biliyordum da sonuçta bir senarist aynı anda 2-3 dizi yazabiliyor.. sen öyle yazınca ikinci bölüme dahil oldu sandım)))Senaristlerin değiştiğini bilmiyormuydun beyazsoy, ilahi )
Fatih bugün ilk bölümmüş gibi tekrar üstüne tekrar veriyor sanırım saat 11:20 de 3. fatih tekrarı olacakmış öyle duydum
biliyordum da sonuçta bir senarist aynı anda 2-3 dizi yazabiliyor.. sen öyle yazınca ikinci bölüme dahil oldu sandım)))
bu mahirin kardeşine biri acil oyunculuk ögretsin)))
Onu bi önceki sayfada diyen yine kendisibeyazsoy karadayı'nın temposu düşüyor diyorlar, aşka daha çok ağırlık verdiler söyleniyor.. doğru mu
Halbuki diziyi Karagül'ün senaristleri kaleme alıyor..
aynen şuan ilk dilim tamına yakın aşk vardı uzun uzun aşk tiratlarıbeyazsoy karadayı'nın temposu düşüyor diyorlar, aşka daha çok ağırlık verdiler söyleniyor.. doğru mu
Onu bi önceki sayfada diyen yine kendisi
Beni bozmuyor, gayet memnumum Edebiyatın dibine iniyorlar her laftaPeki sen nasıl değerlendiriyorsun sıkı bir Karadayı izleyicisi olarak
Fatih özetsiz yeni bölüm başladı. 😱
isterse 10 kere versinler tutmadı işte ben demiştim 2 veda vakası diyeFatih bugün ilk bölümmüş gibi tekrar üstüne tekrar veriyor sanırım saat 11:20 de 3. fatih tekrarı olacakmış öyle duydum
Dağhan reyiz fena şov yaptı.
Kırmızı yer her sezon her dizi için geçerlikaradayıda düşüş oalcak demiştim senaryo düşmüş bile reytingte hafif düşüş var devam edecek gibi