7 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

7 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arka Sokaklar - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Hollanda - Türkiye Maçı (Star)

Oy: 13 56.5%
  • Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu - Yeni Dizi (Show)

Oy: 8 34.8%
  • Huzur Sokağı - Yeni Dizi (ATV)

Oy: 8 34.8%
  • Uçurum - Tekrar (ATV)

Oy: 3 13.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Arayıcının Efsanesi (Fox)

• Olacak O Kadar (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
niye diziyle dalqa qeçiyosunuz anlamıs deqilim izleyen izliyo baksanıza reytinge hazal varkende aynı oranı alıyordu hazal yokkende aynı... demekki dizi seviliyorki izleniyo taktınız ismine ilqinç valla...

Gelecek hafta Dila Hanim'in gelisiyle bakalim durum nasil olacak..

niye diziyle dalqa qeçiyosunuz anlamıs deqilim izleyen izliyo baksanıza reytinge hazal varkende aynı oranı alıyordu hazal yokkende aynı... demekki dizi seviliyorki izleniyo taktınız ismine ilqinç valla...

Emre diziyi izledin mi ? Felaket rezalet one ya öyle haftaya 5 alırsa şükretsin. Hepsini toplasan hazal'ın tırnağı olmaz izlersemde emirin kardeşi için izlerim o neydi öyle ya :d

O benim tek bölümünü bile kaçırmadığım tek diziydi. Diziyi bozdular diye daha çok yerden yere vururum ben bunu. Doğruya doğru. Dizi bozuldusa benim için sadece eski bölümleri var demektir. Ben de izledim meraktan ama gelecek bölümün yüzüne bile bakmam. Reytingi de zamanla düşecek

O benim tek bölümünü bile kaçırmadığım tek diziydi. Diziyi bozdular diye daha çok yerden yere vururum ben bunu. Doğruya doğru. Dizi bozuldusa benim için sadece eski bölümleri var demektir. Ben de izledim meraktan ama gelecek bölümün yüzüne bile bakmam. Reytingi de zamanla düşecek
sırf hazal için izliyon simdi dizide öldü diye diziyi elestiriyon sanki fatih aksoy keyfinden öle yaptı hazalın yeni dizisi var kendi oynamak istemedi o yokkende ilk bölüm iyi oran almıs haftayada oranlarını korur sıkıntı yok :)

Huzur Sokaği - Emir'in Yolu sanki atv vs Show tv kapişmiyorda.Kanal 7 vs STV kapışıyor gibi :F:F:F

Şu anda 66 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (7 kayıtlı ve 59 misafir)

sırf hazal için izliyon simdi dizide öldü diye diziyi elestiriyon sanki fatih aksoy keyfinden öle yaptı hazalın yeni dizisi var kendi oynamak istemedi o yokkende ilk bölüm iyi oran almıs haftayada oranlarını korur sıkıntı yok :)
Hazal için izlemiyordum. Hazal, Ceyda diziyi güzelleştiren karakterler ama diziyi konusu için izliyordum. Şimdi konusu tamamen bitmiş, kısacası yerlerde. Ayrıca o benim için gençlik dizisiydi. Okul bitince mız-mız dram dizilerine döndü. Bu yüzden bir daha izlemem

Bence maç için 15 reyting az çünkü Türkiyede 6 haneden birinde maç izlenmez en az 3 Ailenin 1 maçı izler maçın reytingi en az 35dir bence

Hazal için izlemiyordum. Hazal, Ceyda diziyi güzelleştiren karakterler ama diziyi konusu için izliyordum. Şimdi konusu tamamen bitmiş, kısacası yerlerde. Ayrıca o benim için gençlik dizisiydi. Okul bitince mız-mız dram dizilerine döndü. Bu yüzden bir daha izlemem
keyfin bilir :D

- - - Ekleme - - -

2 bölüm sonra emir insanlaşır sonra kavga felan olmaz. Bak gör haftaya çökecek :)
çökmezse ?