyeler güzellestirmeleri şart ses getircek ünlüler gelcek

Guya bu cariyelerde ses getirecekti nora hatun ortaligi yikiyordu hani.. muhteseme tek gelen Isebellaydi. onun disidakiler dostlar alisveriste gorsun... tabi guzel hatunlar icinde senaristin doyurucu seyler yazmasi lazim

ZATEN ANCAK DEKOLTEYLE REYTİNG ALABİLİR ONLAR. ben demiştim bu dizi spartaküse benziyecek diye.

neden kuzey güneyin başarısını savunmuyorsun m.yüzyil spartacus'e benzetiyorsun

spartacus dizisi köle isyani oldugunu bilmiyormusun dizide sex para kum dövüs esaret hepsi gerçekte yasanmis 12 13 yasindaki kizlara tecavüz edilmis dizide bu konular ele alio spartacus dizisi

bakalim selime neler yazilacak. selime cariye kiyafeti giyfirip hareme gizli gizli bilem sokabilir senarist :))))))

gerçek tarihte bunun olmadığını nerden biliyorsun tarihte iyi olan şeyleri duyuyoruz ama karizmayı çizdirecek gerçeklerin çoğu gizlenmiştir.. deli ibrahimi filme çekeceklerki sen o zaman gör neler var neler..

gerçek tarihte bunun olmadığını nerden biliyorsun tarihte iyi olan şeyleri duyuyoruz ama karizmayı çizdirecek gerçeklerin çoğu gizlenmiştir.. deli ibrahimi filme çekeceklerki sen o zaman gör neler var neler..

Yooo 2. beyazit ve selimin içki içtigini en osmanlici tarihciler bilem yaziyor..

Senaryoyo aksion gelmesi icin haremden cikmali senarist. bu bolum yok pragalin metreshanesi yok mustafanin cariyeleri. gorende osmanlida tek uckurla donuyor sanacak :)))))

hurremin rolunun artmasi senaristin aklini baska seylere calistirmasiyla olur. ve tabiki birazda zamanin ilerletmesiyle. boyle yaparak senarist pragaliyda bitiriyor. aksion adami pragalinin yaptigi aksionlara bak :))))) huremle pragali savasi varken senarist pragaliyla kalfalik dersi aldiyor bu olacak ismi :)))

hürrem tarihte zaten entrikaları ile değil zekası ile yer etmiş biri mesela o dönem devletlerle yzışmalar yapıyormuş .. bir çok dile hakim çok zeki bir kadın bu yönlerinin gösterilmesine bende taraftarım ama sanırım bu dediklerim ilerki bölümlerde olacak..

Yooo 2. beyazit ve selimin içki içtigini en osmanlici tarihciler bilem yaziyor..

onu demiyorum beyazsoy dediğim şudur .. deli ibrahimle ilgili neden film çekilmiyor tarihimizdeki en renkli sima:) taktığı küpeler alyanslar , kadın kıyafeti giymesi, haremde 60 cariyeyle banyo keyfi falan da filan:)

ilk defa özetin yeni bölümden çok izlendiğini görüryorum aman ALLAHIM

Moderatörün son düzenlenenleri:
işte budur. kuzey güney reytingleri değişmemiş neredyse. muhteşem yüzyıl ise büyük düşüş yaşamış geçen haftaya göre. işte ispatı:

kuzey güney geçen hafta bu hafta
(total) 7.45 (ab) 7.39 (total) 7.44 (ab) 7.41

yani totalde 0.01 düşmüş ab de ise 0.02 artmış sonuç olarak bu hafta küsüratli bile olsa yine de artış var.

muh.yüzyıl geçen hafta bu hafta
(total) 12.94 (ab) 16.93 (total) 11.90 (ab) 15.45

yani totalde 1.04 düşmüş ab de ise 1.48 düşmüş sonuç : bu hafta toplam olarak 1.04 + 1.48 = 2.52 lik bir düşüş var.

bu da şunu gösteriyor: KUZEY GÜNEY , derinden sessizce, yayaş yavaş ve tehlikeli bir şekilde geliyor.

onu demiyorum beyazsoy dediğim şudur .. deli ibrahimle ilgili neden film çekilmiyor tarihimizdeki en renkli sima:) taktığı küpeler alyanslar , kadın kıyafeti giymesi, haremde 60 cariyeyle banyo keyfi falan da filan:)

Onunla ilgili cok tiyatro oyunu var. turkiyede ibrahimin filmi pek izlenmez ondan filmi yapilmiyordur

Ama 60 cariye ile banyo keyfi fazla abartili. hadi ibrahim deli ama cariyelerin islami bilgisi yuksek buna itiraz ederdi

Son düzenleme:

bu da şunu gösteriyor: KUZEY GÜNEY , derinden sessizce, yayaş yavaş ve tehlikeli bir şekilde geliyor.

