7 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende diyorum ki yan rollerin senaryosu orjinal olsa nolur olmasa nolur??? Diziyi izleyenler Mahir'in eniştesi için mi izliyor:F Mahir 2 kükredi mi Nazif kurtulur:F
öyle olur mu yan rolünde bir izleyicisi var. sen yaprak dökümünde yada aşkı memnunda 2. röllerin özenilmeyen senaryosu varmıydı.

Aslında Kanal D bence Arka Sokaklar'ı Pazartesi'ye, Fatih'i Cumartesi'ye alabilir. Sence? (b)
Arka Sokaklar Pazartesi yine Cumartesi gününde aldığı oranların benzerini alır bence. 5 reyting civarı gibi alır yine. :) Fatih'i bilmiyorum valla ben çok iyi gideceğini düşünüyordum ama yanıldım galiba. Yine de bir umut özetli yayınlanmasını bekleyeceğiz artık. Cumartesi de pek izleneceğini düşünmüyorum açıkçası. :)

Fatih kötu gitmis yayindan kaldirir kanal d :( Iyi geceler herkese :)
İyi geceler sana da. :)

Arka Sokaklar Pazartesi yine Cumartesi gününde aldığı oranların benzerini alır bence. 5 reyting civarı gibi alır yine. :) Fatih'i bilmiyorum valla ben çok iyi gideceğini düşünüyordum ama yanıldım galiba. Yine de bir umut özetli yayınlanmasını bekleyeceğiz artık. Cumartesi de pek izleneceğini düşünmüyorum açıkçası. :)

İyi geceler sana da. :)

Benimkisi de bir öneri gibiydi. Yoksa bende Fatih'in bir süre daha Pazartesi gününde kalmasından yanayım. :)

@beyazsoy gördün mü bu dizide klişeliğe bile yer yok :F:F Nazif sadece babası eve dönsün diye mızmızlanarak adam eve geri dönemeyi çaliştiracakmiş :F:F

Görüş Günü Kadınları'nda yine heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Gülay'ı vurmaya çalışıyor Sertaç'ın arkadaşı!

@beyazsoy gördün mü bu dizide klişeliğe bile yer yok :F:F Nazif sadece babası eve dönsün diye mızmızlanarak adam eve geri dönemeyi çaliştiracakmiş :F:F
bu daha klışe )))) ben bu kadar ucuzuna kaçmazlar sanmıştım yanılttı beni karadayı))) . uzun süredir izlemiyorum kardayı seviyeyi düşürmüş )))

karadayı süper bi bölüm gayet güzel reytingleri de çok iyi ama acunla başa çıkılmıyo coşmuş kurnaz adam :D
o değilde karadayı baya uzun sürüyo he 23.22 reklam

İnanamıyorum ama ya! Görüş Günü Kadınları 1.31 almış bu anlıkta. Halbuki dizi çok heyecanlı halde şu an. :T

bu daha klışe )))) ben bu kadar ucuzuna kaçmazlar sanmıştım yanılttı beni karadayı))) . uzun süredir izlemiyorum kardayı seviyeyi düşürmüş )))
Öyle klişeler olsaydı aklına ilk kaçirmak gelmezdi:F Ali Kaptan sandın zaar anasından ayıracak çocugu diye:F

mahir ile feride aşkı derken bu akşamda songül ve yasinin aşıkına şahit olduk
bu kadar da olamaz ki;sevgilisi olan var olmayan var

Gülay ölüm ile karşı karşıya! #GörüşGünüKadınları

Acun dün akşam kaç anlık 11+ reyting gitmiş ama TNS'de 10 alamamiş 😕 Acun TNS'de totalde 10+ alamaz heralde (b)

ben karadayıyı bu akşam beğendim bu sezonun en tempolu bölümüydü,bu reytinglerede yansıyacaktır