cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,571
- Puanı
- 1,060
Acun dün akşam kaç anlık 11+ reyting gitmiş ama TNS'de 10 alamamiş 😕 Acun TNS'de totalde 10+ alamaz heralde
Yalan mı söylüyorum tablo orda git bakyav he ondan acun fark atıcak rahat ol sen
karadayı 4.cü kez 10 üstümü almıs acun kaçıncı kez +12 ve üstü aldı
yav he ondan acun fark atıcak rahat ol sen
Yalan mı söylüyorum tablo orda git bak
yoo ben ö.b.z.g'ye sadece ilk bölümler baktım sadece.. karadayıdaki sahne komik. birden çocuk yemek yemiyecem diyor babam gelirse yiyecem diyor (diyaloglar girmiyorum çocuk süper zeki cevaplar veriyor birde hazır cevap ki )))) ) bir anne ne olduda çocuk birden böyle oldur der.. sonra çocuk bütün gofretlerini neden döksün . senaristler demek çocukken gofret yiyememişler. çocuklar saklarlar gofretlerin ki kimse yemesin diye )))Öyle klişeler olsaydı aklına ilk kaçirmak gelmezdi Ali Kaptan sandın zaar anasından ayıracak çocugu diye
Görüş Günü Kadınları'nın reytingleri halen daha yetersiz. Üzülerek söylüyorum ki dizi artık bitecek, yol görünüyor yavaştan. Ama bu diziyi hiç unutmayacağım ve bu diziyi sonuna kadar takip edeceğim. @xBUGRAx
Ben bıraktım 4. bölümde. Senarist 9. bölümden bahsetti bugün 13. bölümde bitecek demek ki..