xBUGRAx
Süper Emekli
22:00 - 22:15 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) FOX: 10.03 2) KANALD: 3.89 3) STAR: 3.17 4) SMNYL TV: 2.5 5) ATV: 2.49
YolladımRamazan orduyu topladı gidiyolar Çavuşu gebertmeye
- - - Ekleme - - -
Tamam aga bekliyorum
Karagül ne kadar yüksek oldu bir anda.. :S
Karagüle helal olsun. Bu dizi Kanal D`de olacak denildiğinde bile ben tutmaz demiştim. Çok iyi gidiyor. Ama malesef ki bir total dizisi.
Bence Ab grubu da gayet iyi RevaNKaragüle helal olsun. Bu dizi Kanal D`de olacak denildiğinde bile ben tutmaz demiştim. Çok iyi gidiyor. Ama malesef ki bir total dizisi.
3 reyting alan ab dizilerinden iyidir be revan kardeş kanal d de 10 anlığı görebilen bir dizi yok karagül tüm kanal d yi geçiyo hepsinden çok izleniyo bazı ab dizileri 2-3 reytingte sürünüyo malesef ordan oraya
A/B grubu yaklaşık 5-6 reyting. Totali A/B`den yüksek olan diziler total dizileridir.Bence Ab grubu da gayet iyi RevaN
Dediğinde haklısın evet Ab grubuna güçlü bir dizi gelse Karagül çabuk kaybedebilir zirveyi. Ama totali bu saatten sonra bende kaybedebileceğini düşünmüyorum. Ancak şuan için Ab reytingleri başka bir yapım gelmediği sürece gayet iyi götürür diziyi. Tatar Ramazan konusunda ben gerekli yorumumu yapmıştım zaten, tekrarlamaya gerek yok.
Ok.
- - - Ekleme - - -
A/B grubu yaklaşık 5-6 reyting. Totali A/B`den yüksek olan diziler total dizileridir.
A/B`de aldığı reytingi A/B boşluğu olduğu için alıyor bu bir gerçek. Bir A/B dizisi gelse Karagül totalde etkilenmez yine zirvede olur ama A/B`yi çok çabuk kaybeder. Cuma dizilerinin hepsi total dizisi. Beyaz güzel bir konukla hemen alır A/B`de zirveyi.
Yalan Dünya gelseydi bugüne biraz rahatlardı. Tatar Ramazan PT2`de 5-6 alıyordu ama PT1`de 3 anca alıyor. Allah bilir yarın 2-3 reyting çıkacak. Çok alay ediyorlardı 3 reytingle bakalım PT1`de onu alacakmı.