7 Haziran 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Reklamdan döner dönmez 10 reytinge çıkmış Karagül çok iyi. :)

Karagül bu hafta çok daha da yükselmeyi başardı.

Karagüle helal olsun. Bu dizi Kanal D`de olacak denildiğinde bile ben tutmaz demiştim. Çok iyi gidiyor. Ama malesef ki bir total dizisi.

tatar 5.5 e kadar çıkmış müthiş gidiyo zamanla daha da yükselecek daha oturmadı

Karagüle helal olsun. Bu dizi Kanal D`de olacak denildiğinde bile ben tutmaz demiştim. Çok iyi gidiyor. Ama malesef ki bir total dizisi.

3 reyting alan ab dizilerinden iyidir be revan kardeş kanal d de 10 anlığı görebilen bir dizi yok :wink: karagül tüm kanal d yi geçiyo hepsinden çok izleniyo bazı ab dizileri 2-3 reytingte sürünüyo malesef ordan oraya :(

Tatar Ramazan boşluk dizisi olduğunu kanıtladı. Herkes iyi gider diyordu ama bütün yapımlar reklamdayken ancak 5 alabilmiş. Yarın totalde anca 3 alır.

bakalım tatar pt 1 de nasıl gidecek ::D rıza baba vurmadıalrsa hala yazıklar olsun pompy yi gönderelim sihirli anne finmal bölümü çeksin as a yok hatlar karıştı neyse akragül iyi gidiyor diloş u en çok etkileyen dizi bence şu an :D ab si de iyi sayılır en azından 3 reyting fark yok geçen hafta 1.6 falandı heralde fark

3 reyting alan ab dizilerinden iyidir be revan kardeş kanal d de 10 anlığı görebilen bir dizi yok :wink: karagül tüm kanal d yi geçiyo hepsinden çok izleniyo bazı ab dizileri 2-3 reytingte sürünüyo malesef ordan oraya :(

Ok.

- - - Ekleme - - -

Bence Ab grubu da gayet iyi RevaN :)
A/B grubu yaklaşık 5-6 reyting. Totali A/B`den yüksek olan diziler total dizileridir.

A/B`de aldığı reytingi A/B boşluğu olduğu için alıyor bu bir gerçek. Bir A/B dizisi gelse Karagül totalde etkilenmez yine zirvede olur ama A/B`yi çok çabuk kaybeder. Cuma dizilerinin hepsi total dizisi. Beyaz güzel bir konukla hemen alır A/B`de zirveyi.

Yalan Dünya gelseydi bugüne biraz rahatlardı. Tatar Ramazan PT2`de 5-6 alıyordu ama PT1`de 3 anca alıyor. Allah bilir yarın 2-3 reyting çıkacak. Çok alay ediyorlardı 3 reytingle bakalım PT1`de onu alacakmı.

Enfes olmuş aga enfes
VE TATAR ESMEYE BAŞLADI AKSİYONSUZ HEYECANSIZ DİZİ DİYENLER AÇSIN TATARI BAKSIN!~~

- - - Ekleme - - -

Of of tatara bak adamı doğruyo

- - - Ekleme - - -

Gel Çavuşum Gel

Ok.

- - - Ekleme - - -

A/B grubu yaklaşık 5-6 reyting. Totali A/B`den yüksek olan diziler total dizileridir.

A/B`de aldığı reytingi A/B boşluğu olduğu için alıyor bu bir gerçek. Bir A/B dizisi gelse Karagül totalde etkilenmez yine zirvede olur ama A/B`yi çok çabuk kaybeder. Cuma dizilerinin hepsi total dizisi. Beyaz güzel bir konukla hemen alır A/B`de zirveyi.

Yalan Dünya gelseydi bugüne biraz rahatlardı. Tatar Ramazan PT2`de 5-6 alıyordu ama PT1`de 3 anca alıyor. Allah bilir yarın 2-3 reyting çıkacak. Çok alay ediyorlardı 3 reytingle bakalım PT1`de onu alacakmı.
Dediğinde haklısın evet Ab grubuna güçlü bir dizi gelse Karagül çabuk kaybedebilir zirveyi. Ama totali bu saatten sonra bende kaybedebileceğini düşünmüyorum. Ancak şuan için Ab reytingleri başka bir yapım gelmediği sürece gayet iyi götürür diziyi. Tatar Ramazan konusunda ben gerekli yorumumu yapmıştım zaten, tekrarlamaya gerek yok. :)

totalin içinde tüm gruplar gibi ab nin de olduğunu hala bilmeyenlerin olması ne kadar üzücü :(

Doğrayacak Çavuşu oha harbiden doğradı of

- - - Ekleme - - -

@kvp aga enfes ötesi olmuş bu dizi uçar uçar

- - - Ekleme - - -

İstiyorsan beraber yazalım senaryoyu canım çekti :D

Neden C/D değil de A/B grupu ayrıldı? A/B grupunda yüksek çıkmak zordur. Sıradan klişe bir dizi çeksem Totalim tavan yapar.

Bir bakalım:

"Akasya Durağı" klişeleri barındıran bir total dizisi

"Arka Sokaklar" yayınlandığı sürece A/B`si bu kadar düşük değildi. Ama son 2 yıldır senaryo tekrarlanıyor, dizi kalitesizleşiyor bu yüzden A/B dip.

"Hayat Devam Ediyor", "Benim İçin Üzülme" klişelerin yıldızları. "Dila Hanım" da öyle. Bu yüzden total dizisi olmaya mahkumlar.

"Kurtlar Vadisi Pusu" yayınlandığı ilk bir kaç yılda total ile A/B arasında neredeyse hiç fark yoktu. Ama dizi uzadıkça bu fark iyice açılıyor. Şimdi fark ortalama 4-5 reyting.

"Fıratın Yazgısı" Yalan Dünya içinde çekilen ve klişe dizileri tiye alan bir dram dizisi. Totalde 2. olurken, A/B`de ilk 100`e goremiyor.

İşte gerçekler bunlar...