7 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

7 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arka Sokaklar - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Hollanda - Türkiye Maçı (Star)

Oy: 13 56.5%
  • Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu - Yeni Dizi (Show)

Oy: 8 34.8%
  • Huzur Sokağı - Yeni Dizi (ATV)

Oy: 8 34.8%
  • Uçurum - Tekrar (ATV)

Oy: 3 13.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Arayıcının Efsanesi (Fox)

• Olacak O Kadar (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Star şaka yaptı galiba. Az sonra karşınızdayıp dedi yine reklama girdi. Biri hatırlatsın Stara bugünün 1 nisan olmadığını

Tabikide Hazal Kaya için izliyordu.Hazal Kaya olmasaydı o dizi izlenirmiydi? Diziye adını veren zaten Hazal'ın karakteri değilmiydi? Fatih Aksoy tabikide keyfinden yapti.2.Sezon başindan belliymiş dizinin biteceği ama yazın uzatma kararı aldılar.Sadece Hazal mı diğer diziyle sözleşti.Ferihan'ın anası Ceyda karakteri bunlarda mı Hazal yuzunden cıktı?Demek istediğim dizi son anda uzatildi.Herkes başka projelere imza attmişti bile.Dizinin konusunu değiştireceklerine başka dizi yapsalardı ya.Eğer reytingi tutar ve 4.sezon olursa gör bak dizinin adi sadece Emir'in Yolu olcak.Şuan bile Hazal Kaya'nın adından yararlanmaya çalişiliyor.

İki Dünya arasında gayet güzel bir dizi.Ben denk geldikçe izliyorum

maç süper gidiyor ..

feriha sürpriz şekilde yarın 10 reytingi aşabilir ama önümüzdeki hafta nolur belli değil ..

atv deki huzur şeyisi beklediğim gibi cılk bir dizi üçüncü olmuş ama izleyicilerin çoğu merak edip açtı çoğuda bişey bulamadığı için açmıştır ben baktım nasıl bişey diye açmaz olaydım 1970 lerin basmakalıp türk filmleri modunda kızlar kikirdeşerek parlak oğlanla dalğa geçiyor tabi oğlan bilgi ve kültürüyle onlara okkalı ders veriyor çöp dizi...

simdi ise emir için izleniyor bende dahil hazal varken izlemiyodum mesela bu sezonu merak ettim izledim beğendim ve izleyeceğim