7 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
küçük nazifi babası kaçıracak )))) sonra kurtaracak )))

Görüş Günü Kadınları reklamlardan 22:59'da döndü.

Fatih'in tekrarı son anlıkta da listeye yer almış fakat düşük bir oranla. :)

Ebru Gündeş de nedense kimseye dönmüyor..

O Ses Türkiye ve Karadayı reytinglerde neredeyse başa baş gidiyorlar. Bakalım kim aradan sıyrılıp 1.olabilecek?

bunu gülücüklerle övünerek söyledin yaa başka bişey demiyorum:F Hadi kendimi de yererek söylüyorum çok düz mantıksın :F:F
kalbin çok kötü ben hacıı.)))))) gülücük attım çünkü dizi klışe senaryoları kulanıyor.. diziyi tiye atmak için o gülücükler..

Karadayi bu hafta cok iyi gidiyor. 2. Reklam kusaginda 6 dakika reklamdi ve 8 reyting almis. 3 anlik üst üste 10 üstü almis.

Yarin Total 9.5 AB 10 üstü olur. Birincilik ikincilik hikaye, Karadayi aksiyonlu sahane :)

Görüş Günü Kadınları'nın en son anlıkta olmaması bu sefer gayet normal, reklamlıydı çünkü. :)

Karadayı O Ses'in reklamını fırsat bilerek iyi oran almış ama O Ses reklamda da müthiş gitmiş. 😱

Fatih kötu gitmis yayindan kaldirir kanal d :( Iyi geceler herkese :)

kalbin çok kötü ben hacıı.)))))) gülücük attım çünkü dizi klışe senaryoları kulanıyor.. diziyi tiye atmak için o gülücükler..
Bende diyorum ki yan rollerin senaryosu orjinal olsa nolur olmasa nolur??? Diziyi izleyenler Mahir'in eniştesi için mi izliyor:F Mahir 2 kükredi mi Nazif kurtulur:F