ne alaka karagül süper gidiyor,yd aynı kaldığı yerden gidiyor,zkfo da aynı şekildeKırmızı yer her sezon her dizi için geçerli
ne alaka karagül süper gidiyor,yd aynı kaldığı yerden gidiyor,zkfo da aynı şekildeKırmızı yer her sezon her dizi için geçerli
Fatih myden daha guzel
KAradayı'mın düştüğünü nerden çıkardın? ilk 2 anlık zaten reklamlıydı 3 anlık reklamsızdı.YD'de düşük gidiyor.ZKFO takip etmiyorum.Karagül bu hafta arttı geçen haftaki nasıldı?ne alaka karagül süper gidiyor,yd aynı kaldığı yerden gidiyor,zkfo da aynı şekilde
geçen sene ile karşılaştırdım geçen hafta iel değilKAradayı'mın düştüğünü nerden çıkardın? ilk 2 anlık zaten reklamlıydı 3 anlık reklamsızdı.YD'de düşük gidiyor.ZKFO takip etmiyorum.Karagül bu hafta arttı geçen haftaki nasıldı?
reklam dönüşü acun dövmüş karadayıyı )))
Geçen senekiyle neyin nesini karşilaştirdin? Karagülün Eylül'ü ile Haziraı'nımı YD'denin Eylül ile haziranını mı?geçen sene ile karşılaştırdım geçen hafta iel değil
geçen seneki ortalama ile bu senekiniGeçen senekiyle neyin nesini karşilaştirdin? Karagülün Eylül'ü ile Haziraı'nımı YD'denin Eylül ile haziranını mı?
Fatih yükselmiş. Çd bugün iyi gidiyor.
Reklamı kaçmak için kullananı ilkkez görüyorum.Sanırsın o reklamdan Acun faydalanmayacak Aksine acunun çıkarı olacak😉karadayı o sesten kaçmak için sürekli reklama giriyor bu kaçıncı yahu
İşte bu senin nesinin ortalamasını aldın? Geçen senin ilk aylarinin ortalamasını alacaksan o zaman Karadayı dipte başlamiştigeçen seneki ortalama ile bu senekini
Karadayı 3.Kuşak reklam
Reklamı kaçmak için kullananı ilkkez görüyorum.Sanırsın o reklamdan Acun faydalanmayacak Aksine acunun çıkarı olacak😉
ka. bölüm olduysa onun ortalamsınıKaradayı 3.Kuşak reklam
Reklamı kaçmak için kullananı ilkkez görüyorum.Sanırsın o reklamdan Acun faydalanmayacak Aksine acunun çıkarı olacak😉
İşte bu senin nesinin ortalamasını aldın? Geçen senin ilk aylarinin ortalamasını alacaksan o zaman Karadayı dipte başlamişti
O mantık işleyişi aynısı Karadyı içinde geçiyor.Karadayı reklama girince Acun artıyor. 13 gördüğü anlıkta Karadayı reklamdıacun reklama girince acunun seyircisini kapmaya çalıscak ama nafile ciddi bir fark yedi o ses ortalama 12
O zaman Karadayı'nın ortalaması için Hazirani bekleka. bölüm olduysa onun ortalamsını