7 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

7 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arka Sokaklar - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Hollanda - Türkiye Maçı (Star)

Oy: 13 56.5%
  • Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu - Yeni Dizi (Show)

Oy: 8 34.8%
  • Huzur Sokağı - Yeni Dizi (ATV)

Oy: 8 34.8%
  • Uçurum - Tekrar (ATV)

Oy: 3 13.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Arayıcının Efsanesi (Fox)

• Olacak O Kadar (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]ADINI FERİHA KOYDUM: EMİR'İN YOLU[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]19:58:38[/TD]
[TD]22:04:17[/TD]
[TD]01:51:22[/TD]
[TD]9,34[/TD]
[TD]27,12[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Reyting budur işte... :)

Emirin Yolu nu Tebrik etmek lazım,iki gruptada çok iyi performans göstermiş,
Huzur Sokağı ilk dörde girerek başarılı gtmiş,ilerleyen haftalarda artar inşalah.
Maç'a diyecek sözüm yok zaten,süper gtmiş :)

Starın totalde görüp göreceği son oran bu :D Maçlar hariç

kanal d sanki alabilecek bu sene öbgz feriha ve arka sokaklara geçildi veda desen vadi karsısında sansi 0 bence kanald gözünde büyütme bu oranlari alamaz bence kanald :)

- - - Ekleme - - -

Kanal d fanatİklİĞİ mode on

aynen direk fanatiklige basvurdu görüyorsunuz revan kendini kandırma herkez herseyin farkında :)

maç çok çok iyi gitmiş .. yenilmeseydik daha iyi olacaktı afk cemşirin yolu da bayağı güzel reyting almış 10 u tutturamamış darksaal kazandı bu durumda:))

huzur koçanı adlı dizi 3. olmuş ama asıl yeri ilk on olmamalı dandik bir dizi...

kanal d sanki alabilecek bu sene öbgz feriha ve arka sokaklara geçildi veda desen vadi karsısında sansi 0 bence kanald gözünde büyütme bu oranlari alamaz bence kanald :)

- - - Ekleme - - -

aynen direk fanatiklige basvurdu görüyorsunuz revan kendini kandırma herkez herseyin farkında :)
Ben yorumumda Kanal D`nin D sinden bile bahsetmedim. Hemen atlıyorsunuz. Ben Kanal D bu oranı alabilir mi diyorum? Hey Allahım ya. İyice korkar olduk yorum yapmaya. Yaptığım yorumda yanlış hiçbir şey yok. Siz beni fanatik sanın. Benim için farketmez

- - - Ekleme - - -

Starın siyah ekranı mükemmel değil mi kreys? Böyle siyah ekran görmedin

Milli Mac iki grubtada adeta ucarak ilk ikiyi kapatmis, macin 2. devre si 15 Reytingi bulmus ama maalesef izleyic beklentisinin karsiligini alamadi ve 2-0 kaybettik.

AFK iki grubtada 3. olmasina ragmen sezonun su ana kadarki en iyi acilisini yapti ve bence mac olmasaydi total de 10 Reytingide bulacakti.

Huzur Sokagi böylesine zor bir günde iki grubtada bence 4 Reytingi gecerek cok iyi bir baslangic yapmis.
Bence ilerleyen haftalarda AFK düsecektir, Huzur Sokagi yükselecektir.

büyük riskle deniz yıldızını kıyaslama büyük riskin o aldığı 3-4 reyting sadece final kısmı olan 2 dakikalık yer!

Huzur Sokağı listeye iyi giriş yapmış,Maç çok iyi gitmiş ,Emirin Yolu beklendiğinden yüksek oranlar almış .

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]48[/TD]
[TD]İKİ DÜNYA ARASINDA[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]19:31:26[/TD]
[TD]20:30:50[/TD]
[TD]00:46:20[/TD]
[TD]1,46[/TD]
[TD]5,04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]