O zaman kvp myden daha guzel senin mantikta? Bunu kabul eder misin? Benim fikrim bu kardeşimfatih myden güzel migüzel olsa 2 reyting almazdı
evet 4 ü görememişti bu hafta görürFatih'in özellikle AB grubunda artış yaşayacağını düşünüyorum nedense.
fatih my den güzel değil bu ortada biri 9 biri 3 alıyo , kvp 11 my 9 pek fark yok ama fatihin 3 katı alan bi dizi fatihten kötü olamazO zaman kvp myden daha guzel senin mantikta? Bunu kabul eder misin? Benim fikrim bu kardeşim
ONA MÜSAMERE DERLERMY'nin yanında Münazara gibi duruyor.
3 mü 2.98 lütfen oranlarla oynamayalım 2.98 almışfatih my den güzel değil bu ortada biri 9 biri 3 alıyo , kvp 11 my 9 pek fark yok ama fatihin 3 katı alan bi dizi fatihten kötü olamaz
Boşuna kıvırma dönmez burdan. Işine geldiginde nasil da kendi matematigini yapiyosun. Ben kendi fikrimi soyledim, sen işine bakfatih my den güzel değil bu ortada biri 9 biri 3 alıyo , kvp 11 my 9 pek fark yok ama fatihin 3 katı alan bi dizi fatihten kötü olamaz
Müsamere Münazara çok farkı yok ilk okul münazarası gibi diyelim o zaman.ONA MÜSAMERE DERLER
Hiç dikkat etmemiştimSamayolu türkiye'yi sallıyor müthiş.
Hiç dikkat etmemiştim