çok korktuk arada da totalde 4.75 ab 8 reyting fazla fark var :D Muhteşem Yüzyıl Ölü Haliyle Bile Fark Atmış Kuzey Güney Yanına Bile Yaklasamamıs

Reytinglere yine baktım birinci yine m.yüzyil buda mı tesadüf arkadas

Son düzenleme:
işte budur. kuzey güney reytingleri değişmemiş neredyse. muhteşem yüzyıl ise büyük düşüş yaşamış geçen haftaya göre. işte ispatı:

kuzey güney geçen hafta bu hafta
(total) 7.45 (ab) 7.39 (total) 7.44 (ab) 7.41

yani totalde 0.01 düşmüş ab de ise 0.02 artmış sonuç olarak bu hafta küsüratli bile olsa yine de artış var.

muh.yüzyıl geçen hafta bu hafta
(total) 12.94 (ab) 16.93 (total) 11.90 (ab) 15.45

yani totalde 1.04 düşmüş ab de ise 1.48 düşmüş sonuç : bu hafta toplam olarak 1.04 + 1.48 = 2.52 lik bir düşüş var.

bu yükselişte şunu gösteriyor demekki kuzey güney 12 yıl sonra muhteşemi yakalayacak .. muhteşemin şimdiden önlem alması lazım...:))

bu yükselişte şunu gösteriyor demekki kuzey güney 12 yıl sonra muhteşemi yakalayacak .. muhteşemin şimdiden önlem alması lazım...:))

:D ayn bikere 11:85 almıstı muhtesem bunlar abarttılar abarttılar ertesi hafta 12:96 çıktı totalde kimse yorum bile yapmadi aha :D birak sevinsinler haftaya yine üzülcekler :D

çok korktuk arada da totalde 4.75 ab 8 reyting fazla fark var :D Muhteşem Yüzyıl Ölü Haliyle Bile Ezmiş Geçmiş

hiç sorun değil, çünkü muh.yüzyıl her hafta böyle 2.52 şer düşsün(ki düşecek kesin) bir kaç haftaya
görürüz gerçek ölü halini zaten
... çok uzak değil o günler...

hiç sorun değil, çünkü muh.yüzyıl her hafta böyle2.52 şer düşsün(ki düşecek kesin) bir kaç haftaya
görürüz gerçek ölü halini zaten
... çok uzak değil o günler...

11:85 reyting aldigindada atlamıştınız ertesi hafta 12:96 almıstı susmustunuz yine artacak Haftaya bekleriz arkadas 2.5 reyting mis totalde 1 ab 1.5 reyting düsmüs ikisini toplamis 2.5er düsüs demis gibi yutturuyon haftaya fark atinca tekrar şikeci sbt reytingleri dersin her hafta MUHTEŞEM YÜZYIL birinci göreceksin biz hep burdayiz ölmessek her hafta hatirlaticam bu gerçegi sana

Son düzenleme:
11:85 reyting aldigindada atlamıştınız ertesi hafta 12:96 almıstı susmustunuz yine artacak Haftaya bekleriz arkadas 2.5 reyting mis totalde 1 ab 1.5 reyting düsmüs ikisini toplamis 2.5er düsüs demis gibi yutturuyon haftaya fark atinca tekrar şikeci sbt reytingleri dersin

onu bunu boşver de eğer bir bayansan kadınlar günün kutlu olsun. my dizisini çok sevenlerin büyk çoğunluğu bayanmış. o yüzden öyle düşündüm. bayan değilsen sorun yok. (bunu ciddi anlamda sordum, dalga deçmek için sormadım. sakın olayı farklı boyutlara taşıma tamam mı?)