7 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

7 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arka Sokaklar - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Hollanda - Türkiye Maçı (Star)

Oy: 13 56.5%
  • Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu - Yeni Dizi (Show)

Oy: 8 34.8%
  • Huzur Sokağı - Yeni Dizi (ATV)

Oy: 8 34.8%
  • Uçurum - Tekrar (ATV)

Oy: 3 13.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Arayıcının Efsanesi (Fox)

• Olacak O Kadar (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Maç beklediğim reytingleri aldı

23:15 - 23:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 13.34 , 2) ATV: 3.71 , 3) SHOW: 3.29 , 4) FOX: 1.37 , 5) KANAL7: 1.3

- - - Ekleme - - -

23:15 - 23:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 13.34 , 2) ATV: 3.71 , 3) SHOW: 3.29 , 4) FOX: 1.37 , 5) KANAL7: 1.3

Ntv haber ab'de 100. olmuş:))

- - - Ekleme - - -

Ntv haber ab'de 100. olmuş:))

Maç her iki grupta da zirvede tahmin edildiği üzere.Emir'in Yolu gayet iyi reytinglerle her iki grupta da 3.lükte.Haftaya zirvede yer alacağını düşünüyorum.Huzur Sokağını açıkçası izlemedim ama aldığı reytingler başlangıç için gayet iyi gitmiş.Emir'in Yolu tekrarıyla bile ilk 5 içinde gerçekten tebrikler :)

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu ilk bölüm gazıyla çok iyi oranlar alarak her iki grupta 3cü oldu ama Totalde haftalık sıralamada Totalde zirveye oturdu. Bu arada dizinin ismini Show Tv nasıl yazmışsa öyle yazdım :D
Huzur Sokağı çok iyi başladı. Umarım başarısı devam eder
Türkiye-Hollanda Maçı çok iyi gitmiş. Özellikle AB`de. Stara güzel bir gün yaşatmış
Beni Affet yavaş-yavaş kendine geliyor
Yalan Dünya maçla çakışmasına rağmen AB`de iyi gitmiş
Büyük Risk AB`de uçmuş

Maç iki grupta da beklendiği gibi ilk ikiyi kapatmış,
Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu sezona çok iyi bir giriş yapmış bakalım önümüzdeki haftalarda nasıl bir performans sergileyecek,
Huzur Sokağı beklediğimden az olsa da iyi bir giriş yapmış,
Beni Affet yavaştan da olsa yükselişe devam ediyor ,
Star Ana Haber Bülteni iyi bir sıçrama yapmış en çokta ab grubunda kendini belli etmiş,
Büyük Risk şaşrırmaya devam ediyor yarışma ab grubu tarafından çok sevilmiş gibi gözüküyor.

İşte bu! Mükemmelsin "Büyük Risk"! :) Aldı başını gidiyor, kimse tutamaz artık. :D Daha da fazlasını alır umarım.

Şu anda 73 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (9 kayıtlı ve 64 misafir) sonunda yaa bu rakamları görmeyeli uzun zaman olmuştu :)

Herkes Büyük Risk'in başarısına bakıyordur, ondan toplanmış herkes. :D

emir'İN yolo her iki gurpta çok iyi gitçik,
huzur sokeğı başlangıç için orta karar bi reyting almış,
maç çok çok iyi ab de 15'e dayanmış.
ve aşk-ı memnu vede kaç kere yayımlanmasına rağmen hala 22 shre alıyo, gerçekten artık tutku haline gelmiştir onu ayrı kutluyorum..

Reyting Yorumum Tarafsız

Maç iki grupta'da İlk İkiyi Kapatmıs Total 14 ab 15 reytingle türkiye yenildi kötü oldu estonya maçında yenecegiz :)

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Çok Çok İyi Basladi Total De 9 Ab 8.5 Reyting Aldi En Fazla düsse düsse 1 reyting düser totalde 8 ab 7.5 falan alir haftaya dila hanımla çekiseceklerdir kim galip çıkacak haftaya belli olur

Huzur Sokağı Reytingleri İyi Basladi Ama Maçla Çakıstıgı Tekrar Bölümü Bekleneni Veremedi

Büyük Risk A/B Grubunun Dikkatini Hep Çekmisti Genel Olarak ab çogunlukla ilk 10 daydı ama iki gündür iki kısmı da ilk 10 a giriyor

Beni Affet Yükselmeye Devam Ediyor Haftaya Show Tv Bugün Ne Giysem Koyacak Doktorlar Olmayacak Dogal Olarak Beni Affet Daha'da Artacak

Fox Tv Yayınlanan Bu Devri Filmi Defalarca Verilmesine Ragmen İyi Reyting Aldı

Haftaya Reyting Tahminlerim

Total

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu
Dila Hanım
Huzur Sokağı

A/B

Dila Hanım
A.F.K Emirin Yolu [Dizi Kuzeye Benzenmis Diyolar Aksiyon Tavan Yaparsa Burda'da Zirveyi Alır]
Huzur Sokagi

Günün Süprizi Askı Memnu Final Bölümü Tekrarı yaklasık 5 Reyting Alarak çok iyi gitti

twitter'da behlül bihter firdevs hanım behlül kaçar aşk-ı memnu Bihter'in Taglari Trend Topic Oldu ..

Maç çok iyi giderek zirvede yer almayi basardi.

Adini Feriha Koydum - Emir'in Yolu iki grupta da çok çok basarili sonuçlar elde ederek bu haftanin en çok izlenen dizisi oldu!

Huzur Sokagi adli dizide çok basarili sonuçlar elde ederek, hem yapimcisini hem kanalinin yüzünü güldürmeyi basardi.