Dila hanim cok kotu gitmis 4 ve 5lerde gezindi... İyi gitti diyenler neye göre dedi onu anlamadim
dila totelde 6 dan dusmez rahat ol çok iyi oldu dizi azer fatma süper
Dila hanim cok kotu gitmis 4 ve 5lerde gezindi... İyi gitti diyenler neye göre dedi onu anlamadim
Vallah pek sanmiyorum, Tns'de 5i goremez..dila totelde 6 dan dusmez rahat ol çok iyi oldu dizi azer fatma süper![]()
Neden C/D değil de A/B grupu ayrıldı? A/B grupunda yüksek çıkmak zordur. Sıradan klişe bir dizi çeksem Totalim tavan yapar.
Bir bakalım:
"Akasya Durağı" klişeleri barındıran bir total dizisi
"Arka Sokaklar" yayınlandığı sürece A/B`si bu kadar düşük değildi. Ama son 2 yıldır senaryo tekrarlanıyor, dizi kalitesizleşiyor bu yüzden A/B dip.
"Hayat Devam Ediyor", "Benim İçin Üzülme" klişelerin yıldızları. "Dila Hanım" da öyle. Bu yüzden total dizisi olmaya mahkumlar.
"Kurtlar Vadisi Pusu" yayınlandığı ilk bir kaç yılda total ile A/B arasında neredeyse hiç fark yoktu. Ama dizi uzadıkça bu fark iyice açılıyor. Şimdi fark ortalama 4-5 reyting.
"Fıratın Yazgısı" Yalan Dünya içinde çekilen ve klişe dizileri tiye alan bir dram dizisi. Totalde 2. olurken, A/B`de ilk 100`e goremiyor.
İşte gerçekler bunlar...
karagül u saaatte 7.5 mu almış 😱
kurtlar vadisi mi ahahahagüldürdü baya vadi kopyaysa diğer diziler ölmüş demektir
![]()
bıraktı aga ne desteresi ya destere mi kaldı![]()
eski günler güzeldi ama aga ya iyi sohbet ortamı oluyordubak mesaj sayıları bile azaldı iyice dizi günlerinde