Dizinin ismine hala gülüyorum. Emirin Yolu. Restoran ismine benziyor. Hadi onu geç fragmanları ber-ber tanıtımına benziyordu
- - - Ekleme - - -
Uçmuş resmen
hAHAHAHAHAHHAHA Berber
Dizinin ismine hala gülüyorum. Emirin Yolu. Restoran ismine benziyor. Hadi onu geç fragmanları ber-ber tanıtımına benziyordu
- - - Ekleme - - -
Uçmuş resmen
niye diziyle dalqa qeçiyosunuz anlamıs deqilim izleyen izliyo baksanıza reytinge hazal varkende aynı oranı alıyordu hazal yokkende aynı... demekki dizi seviliyorki izleniyo taktınız ismine ilqinç valla...
İzledim gayet gzldi kızım izlicem her hafta çatışma sahneleri hosuma gittiEmre diziyi izledin mi ? Felaket rezalet one ya öyle haftaya 5 alırsa şükretsin. Hepsini toplasan hazal'ın tırnağı olmaz izlersemde emirin kardeşi için izlerim o neydi öyle ya
O benim tek bölümünü bile kaçırmadığım tek diziydi. Diziyi bozdular diye daha çok yerden yere vururum ben bunu. Doğruya doğru. Dizi bozuldusa benim için sadece eski bölümleri var demektir. Ben de izledim meraktan ama gelecek bölümün yüzüne bile bakmam. Reytingi de zamanla düşecekniye diziyle dalqa qeçiyosunuz anlamıs deqilim izleyen izliyo baksanıza reytinge hazal varkende aynı oranı alıyordu hazal yokkende aynı... demekki dizi seviliyorki izleniyo taktınız ismine ilqinç valla...
türkiye spordur
22:00 - 22:15 ortalama <S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 15.34 , 2) SHOW: 5.07 , 3) ATV: 2.8 , 4) KANALD: 2.01 , 5) STV: 1.61
sırf hazal için izliyon simdi dizide öldü diye diziyi elestiriyon sanki fatih aksoy keyfinden öle yaptı hazalın yeni dizisi var kendi oynamak istemedi o yokkende ilk bölüm iyi oran almıs haftayada oranlarını korur sıkıntı yok
O benim tek bölümünü bile kaçırmadığım tek diziydi. Diziyi bozdular diye daha çok yerden yere vururum ben bunu. Doğruya doğru. Dizi bozuldusa benim için sadece eski bölümleri var demektir. Ben de izledim meraktan ama gelecek bölümün yüzüne bile bakmam. Reytingi de zamanla düşecek
Hazal için izlemiyordum. Hazal, Ceyda diziyi güzelleştiren karakterler ama diziyi konusu için izliyordum. Şimdi konusu tamamen bitmiş, kısacası yerlerde. Ayrıca o benim için gençlik dizisiydi. Okul bitince mız-mız dram dizilerine döndü. Bu yüzden bir daha izlemem
sırf hazal için izliyon simdi dizide öldü diye diziyi elestiriyon sanki fatih aksoy keyfinden öle yaptı hazalın yeni dizisi var kendi oynamak istemedi o yokkende ilk bölüm iyi oran almıs haftayada oranlarını korur sıkıntı yok
İzledim gayet gzldi kızım izlicem her hafta çatışma sahneleri hosuma gitti
lütfen saygılı ol revan beni çok kırdınDizinin ismine hala gülüyorum. Emirin Yolu. Restoran ismine benziyor. Hadi onu geç fragmanları ber-ber tanıtımına benziyordu
- - - Ekleme - - -
Uçmuş resmenO nasıl bir rakamdır ya
keyfin bilir
Hazal için izlemiyordum. Hazal, Ceyda diziyi güzelleştiren karakterler ama diziyi konusu için izliyordum. Şimdi konusu tamamen bitmiş, kısacası yerlerde. Ayrıca o benim için gençlik dizisiydi. Okul bitince mız-mız dram dizilerine döndü. Bu yüzden bir daha izlemem
çökmezse ?2 bölüm sonra emir insanlaşır sonra kavga felan olmaz. Bak gör haftaya çökecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?