diğerlerinden ses olarak öndeyim herkese dönmem ben havası hafif kendini begenmişlik işte
Ama hiç kimseye dönmüyor neredeyse..
diğerlerinden ses olarak öndeyim herkese dönmem ben havası hafif kendini begenmişlik işte
acun reklama ragmen geçecekmiş karadayını )))
öyle olur mu yan rolünde bir izleyicisi var. sen yaprak dökümünde yada aşkı memnunda 2. röllerin özenilmeyen senaryosu varmıydı.Bende diyorum ki yan rollerin senaryosu orjinal olsa nolur olmasa nolur??? Diziyi izleyenler Mahir'in eniştesi için mi izliyor Mahir 2 kükredi mi Nazif kurtulur
Arka Sokaklar Pazartesi yine Cumartesi gününde aldığı oranların benzerini alır bence. 5 reyting civarı gibi alır yine. Fatih'i bilmiyorum valla ben çok iyi gideceğini düşünüyordum ama yanıldım galiba. Yine de bir umut özetli yayınlanmasını bekleyeceğiz artık. Cumartesi de pek izleneceğini düşünmüyorum açıkçası.Aslında Kanal D bence Arka Sokaklar'ı Pazartesi'ye, Fatih'i Cumartesi'ye alabilir. Sence?
İyi geceler sana da.Fatih kötu gitmis yayindan kaldirir kanal d Iyi geceler herkese
yok diğer 3 kişi dönerse ve ses çok kuvetliyse dönüyor. ben sesten anlarım havası .. diğerlerinden üstünüm demeye çalışıyor işteAma hiç kimseye dönmüyor neredeyse..
Arka Sokaklar Pazartesi yine Cumartesi gününde aldığı oranların benzerini alır bence. 5 reyting civarı gibi alır yine. Fatih'i bilmiyorum valla ben çok iyi gideceğini düşünüyordum ama yanıldım galiba. Yine de bir umut özetli yayınlanmasını bekleyeceğiz artık. Cumartesi de pek izleneceğini düşünmüyorum açıkçası.
İyi geceler sana da.
bu daha klışe )))) ben bu kadar ucuzuna kaçmazlar sanmıştım yanılttı beni karadayı))) . uzun süredir izlemiyorum kardayı seviyeyi düşürmüş )))@beyazsoy gördün mü bu dizide klişeliğe bile yer yok Nazif sadece babası eve dönsün diye mızmızlanarak adam eve geri dönemeyi çaliştiracakmiş
karadayı süper bi bölüm gayet güzel reytingleri de çok iyi ama acunla başa çıkılmıyo coşmuş kurnaz adam
o değilde karadayı baya uzun sürüyo he 23.22 reklam
Öyle klişeler olsaydı aklına ilk kaçirmak gelmezdi Ali Kaptan sandın zaar anasından ayıracak çocugu diyebu daha klışe )))) ben bu kadar ucuzuna kaçmazlar sanmıştım yanılttı beni karadayı))) . uzun süredir izlemiyorum kardayı seviyeyi düşürmüş )))