Ben maçı genellikle Azerbaycan kanallarından seyrederimmaç izlemediğin çok belli
bütün kanallar böyle yapıyor
Ben maçı genellikle Azerbaycan kanallarından seyrederimmaç izlemediğin çok belli
bütün kanallar böyle yapıyor
simdi ise emir için izleniyor bende dahil hazal varken izlemiyodum mesela bu sezonu merak ettim izledim beğendim ve izleyeceğim
Ben maçı genellikle Azerbaycan kanallarından seyrederim
15 reytingi göreceğini zannetmiyorum 13-14 reyting arası dolaşacaktır maç.
- - - Ekleme - - -
Emir'in yolu yarın 10 reyting totalde garanti.Ab grubunu da merak etmiyor değilim
Emir'in Yolu, totalde 10 reyting alamaz, ama 10'a yakın olur.
9,80 alacak
merakım bu değil emir yeni bir aşk yasayacak mı? bunu merk ettiğim için izledim... yeni girenler hangi rolde olacaklar bunu merak ettim... vs ama hazal için deqiil
Merakın nedendi?
Hazal nasıl öldü?
Kim vurdu?
Feriha'sız Emir sonrasında nolcak?
sorunun cevabında nedense Hazal'ın karakteri Ferihaya bağli
Yaşaması çok normal. Çınar dedected. Çınar gibi ayran gönüllü olacak. Çınarın dizide 3 kadından çocuğu vardı Emir de her derede bir veliat koyacak galiba Kendisi de zaten evlenmiş anlaşamamış boşanmış nişanlanmış sonra tekrar evlenmiş
merakım bu değil emir yeni bir aşk yasayacak mı? bunu merk ettiğim için izledim... yeni girenler hangi rolde olacaklar bunu merak ettim... vs ama hazal için deqiil
22:45 - 23:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 15.54 , 2) SHOW: 4.56 , 3) ATV: 2.83 , 4) FOX: 1.47 , 5) KANAL7: 1.32
Hangi kanalda?Buz Devri 2 başladı