Dila hanim cok kotu gitmis 4 ve 5lerde gezindi... İyi gitti diyenler neye göre dedi onu anlamadim
dila totelde 6 dan dusmez rahat ol çok iyi oldu dizi azer fatma süper
Dila hanim cok kotu gitmis 4 ve 5lerde gezindi... İyi gitti diyenler neye göre dedi onu anlamadim
Vallah pek sanmiyorum, Tns'de 5i goremez..dila totelde 6 dan dusmez rahat ol çok iyi oldu dizi azer fatma süper
Neden C/D değil de A/B grupu ayrıldı? A/B grupunda yüksek çıkmak zordur. Sıradan klişe bir dizi çeksem Totalim tavan yapar.
Bir bakalım:
"Akasya Durağı" klişeleri barındıran bir total dizisi
"Arka Sokaklar" yayınlandığı sürece A/B`si bu kadar düşük değildi. Ama son 2 yıldır senaryo tekrarlanıyor, dizi kalitesizleşiyor bu yüzden A/B dip.
"Hayat Devam Ediyor", "Benim İçin Üzülme" klişelerin yıldızları. "Dila Hanım" da öyle. Bu yüzden total dizisi olmaya mahkumlar.
"Kurtlar Vadisi Pusu" yayınlandığı ilk bir kaç yılda total ile A/B arasında neredeyse hiç fark yoktu. Ama dizi uzadıkça bu fark iyice açılıyor. Şimdi fark ortalama 4-5 reyting.
"Fıratın Yazgısı" Yalan Dünya içinde çekilen ve klişe dizileri tiye alan bir dram dizisi. Totalde 2. olurken, A/B`de ilk 100`e goremiyor.
İşte gerçekler bunlar...
karagül u saaatte 7.5 mu almış 😱
kurtlar vadisi mi ahahaha güldürdü baya vadi kopyaysa diğer diziler ölmüş demektir
bıraktı aga ne desteresi ya destere mi kaldı
eski günler güzeldi ama aga ya iyi sohbet ortamı oluyordu bak mesaj sayıları bile azaldı iyice dizi günlerinde